2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar inşallah bende iyi haberler veririm son 2 kaldı bata ama geçen ay 5 gün erken olmuştum . Bu ay sanki gelen giden yok gibi tabi bellide olmaz ama 2 gün durup 2 gün sanki reğl olucakmışım gibi ağrılar gelip gidiyor dünde öyle oldum dedim herhalde olucak mışım hayla bir şey yok cumartesi doktora gidiceğim inşallah bi bakarsınız bende iyi haberlerle dönerim bize de bir süpriz olur hayal tabi ama inşallah bende veririm .. Ettiğimiz dualar kıldığım namazlar hayırlara vesile olur . Daha dün gece ağladım gene bebek için Allah'ım inşallah dileyen benim gibi isteyen herkese nasip eder ..

evet haklısın canım bende eşimin traş kolonyasına parfümüne bile takmış durumdayım oda parfümleri temizlik deterjanlarının kokusu hepsi berbat geliyo

kızlar merhaba,

deneyimlileriniz varsa bir bakabilir mi? Normal yumurtlamam 2 gün snra olması gerekiyordu bugun böyle çıktı c çizgisi de silik olunca kafam karıştı

Eklentiler

• ovu.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 25
kızlar merhaba,

deneyimlileriniz varsa bir bakabilir mi? Normal yumurtlamam 2 gün snra olması gerekiyordu bugun böyle çıktı c çizgisi de silik olunca kafam karıştı
canım reglinin kaçıncı günündesin 2 gün sonra koyulaşır diyorsan akşamda bir tane test yap şimdi görünen hatalı olabilir. bu arada koyu gördüğün gün mutlaka ilişki olsun yumurta olgunlaştığında içinde sperm olması çok önemli

Canım 7. günüm bugün . Regl bittiğinde başladım yapmaya testleri. Program kullanıyorum onda cumartesi yumurtlama diyor. test kafmı karstırdı

Canım 7. günüm bugün . Regl bittiğinde başladım yapmaya testleri. Program kullanıyorum onda cumartesi yumurtlama diyor. test kafmı karstırdı
sakın o programlara aldanma test yapmaya devam et regl döngün mü kısa cumartesi 10. günün olacak çok erken değil mi? birde sıvı alımına ve yaptığın saate dikkat ediyorsun dimi sabah 11den sonra akşam 7 den sonra yapmayacaksın. ve yapmadan önce en az 2 saat sıvı almamalısın

Evet döngüm 24 gün . Reglim 4 gün sürüyor. İlk iki gün erken yapmışım sanırım . artık 13:00 14:00 gibi yapacağım testleri. Sıvı için de dikkat ederim. Teşekkür ederim yardımın ve tavsiyen için .ben bu 3 günü değerlendireyim :)

değerlendir tatlım ben 2 kere ovulasyonla hamile kaldım ilki kimyasal oldu ikincisi şükürler olsun içimde

Valla benim iştah tavan yapmış durumda halsizlik adet mi olucam acaba hamilemiyim demeden duramıyorum

Çok dikkat etmedim canım. İşimi gücümüde yaptım. Normalde de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ben. İnşallah sizinde olacak canım inanıyorum ben.

Bende söylemek istiyorum ama eşimde kalp atışından sonra söyleyelim diyo. Heralde söylemeyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…