• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Alttan muayene canım.. Bende bu ay klomem kullanıyorum... Bugün bitti bakalım adetin 8. Günü bugün inşallah hayırla sonuçlanır.. En son klomen kullandığım ay hamile kaldım

Tamam canım adet olursam randevu alıym da gidiym o zaman çok sağol senin de Allah yardımcın olsun canım tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah Rabbim ☺❤

Az önce kan ve idrar testi verdim ablam ve hâlâ âdet olmadım ama gece de acıdan sancıdan hiç uyuyamadım. Rahmim bile ağrıdı valla. Yarın sabah bu saatte sonuçlarımı alacağım.

Sen n'aptın?
aaaa ne kadar geç? nasıls abrediyorsun ben olsam yüz kez evde idrar testi yapmıştım:D

aaaa ne kadar geç? nasıls abrediyorsun ben olsam yüz kez evde idrar testi yapmıştım:KK70:

İlişki üzerinden daha 10 gün geçti ablam kapı gibi negatif çıkar evde test yapsam:KK48:Şubatta hiç yakınlaşma yaşamayıp gecikmemin 3. gününde ki yakınlaşmayla hamile kaldıysam bir mucize olur herhalde kendime helal olsun derim:KK48:

Testte şimdi çıkacağını bilsem gider alırım hemen ama çıkmaz.

İlişki üzerinden daha 10 gün geçti ablam kapı gibi negatif çıkar evde test yapsam:KK48:Şubatta hiç yakınlaşma yaşamayıp gecikmemin 3. gününde ki yakınlaşmayla hamile kaldıysam bir mucize olur herhalde kendime helal olsun derim:KK48:

Testte şimdi çıkacağını bilsem gider alırım hemen ama çıkmaz.

son ay son umut...bugün pik günüm.

Eklentiler

• e83c8ad5-d2b0-42e7-b6ec-dbf484198db3.jpg
    e83c8ad5-d2b0-42e7-b6ec-dbf484198db3.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 26
  • e83c8ad5-d2b0-42e7-b6ec-dbf484198db3.jpg
    e83c8ad5-d2b0-42e7-b6ec-dbf484198db3.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 22
Back