2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

inşallah hamileliktendir inşallahhh

Bebişim çağırmıyorlar tekrardan inşallah çatlamıştır kafanı boşalt güzel düşün

Bebişim çağırmıyorlar tekrardan inşallah çatlamıştır kafanı boşalt güzel düşün
Ya canım ben bugün ne iş yaptım bir bilsen 36 saat sonra ilişki oldu yani bu sabah ama tam olamadı gibi yani eşim içime boşaldı ama rahmin ilerisine gidemedi kendimi kastım falan yani garip bişeyler oldu.. Sabah 8 de oldu içime sinmedi ben bu akşam yine ilişki olsa nolur?? yani 16 saat arayla ilişki olsa olur mu??

Olsun canım benim benim zaten bi Damla'da milyonlarca sperm var düşünme böyle şeyleri tutmuştur içimden bi his oldu diyor

cümleten günaydınlar, hayırlı cumalar:)
canım aynen devam benim. sen nasıl oldun adet oldun mu

Yok ablam daha olmadım, 16 günümdü bugün ama bu sabah leke kadar çok az bir kan geldi. Saf ve temiz kan gibiydi kıpkırmızıydı, âdet oluyorum sandım ama başka birşey gelmedi tüm gün. Normalde âdet başlangıcında pembe ve şeffaf/beyaz karışımı birşeyler olurdu ama bu sefer farklı oldu.

Kızlar iyi akşamlar ya duramadım valla şu 2 gündürlü çok kötüyüm geçen hafta çok yoğun grip geçirdim kızlar adet te olmuştum .bu hafta ne ilaç içtim ne bişey zaten 5 gün erken oldum diye dün sabah bir uyandım şef bezlerim şişmiş agır grip geçirdim diye bu arada dün sabahtan beri göğüslerim çok şişti agrı var yumurtladığımı için mi günü yaklaşıyor diye mi anlamadım .. Erken yumurtluyor olabilirmiyim ?

Öncelikle geçmiş olsun canım Allah şifa versin..

Erken yumurtluyor olabilirsin mevsin değişiklikleri adeti gününü de değiştiriyor akıntını takip edersen yumurta akını görebilirsin

2 günde 1 i de değerlendirirsen inşallah oldu da bitti maşallah deriz

Allah razı olsun canım benim teşekkür ederim. .

Valla olabilir çok kötü oldum ne yapacağımı bilmiyorum hem grip hem hastalık derken bide bu yumurtlama belirtisi baya göğüslerim agrıyor

Hadi inşalahhh öyle olucak galiba hayırlısı diyelim bu arada taktik verebilecek arkadaşlar da varsa söylerlerse çok sevinirim başka bir uygulama da deneriz canım

Taktik maktik yok bam bam bam!

Ama çok güzel maşallah. Nasıl verdin canım özel bişey yapıyor musun???
Canm spora yazıldım kendi kendine gidiyor yediklerime de dikkat ediyorum 57 kilo olursam yeter :)
Bol su spor başka bişey Yok kalori harcamakla alakalı kilo verme. Belediyenin spor salonuna yazıldım valla iyi oluyor

Ağustosta da bebek düşünüyorum o zamanda sporumu yapıcam sağlıklı hamilelik geçiririm :))))
Bide kendini çok güzel hissediyorsun . Oradaki ortam keyiflendiriyor seni herkes kilo verme derdinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…