- 15 Mayıs 2010
- 6.704
- 5.823
- 398
Çok iyi yapmışsın canım :) bende 55 kiloyum 53 olsam yeter dediğin fit anne oluruz inşallah..Ağustosta da bebek düşünüyorumo zamanda sporumu yapıcam sağlıklı hamilelik geçiririm :))))
Bide kendini çok güzel hissediyorsun . Oradaki ortam keyiflendiriyor seni herkes kilo verme derdinde
Ya ben 65 tim 62 oldumÇok iyi yapmışsın canım :) bende 55 kiloyum 53 olsam yeter dediğin fit anne oluruz inşallah..
Varbel ağrısı, adet sancısı, yumurtalıklarda oluşan batmalar, göğüs uçlarında birdenbire oluşan batmlar, karın ağrısı, karında rahatsızlık hissi. böyle hissedip hamile kalan varmı acaba?
Benimde boyum 164 ama basenim kocamanYa ben 65 tim 62 oldumsen zaten zayıfmışsın deli boyum 1,64
Allah razı olsun canım benim teşekkür ederim. .
Valla olabilir çok kötü oldum ne yapacağımı bilmiyorum hem grip hem hastalık derken bide bu yumurtlama belirtisi baya göğüslerim agrıyor
Hadi inşalahhh öyle olucak galiba hayırlısı diyelim bu arada taktik verebilecek arkadaşlar da varsa söylerlerse çok sevinirimbaşka bir uygulama da deneriz canım
Allaım İnşallah bende de olurVarbende olmuştu bu dediklerin canım
İyiyim canim aşılamada 8 günü geride bıraktım. Göğüslerim ağrıyor ama ignedendir diye düşünüyorum çünkü akıntım falan yok tutmadı galiba. Sen naptin asilama düşünüyordun sen de?beren20 nasılsın canım. Var mı gelişme
İğneleri vuruyorum hala cuma günü e2 163 dü. 10 Mm 2 yumurta vardı. Yarın tekrar kontrole gidecem. Senin değerin kaçken yapıldıİyiyim canim aşılamada 8 günü geride bıraktım. Göğüslerim ağrıyor ama ignedendir diye düşünüyorum çünkü akıntım falan yok tutmadı galiba. Sen naptin asilama düşünüyordun sen de?
Aminnn canım Allah emekklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.Merhaba iyi pazarlar arkadaşlar :) bende çatlama iğnesinin 5. Günündeyim 10 gün sonra gebelik testi yapmayı düşünüyorum iğnenin etkisi 13 günden sonra geçiyor falan dediler ama yinede az daha bekleyim dedim.. Rabbim bu ay elimizi boş göndermez umarım hayırlı evlatlar nasip eder..
Canim benim e2 ye falan bakilmadi doğuda bir ilcede yaşıyorum burda cok sey beklemek sadece hayal kırıklığı olur o nedenle rabbime inanıyorum sadece ol derse her sekilde olur. Biz imkanlar doğrultusunda elimizden geleni yapiyoruz.İğneleri vuruyorum hala cuma günü e2 163 dü. 10 Mm 2 yumurta vardı. Yarın tekrar kontrole gidecem. Senin değerin kaçken yapıldı
İğneleri vuruyorum hala cuma günü e2 163 dü. 10 Mm 2 yumurta vardı. Yarın tekrar kontrole gidecem. Senin değerin kaçken yapıldı
Klomen değil canım. Adetimin 3. günü gittim alttan kist falan var mı diye kontrol etti doktor. Sonra iğneye başladım gonal-f klomenin daha etkilisi. Kendim vuruyorum iğneyi hergün aynı saatte.Canım tedavin hayırlı olur inşallah
Bişey sorcam
Senin tedavi sürecin nasıl başladı klomenle mi başladı çatlatma iğneni kendin mi vuruyosun göbeğinden ?
Klomen değil canım. Adetimin 3. günü gittim alttan kist falan var mı diye kontrol etti doktor. Sonra iğneye başladım gonal-f klomenin daha etkilisi. Kendim vuruyorum iğneyi hergün aynı saatte.
Bir dahaki aya yeni umutlarla merhabaaadeniz_ve_mehtap
Gecikmemin 17. gününde âdet olmaya başladım ablam. Hamile değilmişim bunca zaman umutlar boşaymış. Bir kaç gün önce de bugün için gebelik testi yapmayı düşünüyordum ama nasip olmadı. En azından âdet oldum, bedenim rahatladı ama çok üzgünümne kadar heves edip umutlanmıştım.
Eşinin sperm sonucu iyiyse tutma ihtimali yüksek olur canm bizim sperm biraz az ondan aşılama istedim ben. Olmadı öbür ay istersinHmm tamam canım bende 3. Günü gittim ama bana klomen verdi hemen keşke bende onu isteseydim bilemedim
Eşinin sperm sonucu iyiyse tutma ihtimali yüksek olur canm bizim sperm biraz az ondan aşılama istedim ben. Olmadı öbür ay istersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?