2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canim stres yapma bir sorun yoksa bahar sendrimudur mevsin gecislerinde adette duzensizlik olmasi normal. En guzeli sana tavsiyem netten ovulasyon testi siparis et ve tumurtlamaya baslamadan iki gunde bir iliski olsun. Esinede sabah ac karnina keciboynuzu pekmezi ver yada ozu. İnsaallah birdahaki ay olur cnm sikma canini

Sağol canım bilgilendirdiğin için.

Bir kaç gün daha bekleyeceğim, hâlâ âdet olmazsam evde bir test yapacağım. Allah büyük14 gün geciktim ama ilişki 11 gün önce oldu. Geç yumurtlama vs. gibi farklılıklar olduysa belki geç döllenme de olmuş olabilir diye düşünüyorum. Belki en fazla 1 haftalıktır bugün. Kendimi kandırıyorum :)

Canım görünce yazmak istedim sanırım stersten bu şekilde oluyoruz aynı durumdayız emin ol benim de sadece proklatin yüksek dedi doktor nisanda gitcem doktora ama benimde bu ay 5 gün öncesi adet nedir ya bu ay böle yaşadım dün bitti 3 gün sürdü .. peki pko denildi mi genelde o da düzensizlik yapıyormuş ama .. İnşallah allah kalbine göre veriri belki de bebeğin seninledir ..

İnşaAllah canım yarama bastıninşaAllah inşaAllahseninki de baya erken gelmiş az sürmüş. Bir kaç ay önce gittim, herşey temiz çıktı canım bütün değerler tamdı.

Canım üzülme lütfen bende üzüldüm erken olmak hiç istemiyorum bende malesef ama bende bu ay oldum . Tek değilsin pes etmek yok güçlü ol bu bizim sınavımız allaha isyan eder gibi oluyorsun deme öyle sabır etmekten başka bişey yapamayız

İnşaAllah canım yarama bastıninşaAllah inşaAllahseninki de baya erken gelmiş az sürmüş. Bir kaç ay önce gittim, herşey temiz çıktı canım bütün değerler tamdı.

Sorma canım geçen sene bu siteye üye olduğumda daha yeni yeni yeni düşündük çünkü okulu bitereyim dedim çalışyrdum çalışıyorum dedim ama şuan çok pişmanım belki ertelemeseydim bebeğim beni bekletmezdi yaşamazdım . çok kızıyorum kendime ama elden birşey gelmiyor üzülmekten üzldüğüm için şuan stersten kendimi bile bırakamıyorum hiçbişey beni bu kadar etkilemedi bazen canım çok acıyor onu beklemek çok zor evet ama aynı senin gibi hiçbir rahatsızlık olmadığı halde çok zor . Herşey temiz ama ne yapamam gerekiyor bilmiyorum sadce sabretmekten başka birşey yok .Bol bol dua et Allahım bir gün sesimizi duyar ..

Aynen canım haklısın ama herşeyin bir zamanı var Allah katında. Olacak olan hiç birşey 1 dakika erken ya da 1 dakika geç olmuyor. Sabretmekten başka yapacak birşey yok, zaten yaşında genç canım sıkıntı etme.

Benim annem 5-6 sene denemişti 3. çocuk için. Olmadı. Test yapmıştı, bende yanındaydım ama test de negatifti hatırlıyorum 10 yaşındaydım. Sonra âdet olunca isyan etti pes etti artık ama bir öğrendik ki 3 aylık hamile haberi yokmuş. Boya kokusundan fenalaşınca doktorda ortaya çıkmıştı. İsyan ettiğinde hamileymiş zaten :) 3 aydır âdet de oluyordu tabii. Yani ne zaman ne gelecek hiç bilemezsin.

Şu an kız kardeşim 10 yaşında :) geç geldi ama Allah verdi canım. Aramizda 11 yaş var. Erkek kardeşimle aramda 2 yaş bile yok. Allah bazen deniyor insanı sabret.

Son düzenleme:

Canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim aynı dileklerim senin için geçerli .Bu siteyi bu yüzden çok seviyorum hiç tanımadığımız halde birbirimiz için üzülüp birbirimizin için destek oluyoruz bu bence paha biçilemez belki şimdiye kadar kimse bu kadar çok anlatamadığım şeyi burda paylaşabiliyorum .. Hayat insanları birşeyler le sınıyor bu da bizim sınavımız . bak ne güzel benimde ablamla aramda 1o yaş var ben de geç gelmişim istememiş babam ayrılmışlar tekrar barışmışlar o zaman olmuşum şuan da anne baba ayrı olduğu için konuşmuyoruz ordan belliymiş zaten ama annem çok mücadele etmiş alırma mış o yüzden hep mücadele ettim hayatım boyunca hayla da öyle bu mücadelemi de bu şekilde veriyorum elbet bir gün bizde kavuşucağız meleklerimize kusura bakma ben biraz uzattım konuyu . Herşey kısmet nasip .

Yok canım estağfirullah, ne uzatması. Kimselere anlatamadıklarımızı burada birbirimizle paylaşıyoruz. Benim yanımda eşim hariç kimsem yok. Hiç bilmediğim bir ülke de, kimsemin olmadığı bir şehirdeyim. Burada dertleşmeyeceğiz de napacağız :) Kıta değiştirdim valla eşim için :))

Aaa yurtdışındamısın canım valla ben il değiştim istanbul bursa arası ne kadar o bile zor bana hayla zor zor alıştım sen nasıl dayanıyorsun :/ Çok zor olsa gerek bide bu durum da çok etkiler seni de canım ya aile özlemi yanlızlık bari düzen kurabildin mi ?

Türkiyedeyim canım ama yurtdışında doğdum büyüdüm yani gurbet vatanım oldu :) Allah'a şükür düzenim var ama eşim için atama bekliyoruz geçinmeye çalışıyoruz canım. 15 Temmuzda kesin dönüş yaptım Türkiyeye. Gelince mesleğimi de kaybetmiş oldum tabi. Burada sadece lise mezunu olarak görünüyorum. Kötü oldu bu.

O zaman hoşgeldin türkiyeye bizim ülkemiz çok güzeldir her yeri her toprağı değerini bildiğin sürece.. :) İnşallah canım hakkımızda hayırlısı tabi bir boşluğa düşmen çok normal ama eşin seni anlıyor ve destek oluyor sa eminim bu kötü günlerde geçer önemli olan bu Sevgi

Hoşbulduk canım :)) inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…