- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
baya büyümüşler maşallah canım o zaman kesin çatlayacaklar gözüyle bakmıştır doktorCanım yumurtalarım da büyüktü 22,20,18 gibiydi.. Dün konuşmasının arasında tekrar çağırmayacagım dedi gerek yok gibi bişey söyledi.. Ama forumları okuyorum bazı doktorlar iğneden 2 gün sonra falan da çağırıp bakıyormuş..
Ayy inş canım arisutu bal polen yedim bu ay B12 içtim hergün :) adetin 10. Gününde bu büyüklüğü yakaladım erken oldu.. inş catlar yarın sabah ilişki mutlaka olsun dedi doktor 36. Saatte sonrada gün aşırı devam etsin dedi 10 gün boyunca :)baya büyümüşler maşallah canım o zaman kesin çatlayacaklar gözüyle bakmıştır doktorbencede kesin çatlarlar
Ne kullandın cnm senberen20 @laracraft bir garip oblomov @mervem-metem Kontes001 arkadaşlar bugün adetin 10. Günü doktora gittim 3 adet yumoşum varmış bu akşam çatlama iğnesi olacağım inşallah :) hadi bana hayırlısı dua edin
Kist mi vardı acaba. Bi kere bende de oldu kist vardıKızlar bugün çok garip bişey oldu
Çok tedirgin oldum görünce
Kocaman 3 parça halinde kan pıhtısı attım afedersiniz ama çok korktum, selpakla kontrol ettim sertti koyu mor gibiydi rengi hiç böyle olmamıştı daha önce, size neden olmuştur ??
Merhaba kızlar size acil bi soru sormam gerekiyor. Ben yumurta takibi yaptırıyorum dün gittim 3 yumurtam vardı ve dün akşam çatlama iğnesi oldum doktor ilişki günlerinde söyledi ama çatladığını kontrol için tekrar çağırmadıacaba çatlar diye mi düşündü benim kafama takıldı??
Kızlar bugün çok garip bişey oldu
Çok tedirgin oldum görünce
Kocaman 3 parça halinde kan pıhtısı attım afedersiniz ama çok korktum, selpakla kontrol ettim sertti koyu mor gibiydi rengi hiç böyle olmamıştı daha önce, size neden olmuştur ??
Klomen canım onu kullandım ama hergün arı süt bal polen yedim ve bir tane incir yedim b12 içtim yani kaliteli olsun diye çok uğraştımNe kullandın cnm sen
Bende anlamadım canım onu da arayıp söylemeyi yediremedim onun yerine Üniversite hastanesinden randevu aldım yarın saat 2 ye en azından alttan muayenede görür yumurtalar yoksa demekki çatlamış demektir varsa daha çatlamamış demekHer doktorun tarzi farkli bence cagirmasi gerekirdi. Ilk gittigim dr beni de cagirmazdi boyle kendi halime birakirdi cok sinir olurdum coook..
Kist mi vardı acaba. Bi kere bende de oldu kist vardı
Hayirdir insallah. Polip filan var miydi sende? Polipler bazen ara kanama yapabiliyor cunku.
Nasıl geçti randevun cnmOcakda hsg çekindiğim gün vajinal ultrasyon da çekinmiştim o zaman kist miyom polip hiçbişey yoktu temiz çıkmıştı ilk defa böyle büyük pıhtılar attım kocaman parçalar halindeydi hissettim atakta atarken resmen..
Yarın sorucam doktora sabah 8.40 da randevum var aşılama istiycem bakalım dua edin canlar
Nasıl geçti randevun cnm
Aşılama istediğini konuştunmu klomen aşılama içinmi yoksaCanım saol
Ultrason la baktı yine adetimin 3. Günü bugün, klomen yazdı 1 hafta içip haftaya ctesi gidicem yine napcak bilmiyorum :)
canım hayırlısı olsun her şey güzel olur umarımCanım saol
Ultrason la baktı yine adetimin 3. Günü bugün, klomen yazdı 1 hafta içip haftaya ctesi gidicem yine napcak bilmiyorum :)
Beni de çağırmadı hiç canim icini ferah tut inşallah catlamistir hepsiMerhaba kızlar size acil bi soru sormam gerekiyor. Ben yumurta takibi yaptırıyorum dün gittim 3 yumurtam vardı ve dün akşam çatlama iğnesi oldum doktor ilişki günlerinde söyledi ama çatladığını kontrol için tekrar çağırmadıacaba çatlar diye mi düşündü benim kafama takıldı??
nasıl gidiyor canım belirti var mıBeni de çağırmadı hiç canim icini ferah tut inşallah catlamistir hepsi
Belirti aramamaya calisiyorum canım ama vücudumda degisiklikler var tabi kullandigim ilaclardan da olabilir.nasıl gidiyor canım belirti var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?