• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

canım inşallah güzel haberler verirsin bizlere hadi hayırlısı:KK36:

Canımmm çok saol Allah razı olsun katlanıcam ben herşeye yeter ki bebeğim gelsin bana.. senin de Allah yardımcın olsun canım yarın güzel haberlerle gel inşallah.. :KK200:
bir garip oblomov bir garip oblomov

hayırlısı olsun canım sende aşılama yaptıracaksın dimi?

canım hiç utanma çekinme benim poliplerim ara kanama yapınca gitmiştim doktora şakır şakır kan aktı ultrasonla alttan muayene edince hatta çubuk kan içinde kalınca biraz kötü olmuştum:KK48: ama olsun sağlık için derman için bebek için katlanılmayacak şeyler değiller:KK66:

Kızlar benim kasıklarım ağrıyo bugünden beri, akşam lavaboda pembelik gördüm hasta oluyorum yine kesin, normalde perşembe bat dı erken ama yarına sökülürüm heralde
:( :( :(

Çok üzülüyorum artık dayanamıyorum.. reglin 3. Günü doktora gidicem ama artık hiç gücüm yok..

Canım yaa saol.. hangi aşamadasın şu anda canım ne kadar süredir olmuyor bebiş ?

3 yildir olmuyor canim. En son 2 ay once ameliyat oldum. Polip, miyom ve minik bir rahim perdesi aldirdim. Baska da bir sorunumuz yok cok sukur. 2 ay korunduk mecburen ameliyat sonrasi. Calismaya bu ay basliyoruz yine insallah :)

3 yildir olmuyor canim. En son 2 ay once ameliyat oldum. Polip, miyom ve minik bir rahim perdesi aldirdim. Baska da bir sorunumuz yok cok sukur. 2 ay korunduk mecburen ameliyat sonrasi. Calismaya bu ay basliyoruz yine insallah :)

Canım benim yaa ben 1 yıldır olmuyor diye yıprandım seni düşünemiyorum valla Allah sabır versin hepimize..

Ben ocakda hsg den hemen sonra altdan da ultrason çekindim polip kist fln hiçbişey çıkmadı o gün hsg de temiz eşimin de bişeyi yokmuş, hormon kan değerlerim progesteron değerlerim hep iyi ama niye olmuyor anlamıyorum hala.. :(

Ayrıca ben o gün altdan baktırdım temizdi şimdi yine aynı doktora gidicem yine altdan bakmasına gerek var mı ki klomen yada aşılama için ??

Günaydın kızlar. Bugün âdet gecikmemin 14. günündeyim. Saat 10'da kan ve hormon sonuçlarımı alacağım ve çok heyecan var şu an ama duvara toslarım gibime geliyor:kızgın:sol yumurtalığımın oralarda batmalar yaşıyorum ve 3 gün çektiğim geçmek bilmeyen karın alt bölgesi ağrılarım bugün geçmiş. Hayırlısı olsun inşaAllah çok tedirginim:KK17:

Günaydın kızlar. Bugün âdet gecikmemin 14. günündeyim. Saat 10'da kan ve hormon sonuçlarımı alacağım ve çok heyecan var şu an ama duvara toslarım gibime geliyor:kızgın:sol yumurtalığımın oralarda batmalar yaşıyorum ve 3 gün çektiğim geçmek bilmeyen karın alt bölgesi ağrılarım bugün geçmiş. Hayırlısı olsun inşaAllah çok tedirginim:KK17:
bize mutalaka yaz canım:)

kızlar bizde dün ovü testi pik yaptı ama eşimle beraber olamadık hatta bu sabah baya kükredim tartıştık moralim sıfır. bugün beraber olsak olur mu acaba

Kocaman bir 0 çıktı. Bir kıpırtı bile yok, dümdüz 0. Çok üzgünüm, canım o kadar sıkıldı ki herşey sanki başıma kepti:KK61::KK42:içimde kocaman bir umut vardı. 10 günlük bile olsaydı bir kıpırtı olurdu dedi hemşire. Çok ağırıma gitti:KK61:

Nisan'a kadar âdet olmazsam kadın doğuma gidecekmişim.

Kocaman bir 0 çıktı. Bir kıpırtı bile yok, dümdüz 0. Çok üzgünüm, canım o kadar sıkıldı ki herşey sanki başıma kepti:KK61::KK42:içimde kocaman bir umut vardı. 10 günlük bile olsaydı bir kıpırtı olurdu dedi hemşire. Çok ağırıma gitti:KK61:

Nisan'a kadar âdet olmazsam kadın doğuma gidecekmişim.
muhtemelen pko sendromu yaşıyorsun, stresli bir dönem mi yaşadın canım?

muhtemelen pko sendromu yaşıyorsun, stresli bir dönem mi yaşadın canım?

Yok ablam aksine bu aralar moralim gayet yerindeydi. 1 hafta geciktiğimde bile stres yapmadım bu ay, âdet olurum diye bekledim, bebek düşünmedim ama 2 hafta oldu bugün. Bir kaç gündür umudum büyüktü bu kadar gecikince ilk kez, birşeyler var dedim kendi kendime :KK43:

Bir kaç ay önce kontrolden de geçtim, herşeyim sağlam çıktı. Ne bir kist ne de bir sorun vardı. Yani bir sorun varsa şuan çok yenidir. Nisan'a kadar da beklemek istemiyorum çünkü daha önce bu kadar gecikmedim. Hiç normal değilim şuan.

Yok ablam aksine bu aralar moralim gayet yerindeydi. 1 hafta geciktiğimde bile stres yapmadım bu ay, âdet olurum diye bekledim, bebek düşünmedim ama 2 hafta oldu bugün. Bir kaç gündür umudum büyüktü bu kadar gecikince ilk kez, birşeyler var dedim kendi kendime :KK43:

Bir kaç ay önce kontrolden de geçtim, herşeyim sağlam çıktı. Ne bir kist ne de bir sorun vardı. Yani bir sorun varsa şuan çok yenidir. Nisan'a kadar da beklemek istemiyorum çünkü daha önce bu kadar gecikmedim. Hiç normal değilim şuan.
canım için rahatlasın müsaitsenbi rkadın doğum agit

canım için rahatlasın müsaitsenbi rkadın doğum agit

Ayın 29una randevu aldım şimdi ablam. Bir kaç gün daha bekleyip evde test mi yapsam acaba. Belki 2. kez yumurtladım Şubatta, belki geç döllenme olmuştur. Hâlâ akıntım var çünkü. 11 gün önce yakınlaşma olmuştu. Belki çok yenidir:KK58:10 gün önce falan açık pembe bir akıntı gelmişti ama âdet gelmedi. Belki hâlâ umut vardır.

Back