2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

yok daha silik çizgiyi yeni gördüm, bir de periyodum 29 - 30 gündür, bugün 14. günü. bu arada öğlen 11de yoktu, şimdi göründü çizgi

kuzum ben bugun hiç giremedim o yüzden yeni görüyorum.
sayı güzel canım benim.
hareket kötü değil ama vitamin takviyeleriyle artırılabilir.
normal morfoloji sınırı %4tür ama sizinki %2 çıkmış biraz o sıkıntılı.
bir üroloğa mutlaka gösterip fikir alın derim.
geçmiş olsun canım benim.

Canım benim coooook Teşekkürler :)

çok teşekkür ederim hemşerim :) baş anomalisi kısmı üzdü ama Rabbim ol dedikten sonra olur inşallah biz doktora gidicez tabi yinede. bir de dna hasarı çıkmasından korkuyorum şimdi de. hayırlısı bakalım.

Ve bata son 7

Her bat saymaktan bıktım, regl geliyo say geri baştan bat.. bata çıka bat bekliyoruz hatta beklemiyoruz..

Gelmesin şu batlar biz istemiyoruz evde yokuz..

Günaydın canım benimde 4 günüm kaldı ama sancıdan rahatsızım erken başladı benim sancılar

Günaydın hayırlı cumalar bayanlar hadi iyi düşünelim ve şu olumsuzlukları dua ile sabır ve bizden daha kötü durumda olanları düşünerek atalım :) herşeyin bir vakti saati var nefes bile sayılı iken bu dünyada bebek için strese girmek neden??? Zaten Rabbimin verdiği saat şaşmayacak biz ne yaparsak yapalım o zaman anın günün tadını çıkarın batı veya ovulasyonu bekleyerek geçiyo ömrümüz farkında mısınız... Yaş geçiyo ömür bitiyo biz daha sayı sayıyoruz.. Yanlış anlamayın hepimiz için söylüyorum lütfen strese sokmayalım kendimizi

Hayırlı cumalar canım benim durum kötü ya pazartesi doktora gidicem adet sancısı gibi bir sancım var arada geliyor uyanıyorum başlıyor öğlen kesiliyor akşam yine başlıyor bazen göbek deliğim ağrıyor bezense vajinama vuruyor ağrı
Göğüslerim normal ne ağrı nede şişlik 4 günüm kaldı hamile kalmış olamam belirtim Yok..
tansiyon düşük baş dönmesi var aşırı gaz bide bakalım ne çıkacak altından yoruldum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…