2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Hadi hayırlısı olsun canim. Bazen adeti dört gözle bekler oluyoruz. Başlasın tedaviler dolsun göbişler.Bu ay bizim ayımız olsun dualarimiz kabul olsun inşallah canım

Aynı şeyleri bizde konuştuk kendimle ilgili şeylerde öyle umutsuzum ki. Artık bu seferde olmaz ya demeyeceğim olacak allahın izniyle hepimizin

Kızlar bana düzgün bi ovulasyon testi markası söyler misiniz ya. Clearblue mu alsam yine dedim ama çok pahalı almayacağım bu sefer onu başka ne alabilirim

Kızlar kandiliniz mübarek olsun ..Allah kimin ne muradı varsa nasip etsin Rabbim ..

Sizi bir tek nefisten (Âdem'den) yaratan, (gönlü) onunla huzur bulsun diye eşini de O'(nun özünden/cinsi)nden var eden O'dur. (Âdem) eşi (Havva) ile birleşince o hafif bir yük yüklendi (hamile kaldı), bir müddet bununla geçti. (Gebeliği) ağırlaşınca ikisi de, Rab'leri olan Allah'a: "Eğer bize düzgün/kusursuz bir çocuk verirsen andolsun ki, mutlaka şükredenlerden olacağız" diye dua ettiler.

A'raf Suresi – 189

Kızlar hepimize bol bol dua ettim dün gece ve bugün Rabbim bu mübarek aylarda nasip edecek inşallah bize de
Allahım dualarimizi kabul etsin canim ben de burdaki herkese dua ettim ismen olmasa da nicklerinizle bir bir saydım

Kizlar yeni geldik hastaneden. Adetimin ikinci gunu gonal f 75 ml uygulayacagim kendime igne. Carsamba kontrol insallah

beren20 Kontes001 siz ne ignesi kullanmostiniz
Benimki puregon canım ben de 75 ml kullanıyorum. Bugün benim de kontrolum var pazartesi de var ondan sonrasına bakicaz artık. Hayırlı olsun tedavin canım inşallah bu ay sonuç alırız.

Benimki puregon canım ben de 75 ml kullanıyorum. Bugün benim de kontrolum var pazartesi de var ondan sonrasına bakicaz artık. Hayırlı olsun tedavin canım inşallah bu ay sonuç alırız.
İnsallah

Naptin gittin mi...bugun sag kasigjm hafif hafif agriyor kizlar.pskolojik mi dicem ama degil yani... aksam ikinci ignemi yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…