2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar iyi akşamlar bugün doktora gittim dün adet olmuştum ama lekeleme şeklinde tam sökülmedi sabah doktor sağ yumurtan rahme yapışık sol yumurtada çok pko görünümü var dedi adetin düzenimi dedi evet dedim rahim duvarın parçalanmamış adet gördüğünü sanıyorsun kırılma var dedi 1hafta sonra tekrar gel birde alttan bakalım dedi çok moralim bozuldu aranızda böyle olan var mı

Kızlar iyi pazarlar..

Dün öyle kötüydüm ki.. başım çok şiddetli ağrıdı işyerinde zor durdum hüngür hüngür ağladım.. bütün gün inat ettim ilaç da içmedim.. Akşam iş çıkışı eşimi aradım acile gittik iğne istedim doktor hamilelik şüphen varsa bebeği düşürür dedi vurmadı parol kullan dedi akşam evde içtim şimdi çok şükür iyiyim..

Bu ay öyle garip ki herşey klomen iğne, yumurtam çatlamadı sanırım.
Bu ay da olmadı galiba hiç umudum yok..

Kaç gün kaldı adete

Dur canım hemen içini karartma her ay akıntı görüyoruz yumurta catlatiyoruz da noluyor sanki,olmayınca yine olmuyor. Belki bu sefer sessizce catladi yumurta bebis yolda. Allah büyük ben hepimiz için her gün meryem suresi okuyorum sizde okuyun elbet olacak bizimde

Allah razı olsun tatlım Rabbim kabul etsin inşallah ben de hergün Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semiuddua okuyorum Hz. Zekerriyanın evlat isteme duası, isteyen herkes için kalbimden okuyorum Rabbim kabul etsin inşallah..

İnsallah

Naptin gittin mi...bugun sag kasigjm hafif hafif agriyor kizlar.pskolojik mi dicem ama degil yani... aksam ikinci ignemi yapacagim
Dün son ignemi yaptim canım yumoslar biraz daha büyümüş yarin da gidicem çatlatma iğnesi icin uygun boyuta gelir galiba. Psikolojik degildir canim bu ay benim de hep kasik agrim oluyor. Doktora sordum normal dedi. Rabbim bu ay nasip eder inşallah meleklerimizi...

Kızlar iyi pazarlar bu hafta kendimi dinlememek için çok ugraştım hatta ara ara kasık agrıları kramplar bel agrısı var. Ama ben bu ay emin olamıyorum hatta adet olucakmışım gibi gelip gidiyor gibi hafta ya doktora gidicem diye elim kolum bağlı ama bu sabah midem bulandı hayla da öyle yumurta akı gibi akıntı geliyor genelde bu adet habercisi olduğu için umudum kırılıyor ne yazıkki kızlar ne olucak hiç bilemiyorum . Daha bata 5 gün var korkuyorum test yapmayada ama eğer yerleşmişse mide bulantısı yapar mı ?

Mıde bulantısı 8.haftada baslıyo canm yanı bebısının kalbı atmaya baslayınca bulantı baslıyo senın ıcın daha cok erken.ıns bebıs gelır

Mıde bulantısı 8.haftada baslıyo canm yanı bebısının kalbı atmaya baslayınca bulantı baslıyo senın ıcın daha cok erken.ıns bebıs gelır
Canım çok takılmıyorum desemde kalktık bi halsizlik falan var başım dönüyor gibi oluyor .. göğüslerim çok şiş kasıklarım dada bir agır lık varmış gibi oluyor .

Canım çok takılmıyorum desemde kalktık bi halsizlik falan var başım dönüyor gibi oluyor .. göğüslerim çok şiş kasıklarım dada bir agır lık varmış gibi oluyor .
Belıtılere fazla takılma canm ama ıns bebıs vardr.ben 9.haftamdayım bulantı hıssı olmasa hamıleym demem cunku baska bı belırtm yok ne kasık agrısı ne akıntı hıcbırseym yok hafıf gogus agrım var o kadar.o yuzden belırtm var hamıleym veye belırtm yok hamıle degılım demeyın rabbım buyuk herseyın zamanı var ıns

Doğru canım her bünye başka belirti oluyor. Bide aylardır bunun gibi belirtiler yaşadığım en biliyorum . Sabır edicegiz başka çaremiz yok.. öyle yada böyle bir gün gerçeğinide yaşıycagız bakalım ne olucak . Senin canım bebek var mı ?

Aminnn. İnsallah tutar hepimizin insallah

Suan 9 haftalık hamıleyım canm ıstememızın 9.ayında rabbım nasıp ettı sukur.8.haftada bulantılar basladı onla ugrasıyorm darısı sıze olsn ıns

Suan 9 haftalık hamıleyım canm ıstememızın 9.ayında rabbım nasıp ettı sukur.8.haftada bulantılar basladı onla ugrasıyorm darısı sıze olsn ıns

Hayırlı olsun canım benim allah kucagina da almayı nasip etsin inşallah sağlıkla amin inşallah isteyen herkese. Zor olsa gerek arkadaşlarından da biliyorum çok zorlanıyorlar hep mutfağa bile gidemiyorlar kokuyor diye .. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…