2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Ağustosta da bebek düşünüyorum o zamanda sporumu yapıcam sağlıklı hamilelik geçiririm :))))
Bide kendini çok güzel hissediyorsun . Oradaki ortam keyiflendiriyor seni herkes kilo verme derdinde
Çok iyi yapmışsın canım :) bende 55 kiloyum 53 olsam yeter dediğin fit anne oluruz inşallah..

bel ağrısı, adet sancısı, yumurtalıklarda oluşan batmalar, göğüs uçlarında birdenbire oluşan batmlar, karın ağrısı, karında rahatsızlık hissi. böyle hissedip hamile kalan varmı acaba?

bel ağrısı, adet sancısı, yumurtalıklarda oluşan batmalar, göğüs uçlarında birdenbire oluşan batmlar, karın ağrısı, karında rahatsızlık hissi. böyle hissedip hamile kalan varmı acaba?
Var bende olmuştu bu dediklerin canım

Valla sağlam takdiğim olsa karnımda bebeğim olurdu belki :)

Klomene başladım sabah kızlar sabah akşam 1 tane içicem 5 gün, yan etkileri korkuttu biraz beni bugün evde olmam iyi oldu kendimi gözlemliycem etkileri için..

Hayırlısı bakalım

He tek tavsiyem ilişkiden sonra ayaklarını dikip yatarken alt karnını ovala masaj yap iyi geliyomuş spermler için

Öpüldün iyi pazarlar

deniz_ve_mehtap
Gecikmemin 17. gününde âdet olmaya başladım ablam. Hamile değilmişim bunca zaman umutlar boşaymış. Bir kaç gün önce de bugün için gebelik testi yapmayı düşünüyordum ama nasip olmadı. En azından âdet oldum, bedenim rahatladı ama çok üzgünümne kadar heves edip umutlanmıştım.

İğneleri vuruyorum hala cuma günü e2 163 dü. 10 Mm 2 yumurta vardı. Yarın tekrar kontrole gidecem. Senin değerin kaçken yapıldı

Aminnn canım Allah emekklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.

İğneleri vuruyorum hala cuma günü e2 163 dü. 10 Mm 2 yumurta vardı. Yarın tekrar kontrole gidecem. Senin değerin kaçken yapıldı
Canim benim e2 ye falan bakilmadi doğuda bir ilcede yaşıyorum burda cok sey beklemek sadece hayal kırıklığı olur o nedenle rabbime inanıyorum sadece ol derse her sekilde olur. Biz imkanlar doğrultusunda elimizden geleni yapiyoruz.

Canım tedavin hayırlı olur inşallah

Bişey sorcam

Senin tedavi sürecin nasıl başladı klomenle mi başladı çatlatma iğneni kendin mi vuruyosun göbeğinden ?

Canım tedavin hayırlı olur inşallah

Bişey sorcam

Senin tedavi sürecin nasıl başladı klomenle mi başladı çatlatma iğneni kendin mi vuruyosun göbeğinden ?
Klomen değil canım. Adetimin 3. günü gittim alttan kist falan var mı diye kontrol etti doktor. Sonra iğneye başladım gonal-f klomenin daha etkilisi. Kendim vuruyorum iğneyi hergün aynı saatte.

Klomen değil canım. Adetimin 3. günü gittim alttan kist falan var mı diye kontrol etti doktor. Sonra iğneye başladım gonal-f klomenin daha etkilisi. Kendim vuruyorum iğneyi hergün aynı saatte.

Hmm tamam canım bende 3. Günü gittim ama bana klomen verdi hemen keşke bende onu isteseydim bilemedim

Bir dahaki aya yeni umutlarla merhabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…