• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

ne demek hemşerim :KK39:
inşallah çıkmaz canım iyi düşün iyi olsun.
eşimin de ameliyattan önce de sonra da 2 idi düzelmedi morfolojisi.
şu an 3 olmuş ama yine kötü tabi.
hakkımızda hayırlısı kuzum.

yinede yükselmiş eşinin ki bak maşallah inşallah bizimki de yükselir :dua::dua::dua:

Kızlar çok kötüyüm sabahtan beri tek yaptığım durup durup ağlamak , üzülmekten ağlamaktan yoruldum ama çok üzülüyorum tabi herşey nasip herşey kısmet bu ay da değilmiş zaman bu ay da olmazmış. Bu ay bekliyorduk iyi haberler ama dün öglen kahverengi lekelenme olunca herhalde bu sefer oldu dedim . Hatta dün hava güzel diye akşama kadar gezdik . Ama içimden hep dua ediyorum eve akşam da hiçbişey yok tu. Ama sabah pembeye dönmüştü. Agrım falanda yoktu daha adete 5 gün kalmıştı ümitlendim ama arada 1 saat geçince şiddetli bir ağır ile uyandım hasta oldum tabi ağlama krizleri falan çok kötü oldum tabi eşim her zaman olduğu gibi bugün de yanımdaydı ve destek oldu ama bu ay doğum günü hediyesi olarak ikimizden bir parça hediye etmek isterdim ama olmadı kızlar çok üzgün çok :KK42::KK42::KK42:

Kızlar çok kötüyüm sabahtan beri tek yaptığım durup durup ağlamak , üzülmekten ağlamaktan yoruldum ama çok üzülüyorum tabi herşey nasip herşey kısmet bu ay da değilmiş zaman bu ay da olmazmış. Bu ay bekliyorduk iyi haberler ama dün öglen kahverengi lekelenme olunca herhalde bu sefer oldu dedim . Hatta dün hava güzel diye akşama kadar gezdik . Ama içimden hep dua ediyorum eve akşam da hiçbişey yok tu. Ama sabah pembeye dönmüştü. Agrım falanda yoktu daha adete 5 gün kalmıştı ümitlendim ama arada 1 saat geçince şiddetli bir ağır ile uyandım hasta oldum tabi ağlama krizleri falan çok kötü oldum tabi eşim her zaman olduğu gibi bugün de yanımdaydı ve destek oldu ama bu ay doğum günü hediyesi olarak ikimizden bir parça hediye etmek isterdim ama olmadı kızlar çok üzgün çok :KK42::KK42::KK42:

Canim seni o kadar iyi anliyorum ki. Her ay ben de ayni seyleri yasiyorum cunku. Allah'tan umit kesilmez.

Canımsın yaa kıyamam üzme kendini canım güçlü ol dua et bol bol, sabret inşallah tez zamanda yüzümüzü güldürür Rabbim..

Bu arada ne kadar süredir evlisin canım kaç yaşındasın ?

Canim seni o kadar iyi anliyorum ki. Her ay ben de ayni seyleri yasiyorum cunku. Allah'tan umit kesilmez.

Teşekkürederim canım allah razı olsun. Seninde benimde isteyen herkesin Allah muradını versin Rabbim kucagımızı boş koymasın .. Aminnn cümlemizin :dua:

Canımsın yaa kıyamam üzme kendini canım güçlü ol dua et bol bol, sabret inşallah tez zamanda yüzümüzü güldürür Rabbim..

Bu arada ne kadar süredir evlisin canım kaç yaşındasın ?

Elde değil canım istemiyorum üzülmek ama canım yanıyor daha yeni yeni kendimdeyin eşim ve ailesine mutlu gözükmek zorundayım gülüyorum ama içim kan ağlasada güçlü durmalıyım
Canım 3 sene oldu evliliğimiz 25 yaşındayım .. Sen ?

Elde değil canım istemiyorum üzülmek ama canım yanıyor daha yeni yeni kendimdeyin eşim ve ailesine mutlu gözükmek zorundayım gülüyorum ama içim kan ağlasada güçlü durmalıyım
Canım 3 sene oldu evliliğimiz 25 yaşındayım .. Sen ?

Canım benim ben 1.5 yıldır evliyim seni çook iyi anlıyorum çünkü aynılarını yaşıyorum kadınlar içinde durmak istemiyorum artık, annem de olunca iyice üzülüyorum babam 56 yaşında hiç torunu yok torun sevsin istiyorum canım gidiyo artık 29 olcam nisanda gücüm tükenmek üzere :(

Canım benim ben 1.5 yıldır evliyim seni çook iyi anlıyorum çünkü aynılarını yaşıyorum kadınlar içinde durmak istemiyorum artık, annem de olunca iyice üzülüyorum babam 56 yaşında hiç torunu yok torun sevsin istiyorum canım gidiyo artık 29 olcam nisanda gücüm tükenmek üzere :KK43:

Canım öyle demek demekki bizimde sınavımız buymuş demeliyz. Elden birşey gelmiyor artık duymamak için çoğu yere hiç gitmiyorum. O kadar çok yıprattım kendimi artık mileti hiç kaldıramıyorum. Daha yeni evlilik ama tam zamanı sen üzme kendini üzüldükçe etkiliyoruz ama gelde anlat .yaşamayan bilemez

Back