- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 33
çok teşekkür ederim hemşerim :) baş anomalisi kısmı üzdü ama Rabbim ol dedikten sonra olur inşallah biz doktora gidicez tabi yinede. bir de dna hasarı çıkmasından korkuyorum şimdi de. hayırlısı bakalım.
Canım benim az kalmış sık dişini gebelik olmasını umarım.. Ama senide boş yere ümitlenidemek istemem çünkü bende adetten önce vajinamda ağrı gaz sancısı falan oluyoHayırlı cumalar canım benim durum kötü yapazartesi doktora gidicem adet sancısı gibi bir sancım var arada geliyor uyanıyorum başlıyor öğlen kesiliyor akşam yine başlıyor bazen göbek deliğim ağrıyor bezense vajinama vuruyor ağrı
Göğüslerim normal ne ağrı nede şişlik 4 günüm kaldı hamile kalmış olamam belirtim Yok..
tansiyon düşük baş dönmesi var aşırı gaz bide bakalım ne çıkacak altından yoruldum aslında
Hastalanayım sorun olmaz canm benm rabbim seninde yüzünü güldürsün :)Canım benim az kalmış sık dişini gebelik olmasını umarım.. Ama senide boş yere ümitlenidemek istemem çünkü bende adetten önce vajinamda ağrı gaz sancısı falan oluyoaltından başka bişey çıkmasın da gebelik olur inşallah zamanı geldiğinde hiç canını sıkma amaaaannn Rabbim sağlıklı evlatlar versin inşallah bize bende klomen içiyorum bugün adetin 5. Günü bakalım yumurta takibi var haftaya tutar tutar nasip
Ben Ortadoğu'yu bıraktım artık. Günnur veni deli etti. Hasan da önceki hastaneden mimliymis hakkında dava falan açılmış. Sıkıntılı o açıdan. Lina da zeynep hanim koruda doğum yaptiriyormus. Bi ara ona gidiyordum gene ordan devam ederim herhalde. Çok doktor gezdim. Yine bulamadim yine bulamadim. Deli olcam. Ortadoğu ya devam etseydim buluşurdukOrtaDoğu canım sultan pinar
Geçen ay hsg çektirmek için gitti aksilik oldu
Bu ay yine oradayım
Adet bitince gitcem buluşalım :) daha 10 gün var adet olmama ama:)
Ben iyiyim şükür. Çok badireler atlattık. Trafik kazası yaptık, test sonuclarim kotu çıktı, nöral tüp defekti riski çıktı bir de, suyun az krizi yaşattı doktor uzun bir süre... bi ara cinsiyet krizi yaşadık.Hatirlamaz olur muyum canim ya saolasin insallah hep birlikte sag salim kucagimiza alalim insallah sen nasilsin masallah kocaman olmussunuz
Ben Ortadoğu'yu bıraktım artık. Günnur veni deli etti. Hasan da önceki hastaneden mimliymis hakkında dava falan açılmış. Sıkıntılı o açıdan. Lina da zeynep hanim koruda doğum yaptiriyormus. Bi ara ona gidiyordum gene ordan devam ederim herhalde. Çok doktor gezdim. Yine bulamadim yine bulamadim. Deli olcam. Ortadoğu ya devam etseydim buluşurduk
ay canım benim neler yaşamışsın ama atlatmışsın çok şükür. kız mı geliyor oy mis kokulu bir kız daha ne güzel hayırlı olsun inşallah bundan sonra her şey su gibi aksın gitsin sıkıntı yüzü görme sağ salim kucağına al inşallahBen iyiyim şükür. Çok badireler atlattık. Trafik kazası yaptık, test sonuclarim kotu çıktı, nöral tüp defekti riski çıktı bir de, suyun az krizi yaşattı doktor uzun bir süre... bi ara cinsiyet krizi yaşadık.
Ama sonuç olarak ikinci prensesim şu an sağlıklı. Ablasindan kalan bir sürü minik kıyafet yikandi. Utulenecek yavaş yavaş hazırlıklar başladı.
Haftaya izne ayrılıyorum. O arada taşındık falan. Ne olduğunu anlamadım desem yeridir. Öyle böyle geldik son döneme. Benim yaşadığım hiçbir sıkıntıyı yaşamadan mutlu bir hamilelik geçir inşallah canım.
Hayırlı cumalar inşaAllah tez zamanda tüm isteyenler kavuşur bebişineHayırlı cumalar kızlar cuma suyu hürmetine sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin Allahımm . Biz burda birbirimizi tanımasak ta hep destek , kenetlendikçe sesimizi duyuyor diye düşünüyorum .. Herşey Allah'tan bir zamanımız var gerçekten sabır ve duayla okuyup beklemekten başka çaremiz yok ..
Hayırlı cumalar kızlar
Hayırlı cumalar inşaAllah tez zamanda tüm isteyenler kavuşur bebişine
merhaba, bence var gibi, ama sanki dağılmış da, tam anlayamadım, hadi bakalım hayırlısıHele bakın şuna bi bence Yok ama emin olamadım
Hele bakın şuna bi bence Yok ama emin olamadım
BencedeTest bozuk gibi canım ya
4 günüm var daha beklerim varsa çıkar zaten bende anlayamadığım için attım :)merhaba, bence var gibi, ama sanki dağılmış da, tam anlayamadım, hadi bakalım hayırlısı
doğru diyorsunuz bozuk da olabilir test, oyy 4 gün çokmuş, inşallah hamilesindir4 günüm var daha beklerim varsa çıkar zaten bende anlayamadığım için attım :)
4 günüm var daha beklerim varsa çıkar zaten bende anlayamadığım için attım :)
Görünüyor burda daha öncekinde de böyle oldu ama işte güvenilirliği bir kaçtane daha testten geçer diye düşünüyorum bu ağrılar hayra alamet değil bişeyler var ama ne bilmiyorum :)doğru diyorsunuz bozuk da olabilir test, oyy 4 gün çokmuş, inşallah hamilesindir
Hahahahhaha üzerine çiş yapma :))))Yarın sabah ilk idrar ile yap
Ama çok damlatma::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?