Canım yumurtlama dönemi bitince akıntı az oluyo ondan dolayı ilişki eziyet gibi geliyo.. Bende de adet dönemine 1 hafta falan olan ilişkilerde yanma sonrasında tahriş oluyo normal bepanten veya hametan sür 2 günde geçerKızlar çekinerek soruyorum
Benim son defadır ilişki sırasında çok canım acıyo kup kuruyum hep, ilişkiden sonra da yanmam oluyo hiç böyle olmazdım işkenceye dönüştü bu durum..
Klomen bugün bitti onun etkisi olabilir mi kızlar yada mantar fln ??
bence çok erkenKızlar ya kafama bir şey takıldı. Daha doğrusu bu sabah fark ettiğim bir durum oldu. Benim yumurtam 18. günde çatlamıştı ve o gün ilişki olmuştu. Peki ben ne zaman kan testi yaptırdım? 24. günde yani çatlamadan 6 gün sonra. Sizce erken mi davranmışım kan vermek için? Ben neden böyle bir acemilik yaptım ya.. Çok ezbere davranmışım. Sizce hala umut var mı? Yorumlarınız ve görüşleriniz benim için çok değerli.
inşallah ama netten baktığım kadarıyla ilkinde tutma ihtimali çok düşükmüş...
Canım ilacın etkisimi bilemem ama çok ilişki olunca ondan da olabilir belki
Selam kızlar bugün hsg cektirecektim ama pazartesiye kaldı
Doktor muayene edince çok hafif kan geldi doktor çekmeyelim dedi
İnşallah pazartesi hsg günüm olacak :)
Canım yumurtlama dönemi bitince akıntı az oluyo ondan dolayı ilişki eziyet gibi geliyo.. Bende de adet dönemine 1 hafta falan olan ilişkilerde yanma sonrasında tahriş oluyo normal bepanten veya hametan sür 2 günde geçer
2 dir olmuyo canım hadi inşallah ptesi olacak bu iş :)
Ayyyy aynen yaaaa doktor onun yardımcısı sekrêter hepimiz birbirimizin suratina bakıyoruz artık bu iş olsa artık diye :)
Haha :) olacak inşallah ptesi ve tertemiz çıkacak inşallah herşeyin canım :)
İnşallah canım benim
Dedim ki bu ay yumurta takibi yapalım mı yok dedi bi cekelim 2 ay geçsin sonra
Neden muayene de Kan geldiki
Bana da aynısını demişti doktorum hsgden sonra altdan ultrasonla bakarken :)
Bende demiştim ki 1-2 ay bekleyelim hsgnin faydasını görürüm belki demiştim..
Ama göremedim malesef keşke o ay başlasaydım klomene diyorum :)
Hayırlısı kuzu inşallah sen hemen faydasını görürsün
Bana da aynısını demişti doktorum hsgden sonra altdan ultrasonla bakarken :)
Bende demiştim ki 1-2 ay bekleyelim hsgnin faydasını görürüm belki demiştim..
Ama göremedim malesef keşke o ay başlasaydım klomene diyorum :)
Hayırlısı kuzu inşallah sen hemen faydasını görürsün
Sana doktorun mu dedi takip yapalım diye
Ben doktora dedim takip yapalım diye o yok dedi bana :)
Hayırlı olsun canim inşallah melegin gelir. Ben de gittim doktora canim doktor bu ay da aşılama yapalım dedi bugün ignelere basladim. Sen de igne kullanirsin büyük ihtimalle. Eşimin problemi yok benim yumislar bazen büyümüyor canim o kadar sadece sebepsiz olmuyor işte.GÜNAYDIN KIZLAR, HAYIRLI SABAHLAR, HAYIRLI CUMALAR...
DÜN DOKTORLA AŞILAMAYA KARAR VERDİK, ÇOK HEYCANLI PANİK DEĞİŞİK RUH HALLERİNDEYİM. ADET OLUNCA ARAYIP DİYECEĞİĞM BEN ADET OLDUM DİYE BAŞLAYACAĞIZ ALLAHIN İZNİYLE AMA BANA KLOMEN KULLANMAYACAĞIZ DEDİ? NE KULLANILIR Kİ BAŞKA?
@beren20 sizin problem var mıydı? benim eşimin ileri hareketi düşük çıktı mesela.. sizde ne problem vardı ? ve bugün doktora gidecektin naptın haber ver bizlere.. inşallah inşallah tez zamanda bebişin olur inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?