• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canım benim yaa ben 1 yıldır olmuyor diye yıprandım seni düşünemiyorum valla Allah sabır versin hepimize..

Ben ocakda hsg den hemen sonra altdan da ultrason çekindim polip kist fln hiçbişey çıkmadı o gün hsg de temiz eşimin de bişeyi yokmuş, hormon kan değerlerim progesteron değerlerim hep iyi ama niye olmuyor anlamıyorum hala.. :KK43:

Ayrıca ben o gün altdan baktırdım temizdi şimdi yine aynı doktora gidicem yine altdan bakmasına gerek var mı ki klomen yada aşılama için ??

Canim bizde de ayni. Hsgde tupler acik cikti. Hormin degerlerim, yumurta rezervim cok guzel. Adetlerim duzenli. 14 ya da 15. gun uzayan akinti hic sasmaz gelir :) Esimin sperm sonuclari gayet iyi. Ama olmayinca olmuyor iste. Insallah bu yil vardir kismetimizde.

Ne mutlu yardımcı olduysam canim aynen canim sabırla bekleme safhasindayim inşallah bekleyisimin sonu mutlu olur. Bir adet döneminde oluyor canim hepsi adetin 3. günü basladim tedaviye benim yumurtalar cabuk olginlasinca da 11. gün aşılama oldum yani 10 günlük bir mevzu rabbim sonunu hayretsin inşallah.
İnşallah tutsun da canim hem kendime hem sizlere umut olayım çünkü bazen hic anne olamayacakmisim gibi geliyor.

Olmadıkça çare arıyoruz derman arıyoruz Rabbim yardımcımız olsun inşallah..

Dün gece ağlayarak uyudum hasta olmıym nolur bende anne olıym diye çok dua ettim Rabbime.. sabah da aşılamaya karar verdim :)

Hakkımızda hayırlısı canım haberleşelim yine

:KK36:

Canim bizde de ayni. Hsgde tupler acik cikti. Hormin degerlerim, yumurta rezervim cok guzel. Adetlerim duzenli. 14 ya da 15. gun uzayan akinti hic sasmaz gelir :) Esimin sperm sonuclari gayet iyi. Ama olmayinca olmuyor iste. Insallah bu yil vardir kismetimizde.

Aynen valla canım aynıyız :) ama can sıkıcı bu sebepsiz infertilite zıkkımı :)

Ben sevmedim hiç 28 yaşımı.. İnşallah 29 da anne olurum nisan 5 doğum günüm de :)

Olmadıkça çare arıyoruz derman arıyoruz Rabbim yardımcımız olsun inşallah..

Dün gece ağlayarak uyudum hasta olmıym nolur bende anne olıym diye çok dua ettim Rabbime.. sabah da aşılamaya karar verdim :)

Hakkımızda hayırlısı canım haberleşelim yine

:KK36:
İnşallah rabbim ol der ve olur canim ikimizin de hepimizin de... tabi ki haberlesiriz canim birbirimize destek oluruz hayırlısıyla

Yeminle benden daha gençlere hep özeniyorum keşke daha erken evlenseydim diye :)

Canım benim olacak inşallah hepimizin bebişi bir gün :)

Amin canim insallah. Ben evlendigimde 29'dum. Hic aklimizda yoktu bebek. 35'ten sonra dank etti kafamiza. Ha deyince olur sandik hemen. Keske evlenir evlenmez baslasaydik diyorum bazen ama her iste bir hayir vardir tabii.

bende düşük yaptığımda iş yerine söylemedim kalp atışı duyuluna kadar iyiki söylememişim
senin güzel sonuçlarını bekliyoruz canım
O hic belli olmuyor canim be, kalp atisi duyulduktan sonra soyledim bende ama 10 haftalikken kalbi durdu bebegimin allah tekrar yasatmasin kimsenin basina da vermesin o kadar zor ki, neyi beklersen bekle yani olacagi neyse o oluyor

Coook sukur canimm...insallah kalp atisinida duydugunz gunlerin haberini verirsn...

amin canım inşallah mart sonu gibi onuda görürüz inşallah

Hadi gozunuz aydin. Cooook sevindim. :) insallah hep boyle yolunda gidecek her sey canim benim.

oleyyyyyyyyy:))) ya ne olur bize dua et bu duyguları biz de tadalımmm

kızlar canlarım benim ya inşallah sizlere de nasip olacak inanıyorum ben

Merhaba kızlar size acil bi soru sormam gerekiyor. Ben yumurta takibi yaptırıyorum dün gittim 3 yumurtam vardı ve dün akşam çatlama iğnesi oldum doktor ilişki günlerinde söyledi ama çatladığını kontrol için tekrar çağırmadı :( acaba çatlar diye mi düşündü benim kafama takıldı??

Merhaba kızlar size acil bi soru sormam gerekiyor. Ben yumurta takibi yaptırıyorum dün gittim 3 yumurtam vardı ve dün akşam çatlama iğnesi oldum doktor ilişki günlerinde söyledi ama çatladığını kontrol için tekrar çağırmadı :KK43: acaba çatlar diye mi düşündü benim kafama takıldı??
bence çatlayacağını düşünmüştür canım sen dediği günlerde ilişkiye dikkat et inşallah yumurtaların döllenir canım:KK36: ama için rahat etmezse bence telefon aç sor çatlamış mı diye bakacak mısınız gelmem gerekir mi diye

bence çatlayacağını düşünmüştür canım sen dediği günlerde ilişkiye dikkat et inşallah yumurtaların döllenir canım:KK36: ama için rahat etmezse bence telefon aç sor çatlamış mı diye bakacak mısınız gelmem gerekir mi diye
Canım yumurtalarım da büyüktü 22,20,18 gibiydi.. Dün konuşmasının arasında tekrar çağırmayacagım dedi gerek yok gibi bişey söyledi.. Ama forumları okuyorum bazı doktorlar iğneden 2 gün sonra falan da çağırıp bakıyormuş..

Back