Crinone Jel Ne İçin Kullanılır?Aa sana da mı jel verdi canım senin jelin adı ne?
Crinone Jel Ne İçin Kullanılır?
- Hormonal bozukluklar ve hormon eksikliklerinin tedavisinde
- Kısırlık tedavisinde
- Vücutta progesteron eksikliği olduğu durumlarda
- Üreme tekniklerine destek olmak amaçlı
- Hormonal bozukluğa bağlı ortaya çıkan regl öncesi kramplar, ağrılar ve regl olamamak gibi sorunların tedavisinde
- Östrojen hormonu takviyesi olarak
Hangisi hayırlı olacaksa o olsun insallah canım Allah gönlünüze göre versin inşallah haber vermeyi unutmaKizlar ya bat 29 mart ama ben dayanamadim is cikisinda kan verdim. Neden derseniz hem kafam rahat etsin istedim, hem de yarin aksam ickili bir ortamda olacagiz varsa simdiden bileyim dedim :)
Sonucu gece saat 11 gibi telefonla ogrenecegiz. Buyuk ihtimalle hamile degilimdir ama yine de iste bilmiyorum. Cok gerginim su anda. Her seferinde 0.100 degeri gormekten o kadar yiprandim ki anlatamam. Bir yandan esim de ya varsa diye bir nese ve mutluluk halinde. Offf yani :)
Hangisi hayırlı olacaksa o olsun insallah canım Allah gönlünüze göre versin inşallah haber vermeyi unutma
Kizlar ya bat 29 mart ama ben dayanamadim is cikisinda kan verdim. Neden derseniz hem kafam rahat etsin istedim, hem de yarin aksam ickili bir ortamda olacagiz varsa simdiden bileyim dedim :)
Sonucu gece saat 11 gibi telefonla ogrenecegiz. Buyuk ihtimalle hamile degilimdir ama yine de iste bilmiyorum. Cok gerginim su anda. Her seferinde 0.100 degeri gormekten o kadar yiprandim ki anlatamam. Bir yandan esim de ya varsa diye bir nese ve mutluluk halinde. Offf yani :)
Canım yaa inşallah hamilesindir ❤
Ama hamile olsan da olmasan da sen yine de kötü bize zararlı şeylerden uzak ol tamam mıbiz sağlıklı olalım ki bebişlerimiz de sağlıkla gelsin bize dimi ☺
Satılıyodur canım bana doktor yazdı ama sabah kullanacağım bişey bu ilişki için değil.Reçetesiz satılıyo mu kızlar ??
Öyle canım allahım sabrını verir inşallahberen20 allahin izniyle sabredecegiz bu yolda
Çatlatma ignesinden sonra olmadi ağrım ama aşılama sabahı kasiklarim agrimaya başladı tam 36. saatte aşılama olmustu. Aşılama sonrasi da agrim oldu canim aksam bize de demisti hatta korktum acir diye ama acımadı inşallah seninki tutar canim benimÇatlatma iğnesinden sonra ağrın olmuş muydu canım. Benim bugün aşılama oldu doktor akşama ilişki olsun dedi. Yarın da olacak öbür günde. Jel verdi birde kullanmam için.
Cok sag olun kizlar iyi ki varsiniz valla. Ben az once ogrendim sonucumu, her zamanki gibi 0.100Hayaller ve umitler onumuzdeki aya kaldi anlayacaginiz. Insallah hepimiz hamile kaliriz ilerde..
Canım ilacın etkisimi bilemem ama çok ilişki olunca ondan da olabilir belkiKızlar çekinerek soruyorum
Benim son defadır ilişki sırasında çok canım acıyo kup kuruyum hep, ilişkiden sonra da yanmam oluyo hiç böyle olmazdım işkenceye dönüştü bu durum..
Klomen bugün bitti onun etkisi olabilir mi kızlar yada mantar fln ??
İlaç yapar canım.Kızlar çekinerek soruyorum
Benim son defadır ilişki sırasında çok canım acıyo kup kuruyum hep, ilişkiden sonra da yanmam oluyo hiç böyle olmazdım işkenceye dönüştü bu durum..
Klomen bugün bitti onun etkisi olabilir mi kızlar yada mantar fln ??
Karnından iğne vuracaksın canım yumurtalar büyüyene kadar. Adetinin 2 ve 3. günü. Sonra çatlatma iğnesi olacaksın ve 36 saat sonra aşılama yapılacak. Ben dün yaptırdım inşallah olur bu ay benim ve isteyen herkesin inşallahhGÜNAYDIN KIZLAR, HAYIRLI SABAHLAR, HAYIRLI CUMALAR...
DÜN DOKTORLA AŞILAMAYA KARAR VERDİK, ÇOK HEYCANLI PANİK DEĞİŞİK RUH HALLERİNDEYİM. ADET OLUNCA ARAYIP DİYECEĞİĞM BEN ADET OLDUM DİYE BAŞLAYACAĞIZ ALLAHIN İZNİYLE AMA BANA KLOMEN KULLANMAYACAĞIZ DEDİ? NE KULLANILIR Kİ BAŞKA?
@beren20 sizin problem var mıydı? benim eşimin ileri hareketi düşük çıktı mesela.. sizde ne problem vardı ? ve bugün doktora gidecektin naptın haber ver bizlere.. inşallah inşallah tez zamanda bebişin olur inşallahhhh
inşallah tutar inşallah, şimdi bir arkadşaımla konuştum birincide tutma oranı çok az ikincide tutma oranı yüksek dediKarnından iğne vuracaksın canım yumurtalar büyüyene kadar. Adetinin 2 ve 3. günü. Sonra çatlatma iğnesi olacaksın ve 36 saat sonra aşılama yapılacak. Ben dün yaptırdım inşallah olur bu ay benim ve isteyen herkesin inşallahh
Aynen azdı spermi aslında çok da az değildi ama istedim. Bakalım birşey vesile olacak onu bulmamız lazım inşallah olacak hepimizin.inşallah tutar inşallah, şimdi bir arkadşaımla konuştum birincide tutma oranı çok az ikincide tutma oranı yüksek deditutmasada moralimizi bozmak yok!!! bu süreçte sabırlı olacağız, sen de o iğneyi vurdun sanırım değil mi? senin de eşinde problem vardı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?