2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

İnşallah sende canım. Bütün isteyen herkese versin Allahım. Korkuyorum ya o aleti takıyolar ya girişe off
Adet oldum canim 23. günümde cok üzgünüm bu ay da olmadı. Hic korkma çok acı duymazsin inşallah

@yesa1 canım inşallah hsg sonucun tertemiz çıkar. Gönlünü ferah tut.

deniz_ve_mehtap kaçta gideceksin doktora? Güzel haberlerle gel inşallah.
Doktordayjm siradayjm su an ve kalbim carpiyor.miyom ameliyatimdan sonra ilk gelisim dua edin ne olur hocayi bekliyorim.kendimi cok aglamakli hisswdiyorum

Doktordayjm siradayjm su an ve kalbim carpiyor.miyom ameliyatimdan sonra ilk gelisim dua edin ne olur hocayi bekliyorim.kendimi cok aglamakli hisswdiyorum

Her şey iyi olacak merak etmeeee... :)
Ay aslında ben de bir kontrole gitsem iyiydi. Hem polip hem miyom alındı ve ben bir kez bile gitmedim kontrole. Senin miyom rahimin içinde miydi, dışında mıydı? Benimki dıştaydı.

Adet oldum canim 23. günümde cok üzgünüm bu ay da olmadı. Hic korkma çok acı duymazsin inşallah
Çok üzüldüm canım ya. Sen elinden geleni yaptın. Allah büyük. Sen adet olunca benim de umudum gitti. 12 De aşılamam oldu canım. Aşılamanın üzerinden 14 gün geçti mi senin

Çok üzüldüm canım ya. Sen elinden geleni yaptın. Allah büyük. Sen adet olunca benim de umudum gitti. 12 De aşılamam oldu canım. Aşılamanın üzerinden 14 gün geçti mi senin
Sen umudunu kaybetme canim hayırlı olsun aşılaman inşallah tutar. Aşılama gününü sayarsam tam 12 gün geçti. Bugün 13. gündü sabah şok oldim zaten beklemiyordum ben pazartesi falan diye hesap etmiştim hatta test yapacaktım nasip olmadı.

A

Aaaa bilmiyordum canım gerçekten üzüldüm Rabbim inşallah kendiliğinden olur da teselli bulursun.. Sıkma canını demekki hayırlı değilmiş
İnşallah canım kendiliginden olsun da mutluluktan havalara ucayim. Yarına randevu aldım doktor ne diyecek bilmiyorum bu ay için.

İnşallah canım kendiliginden olsun da mutluluktan havalara ucayim. Yarına randevu aldım doktor ne diyecek bilmiyorum bu ay için.
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah.. Aşılama bana da dedi doktor yaza istersen yaparız dedi bende biraz daha para biriktirip tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum genelde aşılama tutma ihtimali düşük diyorlar ama inşallah gerek kalmaz da şıp diye bebişlker tutar göbişimizden :)

Distaydi ve ben maalesef sol yumurtsmj kaybettim.o ameliyatka.ama bugun doktor beni cok mutluetti.iki yumurtalilardan daha cok yumun var dedi. Cok rahatladim. Bil.bol sut urunleri tuketin kizlar

Kızlar eskisi gibi giremiyorum ama arada okuyorum yazdıklarınızı. Bende de durumlar ayni beklemeye devam. Dün benden sonra evlenen bir kişinin daha hamile olduğunu duyunca kendimi kötü hissettim ve sürekli ee çocuk ne zaman??? Sorularindan da gına geldi.. neyse kızlar yeni bir şey öğrendim dokturumdan. Ben de kuruluk problemi vardı ilişki sirasinda ve bu kuruluktan dolayı spermlerin rahme ulaşamayacağını öğrendim. Zaten ilişki sonrasında yatsam dahi çok fazla sperm dışarı çıkardı. Şu preseed jeli kullanabilir miyim diye sordum tabi kullanabilirsin ama bi kayganlastirici için para tuzağı dedi. Lubricant jeomed diye bir jel önerdi. Şu bazlı ph dengesini bozmayan ultrason jellerinden. İki kere kullandık ve bunca geçen zamanıma acıdım. Ve gariptir ki ilişki sonrası hiç bi sperm dışarı çıkmadı. Hamileliğe yardımcı olur mu bilemem ama en azından acısız ilişki yaşar oldum.

Distaydi ve ben maalesef sol yumurtsmj kaybettim.o ameliyatka.ama bugun doktor beni cok mutluetti.iki yumurtalilardan daha cok yumun var dedi. Cok rahatladim. Bil.bol sut urunleri tuketin kizlar

Çok geçmiş olsun ama hiç üzülme benim ikisi de duruyor da sanki ne oluyor acaba? :) Allah ol dedikten sonra gerisi teferruat.

Bu jeli deneyeceğim ben de. Süper oldu çok sağ ol canım. Diğerini biraz pahalı bulduğum için almak istemiyordum açıkçası.

Çatlatma iğnesinden sonra ağrın olmuş muydu canım. Benim bugün aşılama oldu doktor akşama ilişki olsun dedi. Yarın da olacak öbür günde. Jel verdi birde kullanmam için.

Bu jeli deneyeceğim ben de. Süper oldu çok sağ ol canım. Diğerini biraz pahalı bulduğum için almak istemiyordum açıkçası.
Aynen canım bende yok ovulasyon testleri yok jeller derken dedim ki ne çok para harcıyorum bu işe. Millet korunurken hamile kalabilirken bi dünya şeye kafa yoruyormusm. Artik ovulasyon fln da takip etmiyorum. Adetten sonra iki gunde bir iliski en guzeli. Su acısız ilişki bana kendimi çok iyi hissettirdi jelin sade olanını al bi ton çeşidi var sade olanını kullanıp hamile kalan arkadaşlarım da var. Belki bizim vesilemizde bu jel olur baktık olmuyor preseed deneriz haha:))

Çatlatma iğnesinden sonra ağrın olmuş muydu canım. Benim bugün aşılama oldu doktor akşama ilişki olsun dedi. Yarın da olacak öbür günde. Jel verdi birde kullanmam için.
Aa sana da mı jel verdi canım senin jelin adı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…