2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

kızlar şükürler olsun keseyi gördük her şey normal haftasıyla uyumlu dedi 15 gün sonra kalp atışı için gideceğiz.

Çok sevindim canım senin adına allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlıysa kucağınıda almayı nasip etsin ..çok güzrl bir duygu olsa gerek allah bizede nasip etsin ..

kızlar şükürler olsun keseyi gördük her şey normal haftasıyla uyumlu dedi 15 gün sonra kalp atışı için gideceğiz.
Gözün aydın canim çok sevindim. Rabbim kalp atışını duymayı, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Deme öyle hayırlısı olsun iyi düşün iyi olsun canım Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış
Bazen umudumu yitiriyorum sonra toparlıyorum kendime geliyorum zamani var demek ki rabbim bir gün bana da nasip edecek diyorum canim. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah. ..

Canım benim yaa çok sağoll ,

dün akşam lavaboda pembelik görünce çok kötü oldum, bütün moralim gitti gece de yatınca ağlama krizine girdim ağlayarak uyudum gözlerim şiş zor çalıştım bugün..

hakkımızda hayırlısı tabiki ağlamak sızlamak fayda etmiyo malesef sabır lazım ama bazen güçsüz kalıyoruz..

Kızlar bana yardımcı olun nolur

Sabah regl oldum !

3. Günü için cuma sabahı özelden randevu aldım aşılama isterim hsg filmini de getirin yaparız önce kist fln var mı bakılır dedi..

Şimdi ben tedirginim nasıl aşamalarım olacak ??

Ne kadar tutar pahalı olur mu özelde aşılama ??

Cuma gittiğimde klomene mi başlatır ve klomen ne kadar ?

Bilen detaylı yardımcı olursa çok sevinirim..

Teşekkür ederim..

Canim ben sana kendi yaptıklarımı anlatayim.
Adetin 2. günü doktor muayene etti kist olmayinca bu ay aşılama yapalim dedi. Bana puregon isimli yumurta geliştirici igne verdi tabi igne normalde 250 lira civariymis bir de iki kutu yazmıştı hemen rapor çıkarttı. Iki kutu igne bir dr folik asit 170 lira tuttu. Adetin 3. günü 75lik doz halinde göbekten igne oldum bir hafta sonra kontrole gittim 4 yumurtam oluşmuştu ertesi güne çatlatma ignesi verdi onu da 80 liya aldım. Igneden 36 saat sonra da aşılama oldum. Aşılama ücreti de doktorumun sayesinde 750 liradan 550
liraya düştü. Islem esnasında da sadece alet takilirken acı duydum onun disinda aşılamayı hissetmedim bile sonrasinda biraz ağrım oldu yatip dinlendim. İnşallah yardimci olabilmisimdir.

Canım hangi aleti taktı?? Spekulum var böyle kargaburnu gibi gibi bişey o mu??? Benden smear alınırken onu takmışlardı.. Birde aşılama ne kadar sürüyor kaç dk?? Spermi nasıl bi alet ile koyuyorlar oraya şırınga mı??

Saol canım benim ne güzel anlatmışsın..

Özelde mi oldun devlet mi ?

Aşılama ya da iğne olduğumuz gün dinlenmek gerekiyor mu benim çalışmam lazım çünkü ?

Galiba adı spekulum canim ben adını hatirlayamamistim. 5 dakika sürdü sperm şırınganın içinde oluyor ucuna ince boru gibi bişey takıyorlar ve rahim içine enjekte ediyorlar canım

Saol canım benim ne güzel anlatmışsın..

Özelde mi oldun devlet mi ?

Aşılama ya da iğne olduğumuz gün dinlenmek gerekiyor mu benim çalışmam lazım çünkü ?
Özelde oldum canım igne olduğunda dinlenmene gerek yok. Aşılama sonrasi doktor yarım saat yatırdı zaten bugün dinlen dedi normal islerini yapabilirsin yürüyüş yapabilirsin ama agir kaldirma agir is yapma dikkat et dedi.

Tamam canım çok sağol :) rahatlattın beni biraz..

Şimdi ne durumdasın herşey bitti bebişin gelmesini, kana yerleşmesini mi bekliyosun canım

1 ay bile sürmüyor o zaman bütün herşey iyiymiş :)

Hadi hayırlısıyla olur inşallah canım..

Ne mutlu yardımcı olduysam canim aynen canim sabırla bekleme safhasindayim inşallah bekleyisimin sonu mutlu olur. Bir adet döneminde oluyor canim hepsi adetin 3. günü basladim tedaviye benim yumurtalar cabuk olginlasinca da 11. gün aşılama oldum yani 10 günlük bir mevzu rabbim sonunu hayretsin inşallah.
İnşallah tutsun da canim hem kendime hem sizlere umut olayım çünkü bazen hic anne olamayacakmisim gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…