Kızlar
Bugün benim doğum günüm :)
29 oldum hayırlara vesile olur inşallah :)
Güzel başladık bugünKontes001 sayesinde :)
Doğum günün kutlu olsun canım. Yeni yaşın sana bebeğini getirsin inşallah :*
Canım doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın güzel dileklerinle geçsin iNşallah iyi haberler verirsin sende inş .
evet haklısın canım bende eşimin traş kolonyasına parfümüne bile takmış durumdayım oda parfümleri temizlik deterjanlarının kokusu hepsi berbat geliyoen fenası zaten koku hassasiyeti. bulantı onun yanında gül gibi kalır. mis gibi yumuşatıcı kokan kıyafetlerimi yırtasım geliyor. yeni bişi giymeye korkuyorum. ama şükür evde pişirdiğim hiçbir şeyden tiksinmedim.
canım reglinin kaçıncı günündesin 2 gün sonra koyulaşır diyorsan akşamda bir tane test yap şimdi görünen hatalı olabilir. bu arada koyu gördüğün gün mutlaka ilişki olsun yumurta olgunlaştığında içinde sperm olması çok önemlikızlar merhaba,
deneyimlileriniz varsa bir bakabilir mi? Normal yumurtlamam 2 gün snra olması gerekiyordu bugun böyle çıktı c çizgisi de silik olunca kafam karıştı
Kızlar
Bugün benim doğum günüm :)
29 oldum hayırlara vesile olur inşallah :)
Doğum günün kutlu olsun caniim yeni yaşın sana sağlıkla sıhhatle ve bebisle gelsin insallahh
Güzel başladık bugünKontes001 sayesinde :)
canım reglinin kaçıncı günündesin 2 gün sonra koyulaşır diyorsan akşamda bir tane test yap şimdi görünen hatalı olabilir. bu arada koyu gördüğün gün mutlaka ilişki olsun yumurta olgunlaştığında içinde sperm olması çok önemli
sakın o programlara aldanma test yapmaya devam et regl döngün mü kısa cumartesi 10. günün olacak çok erken değil mi? birde sıvı alımına ve yaptığın saate dikkat ediyorsun dimi sabah 11den sonra akşam 7 den sonra yapmayacaksın. ve yapmadan önce en az 2 saat sıvı almamalısınCanım 7. günüm bugün . Regl bittiğinde başladım yapmaya testleri. Program kullanıyorum onda cumartesi yumurtlama diyor. test kafmı karstırdı
sakın o programlara aldanma test yapmaya devam et regl döngün mü kısa cumartesi 10. günün olacak çok erken değil mi? birde sıvı alımına ve yaptığın saate dikkat ediyorsun dimi sabah 11den sonra akşam 7 den sonra yapmayacaksın. ve yapmadan önce en az 2 saat sıvı almamalısın
Evet döngüm 24 gün . Reglim 4 gün sürüyor. İlk iki gün erken yapmışım sanırım . artık 13:00 14:00 gibi yapacağım testleri. Sıvı için de dikkat ederim. Teşekkür ederim yardımın ve tavsiyen için .ben bu 3 günü değerlendireyim :)
değerlendir tatlım ben 2 kere ovulasyonla hamile kaldım ilki kimyasal oldu ikincisi şükürler olsun içimde
canım hadi inşallah bol bol dinlen sıkı sıkı tutunsun bebişinKızlar aşılamamı oldum inşallah bu ay melegim geliyor. Dua edin benim için mutlu haberlerle döneyim çok girmeyi düşünmüyorum bu aralar kkya...Kontes001 deniz_ve_mehtap bir garip oblomov @mervem-metem seviyorum sizi
Çok dikkat etmedim canım. İşimi gücümüde yaptım. Normalde de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ben. İnşallah sizinde olacak canım inanıyorum ben.
Bende söylemek istiyorum ama eşimde kalp atışından sonra söyleyelim diyo. Heralde söylemeyiz :)valla ben kesiyi gördükten sonra mecbur söyledim canım çünkü akrabamın yanında çalışıyorum biri duydu mu çorap söküğü gibi geliyor arkası ama sen bilirsin istersen kalp atışını duyunca söyle garanti olsun ben 15 gün boyunca baya sıkıldım çünkü ya duymazsak diye çok şükür duyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?