• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Baya uzun bi süreç. Annenlere falan hemen söyledin mi
valla ben kesiyi gördükten sonra mecbur söyledim canım çünkü akrabamın yanında çalışıyorum biri duydu mu çorap söküğü gibi geliyor arkası ama sen bilirsin istersen kalp atışını duyunca söyle garanti olsun ben 15 gün boyunca baya sıkıldım çünkü ya duymazsak diye çok şükür duyduk

ssylg_03 ssylg_03 nerelerdesin cnm gözükmüyor dun aklımdan geçmiştin hamilelik takvimini neden kaldırdın Hayırdır inşaAllah
arada bakıyorum canım buraya ama yazmıyorum güzel bir haber olmadıkça:) hamilelik takvimi bu sayfada çıkmıyor normalde var seninde çıkmıyor. hamilelik şuan iyi gidiyorbugün 2li test günüm 5te dra gitcem güzel sonuçlar alırım inşallah. senin nasıl gidiyor

Kontes001 Kontes001 col sevindim ya. Az once doktordan geldim. Normal dedi cuma kontrol. Yum sayisi su an belli olmaz dedi.dongudr 7 yim. Ama hemsirrye 6.3 diye bir sey yazdirdi olcjymus normal su an dedi. Ya umut oldun bana dua et bize ne olur beren20 beren20 ve beni unutmaaaa. Ve ne yedin ne ictin bu surecte

arada bakıyorum canım buraya ama yazmıyorum güzel bir haber olmadıkça:) hamilelik takvimi bu sayfada çıkmıyor normalde var seninde çıkmıyor. hamilelik şuan iyi gidiyorbugün 2li test günüm 5te dra gitcem güzel sonuçlar alırım inşallah. senin nasıl gidiyor
Aa Evet burda çıkıyor du çıkmamış sen söyleyince farkettim iyi çok şükür haftaya kontrolüm var inşaAllah herşey yolundadır sende inşaAllah güzel sonuçlar alırsın

ikili test beni çok düşündürüyor. down sendromundan başka bir şeyi göstermiyorsa yaptırmayı düşünmüyorum:işsiz:
aslında haklısın canım bende düşünmüyordum eşim yapılsın dedi. zaten ense kalınlığında problem çıkmazsa çokda gerekli değil bence ve sadece ihtimali veriyor kesin bişey yok

aslında haklısın canım bende düşünmüyordum eşim yapılsın dedi. zaten ense kalınlığında problem çıkmazsa çokda gerekli değil bence ve sadece ihtimali veriyor kesin bişey yok
işte o ense kalınlığı fetusta belli bir döneme kadar oluyormuş sonra geçiyormuş düşünsene down sendromu teşhisi konulup sonradan normale döndüğünü üzüldüğüyle kalıyor insan:KK43: ya ne bileyim nisanın son haftası kontrolüm var büyük ihtimal o gün isticek benden de ama ben açıklama isteyeceğim. gerçekten çok zormuş bu süreçler:KK51:

işte o ense kalınlığı fetusta belli bir döneme kadar oluyormuş sonra geçiyormuş düşünsene down sendromu teşhisi konulup sonradan normale döndüğünü üzüldüğüyle kalıyor insan:KK43: ya ne bileyim nisanın son haftası kontrolüm var büyük ihtimal o gün isticek benden de ama ben açıklama isteyeceğim. gerçekten çok zormuş bu süreçler:KK51:
aynen canım zor eşim diyor kim dedi sana anneliğin kolay olduğunu diye :) bulantısı, ağrısı vs ayrı birde bu kaygı ve korkular... :işsiz:Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:dua:

aynen canım zor eşim diyor kim dedi sana anneliğin kolay olduğunu diye :) bulantısı, ağrısı vs ayrı birde bu kaygı ve korkular... :işsiz:Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:dua:
amin canım amin:nazar::nazar:. valla kaç gündür bulantım kusmam yoktu bugün acısını çıkardı pek yaramaz olacaklar şimdiden böylelerse:KK48: Allah can sağlığı versin onlara anneleri her türlü zorluğa katlanıyor:KK200:

amin canım amin:nazar::nazar:. valla kaç gündür bulantım kusmam yoktu bugün acısını çıkardı pek yaramaz olacaklar şimdiden böylelerse:KK48: Allah can sağlığı versin onlara anneleri her türlü zorluğa katlanıyor:KK200:
aynen canım şikayet değil bizimkisi şükür bu mucizeyi yaşatana. annelik başka bi duyguymuş rabbim isteyen herkese nasip etsin. bulantılar 12. haftada doruk yapıyor sonra geçiyor 12ye kadar pek bekleme geçmesini bende bikaçgün öncesine kadar bulantı yaşıyordum burnum hala çok hasas. sokaktan geçerken evlerde ne pişiyo anlıyorum :D

Kızlarrr bi bakın çok heyecanlandım bugün 13. günüm

Canım çok güzel bir haber çok sevindim hayırlara vesile olsun .Birimiz daha bu güzel mutluluğa yaklaştı darısı bizlere sen adım attın iyi haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz :KK200::anneadayı:

aynen canım şikayet değil bizimkisi şükür bu mucizeyi yaşatana. annelik başka bi duyguymuş rabbim isteyen herkese nasip etsin. bulantılar 12. haftada doruk yapıyor sonra geçiyor 12ye kadar pek bekleme geçmesini bende bikaçgün öncesine kadar bulantı yaşıyordum burnum hala çok hasas. sokaktan geçerken evlerde ne pişiyo anlıyorum :KK70:

en fenası zaten koku hassasiyeti. bulantı onun yanında gül gibi kalır. mis gibi yumuşatıcı kokan kıyafetlerimi yırtasım geliyor. yeni bişi giymeye korkuyorum. ama şükür evde pişirdiğim hiçbir şeyden tiksinmedim.

Back