2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

ne demek hemşerim
inşallah çıkmaz canım iyi düşün iyi olsun.
eşimin de ameliyattan önce de sonra da 2 idi düzelmedi morfolojisi.
şu an 3 olmuş ama yine kötü tabi.
hakkımızda hayırlısı kuzum.

Canım benim az kalmış sık dişini gebelik olmasını umarım.. Ama senide boş yere ümitlenidemek istemem çünkü bende adetten önce vajinamda ağrı gaz sancısı falan oluyo altından başka bişey çıkmasın da gebelik olur inşallah zamanı geldiğinde hiç canını sıkma amaaaannn Rabbim sağlıklı evlatlar versin inşallah bize bende klomen içiyorum bugün adetin 5. Günü bakalım yumurta takibi var haftaya tutar tutar nasip

Hastalanayım sorun olmaz canm benm rabbim seninde yüzünü güldürsün :)
Ben zaten beklemiyorum Temmuzdan Eylül'e kadar yolu var Allah ne zaman layık görürse artık.. insan anlamıyor işte tedirgin oluyor ama umarım hastalanırım ver normale binerim tek isteğim bu şuan için canım

OrtaDoğu canım sultan pinar

Geçen ay hsg çektirmek için gitti aksilik oldu

Bu ay yine oradayım

Adet bitince gitcem buluşalım :) daha 10 gün var adet olmama ama:)
Ben Ortadoğu'yu bıraktım artık. Günnur veni deli etti. Hasan da önceki hastaneden mimliymis hakkında dava falan açılmış. Sıkıntılı o açıdan. Lina da zeynep hanim koruda doğum yaptiriyormus. Bi ara ona gidiyordum gene ordan devam ederim herhalde. Çok doktor gezdim. Yine bulamadim yine bulamadim. Deli olcam. Ortadoğu ya devam etseydim buluşurduk

Hatirlamaz olur muyum canim ya saolasin insallah hep birlikte sag salim kucagimiza alalim insallah sen nasilsin masallah kocaman olmussunuz
Ben iyiyim şükür. Çok badireler atlattık. Trafik kazası yaptık, test sonuclarim kotu çıktı, nöral tüp defekti riski çıktı bir de, suyun az krizi yaşattı doktor uzun bir süre... bi ara cinsiyet krizi yaşadık.

Ama sonuç olarak ikinci prensesim şu an sağlıklı. Ablasindan kalan bir sürü minik kıyafet yikandi. Utulenecek yavaş yavaş hazırlıklar başladı.

Haftaya izne ayrılıyorum. O arada taşındık falan. Ne olduğunu anlamadım desem yeridir. Öyle böyle geldik son döneme. Benim yaşadığım hiçbir sıkıntıyı yaşamadan mutlu bir hamilelik geçir inşallah canım.

Günnur a gitmem ben çok artist

Hakan da erkek

Sultan pinar iyidir

Senin dediğin hastaneyi de biliyorum ama bana uzak

ay canım benim neler yaşamışsın ama atlatmışsın çok şükür. kız mı geliyor oy mis kokulu bir kız daha ne güzel hayırlı olsun inşallah bundan sonra her şey su gibi aksın gitsin sıkıntı yüzü görme sağ salim kucağına al inşallah

Hayırlı cumalar kızlar cuma suyu hürmetine sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin Allahımm . Biz burda birbirimizi tanımasak ta hep destek , kenetlendikçe sesimizi duyuyor diye düşünüyorum .. Herşey Allah'tan bir zamanımız var gerçekten sabır ve duayla okuyup beklemekten başka çaremiz yok ..
Hayırlı cumalar kızlar

Hayırlı cumalar inşaAllah tez zamanda tüm isteyenler kavuşur bebişine

doğru diyorsunuz bozuk da olabilir test, oyy 4 gün çokmuş, inşallah hamilesindir
Görünüyor burda daha öncekinde de böyle oldu ama işte güvenilirliği bir kaçtane daha testten geçer diye düşünüyorum bu ağrılar hayra alamet değil bişeyler var ama ne bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…