Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür güzel gidiyor inşaAllah böyle devam eder maşaAllah senin 10 hafta olmuş ne güzel senin nasıl gidiyor
Maşallah Allah bozmasın hep böyle güzel gitsin inşallah. benim bazen mide bulantılarım falan var kabızlık ve şişkinlik halsizlik klasik şikaletler onlar dışında şuan problem yok şükür :) bebeğim iyi olsunda katlanırımÇok şükür güzel gidiyor inşaAllah böyle devam eder maşaAllah senin 10 hafta olmuş ne güzel senin nasıl gidiyor
Öyle şeyler bende de varda dediğin gibi bebeğim iyi olsun da onlar önemli değil...InşaAllah hepimize kucağımıza almak nasip olur bebeklerimiziMaşallah Allah bozmasın hep böyle güzel gitsin inşallah. benim bazen mide bulantılarım falan var kabızlık ve şişkinlik halsizlik klasik şikaletler onlar dışında şuan problem yok şükür :) bebeğim iyi olsunda katlanırım
cansınArkadaşlar yazmasamda her yorumu okuyorum sizlerinde güzel haberlerini alana kdr burdayım
amin kızlar:) darısı bizlere inşalahÖyle şeyler bende de varda dediğin gibi bebeğim iyi olsun da onlar önemli değil...InşaAllah hepimize kucağımıza almak nasip olur bebeklerimizi
cansın
Canım Rabbim Tez zamanda sizlerde rahat korkusuz sağlıklı bir hamilelik nasip etsin dualarımdasınız hepinizamin kızlar:) darısı bizlere inşalah
Kizlar ben aşılamamı oldum göğüs ağrım var suanda galiba catlatma iğnesinden kaynaklı
beren20 bende bugün iğneye başladım canım. İnşallah bu ay bizde hamilelik haberimizi veririz
Sorun değil canım çok sağol ilgin için :)
keşke altdan olmasaydı adetken daha çok utanırım ama gidicem mecburen bata 2 kaldı bakalım bebişim gelse de beni hiç yormasa artık :)
İnşallah canim hayırlısıyla o mutlu haberi vermeyi o kadar cok istiyorum ki anlatamamcanım inşallah güzel haberler verirsin bizlere hadi hayırlısı
hayırlısı olsun canım sende aşılama yaptıracaksın dimi?
canım hiç utanma çekinme benim poliplerim ara kanama yapınca gitmiştim doktora şakır şakır kan aktı ultrasonla alttan muayene edince hatta çubuk kan içinde kalınca biraz kötü olmuştum ama olsun sağlık için derman için bebek için katlanılmayacak şeyler değiller
subhanallahi ve bihamdihi subhanallahil azim çek bol bol canım inşallah bebeğin seninledirİnşallah canim hayırlısıyla o mutlu haberi vermeyi o kadar cok istiyorum ki anlatamam
Gonal f yumurta büyütme iğnesine iğnesi
İnşallah canim hayırlısıyla o mutlu haberi vermeyi o kadar cok istiyorum ki anlatamam
canım inşallah güzel haberler verirsin bizlere hadi hayırlısı
Evet canım aşılama yaptıracam ilk denemede tutar inşallah ya
hayırlısı olsun canım sende aşılama yaptıracaksın dimi?
canım hiç utanma çekinme benim poliplerim ara kanama yapınca gitmiştim doktora şakır şakır kan aktı ultrasonla alttan muayene edince hatta çubuk kan içinde kalınca biraz kötü olmuştum ama olsun sağlık için derman için bebek için katlanılmayacak şeyler değiller
bend e önümüzdeki ay sizinleyim aaşılama için... allah bize sabır versinGonal f yumurta büyütme iğnesi
Sorun değil canım çok sağol ilgin için :)
keşke altdan olmasaydı adetken daha çok utanırım ama gidicem mecburen bata 2 kaldı bakalım bebişim gelse de beni hiç yormasa artık :)
İnşallah canim hepimiz tadalim annelik duygusunuAminnn canım hayırlısıyla o mutlu günleri bizde yaşarız hakkında hayırlısı olsunnn
Hastalandım :))))))