• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canım yumurtalarım da büyüktü 22,20,18 gibiydi.. Dün konuşmasının arasında tekrar çağırmayacagım dedi gerek yok gibi bişey söyledi.. Ama forumları okuyorum bazı doktorlar iğneden 2 gün sonra falan da çağırıp bakıyormuş..
baya büyümüşler maşallah canım o zaman kesin çatlayacaklar gözüyle bakmıştır doktor:KK36:bencede kesin çatlarlar

baya büyümüşler maşallah canım o zaman kesin çatlayacaklar gözüyle bakmıştır doktor:KK36:bencede kesin çatlarlar
Ayy inş canım arisutu bal polen yedim bu ay B12 içtim hergün :) adetin 10. Gününde bu büyüklüğü yakaladım erken oldu.. inş catlar yarın sabah ilişki mutlaka olsun dedi doktor 36. Saatte sonrada gün aşırı devam etsin dedi 10 gün boyunca :)

Kızlar bugün çok garip bişey oldu

Çok tedirgin oldum görünce :(

Kocaman 3 parça halinde kan pıhtısı attım afedersiniz ama çok korktum, selpakla kontrol ettim sertti koyu mor gibiydi rengi hiç böyle olmamıştı daha önce, size neden olmuştur ??

Çok tedirgin oldum görünce :KK43:

Kocaman 3 parça halinde kan pıhtısı attım afedersiniz ama çok korktum, selpakla kontrol ettim sertti koyu mor gibiydi rengi hiç böyle olmamıştı daha önce, size neden olmuştur ??
Kist mi vardı acaba. Bi kere bende de oldu kist vardı

Merhaba kızlar size acil bi soru sormam gerekiyor. Ben yumurta takibi yaptırıyorum dün gittim 3 yumurtam vardı ve dün akşam çatlama iğnesi oldum doktor ilişki günlerinde söyledi ama çatladığını kontrol için tekrar çağırmadı :KK43: acaba çatlar diye mi düşündü benim kafama takıldı??

Her doktorun tarzi farkli bence cagirmasi gerekirdi. Ilk gittigim dr beni de cagirmazdi boyle kendi halime birakirdi cok sinir olurdum coook..

Çok tedirgin oldum görünce :KK43:

Hayirdir insallah. Polip filan var miydi sende? Polipler bazen ara kanama yapabiliyor cunku.

Her doktorun tarzi farkli bence cagirmasi gerekirdi. Ilk gittigim dr beni de cagirmazdi boyle kendi halime birakirdi cok sinir olurdum coook..
Bende anlamadım canım onu da arayıp söylemeyi yediremedim onun yerine Üniversite hastanesinden randevu aldım yarın saat 2 ye en azından alttan muayenede görür yumurtalar yoksa demekki çatlamış demektir varsa daha çatlamamış demek

Kist mi vardı acaba. Bi kere bende de oldu kist vardı
Hayirdir insallah. Polip filan var miydi sende? Polipler bazen ara kanama yapabiliyor cunku.

Ocakda hsg çekindiğim gün vajinal ultrasyon da çekinmiştim o zaman kist miyom polip hiçbişey yoktu temiz çıkmıştı ilk defa böyle büyük pıhtılar attım kocaman parçalar halindeydi hissettim atakta atarken resmen..

Yarın sorucam doktora sabah 8.40 da randevum var aşılama istiycem bakalım dua edin canlar :anneadayı::KK200:

Ocakda hsg çekindiğim gün vajinal ultrasyon da çekinmiştim o zaman kist miyom polip hiçbişey yoktu temiz çıkmıştı ilk defa böyle büyük pıhtılar attım kocaman parçalar halindeydi hissettim atakta atarken resmen..

Yarın sorucam doktora sabah 8.40 da randevum var aşılama istiycem bakalım dua edin canlar :anneadayı::KK200:
Nasıl geçti randevun cnm

cümleten günaydınlar, hayırlı cumalar:)
canım aynen devam benim. sen nasıl oldun adet oldun mu

Kızlar arı sütü bal polen karışımından almak istiyorum balparmağankine baktım içerisinde çok az arı sütü var. Sizin önerebileceğiniz bi marka var mi

Merhaba kızlar size acil bi soru sormam gerekiyor. Ben yumurta takibi yaptırıyorum dün gittim 3 yumurtam vardı ve dün akşam çatlama iğnesi oldum doktor ilişki günlerinde söyledi ama çatladığını kontrol için tekrar çağırmadı :KK43: acaba çatlar diye mi düşündü benim kafama takıldı??
Beni de çağırmadı hiç canim icini ferah tut inşallah catlamistir hepsi

nasıl gidiyor canım belirti var mı
Belirti aramamaya calisiyorum canım ama vücudumda degisiklikler var tabi kullandigim ilaclardan da olabilir.
Değişikliklere gelince afedersin çok gaz oluyor, göğüslerim acıyor, iştahım desen tavan yaptı, çabuk yoruluyorum ve erkenden uykum geliyor. Ama akıntım falan yok yaklaşık bir hafta sonra hamilelikten miymiş ilaçların etkisi mi ögrenicez.

Back