- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
kızlar ovulasyon testim, daha yumurtalamaya var değil mi? ne dersiniz?
Aynen canım var daha kaçırmış olamazsın heralde değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ovulasyon testim, daha yumurtalamaya var değil mi? ne dersiniz?
kaçıncı günündesin daha varkızlar ovulasyon testim, daha yumurtalamaya var değil mi? ne dersiniz?
canım selam, 14. gün, periyodum 29 - 30 gündür, bu arada öğlen 11de yoktu, şimdi göründü çizgikaçıncı günündesin daha var
bu günden sonra çift yapmaya başla yakındır koyulaşmasıcanım selam, 14. gün, periyodum 29 - 30 gündür, bu arada öğlen 11de yoktu, şimdi göründü çizgi
sağolun, yarın sabahı değerlendirelim o zamanbu günden sonra çift yapmaya başla yakındır koyulaşması
İnşallah canım isteyen herkese nasip olur bu ay eşiminde benimde doğum günü en güzel hediyemiz olsun istiyorumBunu zaman gösterir arkadaşım
Inşallah yerleşme kanamasıdır bekle sabret inşallah hamilesindir
İnşallah canım isteyen herkese nasip olur bu ay eşiminde benimde doğum günü en güzel hediyemiz olsun istiyorum
Hacim : 3 cc
Görünüm : Normal
Vizkosite : Normal
Likefaksiyon (dk) : 25 dk
Perhiz : 3 gün
Sperm Konsantrasyonu (mil/ml) : 48
Prograsif Motilite (PM %) : 33
Nonprogresif Motilite (N-PM %) : 9
İmmotilite (IM %) : 58
Sperm Morfolojisi (%) (WHO2010)
Normal (%) : 2
Baş Anomalisi (%) : 89
Boyun Anomalisi (%) : 1
Kuyruk Anomalisi (%) : 10
Vitalite (%)(Eosin ile) : 71
Yıkama Sonrası
Sperm Konsantrasyonu (mil/ml) : 23
Progresif Motilite (PM %) : 70
Nonprogresif Motilite (N-PM %) : -
İmmotilite (IM %) : 30
TPMSS (mil) : 48
merhaba arkadaşlar. bilen varsa yorumlayabilir mi?
Canım hamilelik takvimini gördüm çok çok sevindim. Eski sayfalardan hatırlarsin belki beni. Sağlıkla kucağına al inşallah.bu günden sonra çift yapmaya başla yakındır koyulaşması
kuzum ben bugun hiç giremedim o yüzden yeni görüyorum.
sayı güzel canım benim.
hareket kötü değil ama vitamin takviyeleriyle artırılabilir.
normal morfoloji sınırı %4tür ama sizinki %2 çıkmış biraz o sıkıntılı.
bir üroloğa mutlaka gösterip fikir alın derim.
geçmiş olsun canım benim.
Yesa hala ortadoğu ya mı gidiyorsun? Hastaneni değiştirdin mi?Canım benim coooook Teşekkürler :)
Yesa hala ortadoğu ya mı gidiyorsun? Hastaneni değiştirdin mi?
Hatirlamaz olur muyum canim ya saolasin insallah hep birlikte sag salim kucagimiza alalim insallah sen nasilsin masallah kocaman olmussunuzCanım hamilelik takvimini gördüm çok çok sevindim. Eski sayfalardan hatırlarsin belki beni. Sağlıkla kucağına al inşallah.
kuzum ben bugun hiç giremedim o yüzden yeni görüyorum.
sayı güzel canım benim.
hareket kötü değil ama vitamin takviyeleriyle artırılabilir.
normal morfoloji sınırı %4tür ama sizinki %2 çıkmış biraz o sıkıntılı.
bir üroloğa mutlaka gösterip fikir alın derim.
geçmiş olsun canım benim.
Tamam canım veririm tabi cümlemizin gönlündekiler olsun inşallahAyy inşallah canım yaa Rabbim gönlüne göre versin bize de haber ver :)
Günaydın canım benimde 4 günüm kaldı ama sancıdan rahatsızım erken başladı benim sancılarVe bata son 7
Her bat saymaktan bıktım, regl geliyo say geri baştan bat.. bata çıka bat bekliyoruz hatta beklemiyoruz..
Gelmesin şu batlar biz istemiyoruz evde yokuz..
Hayırlı cumalar canım benim durum kötü ya pazartesi doktora gidicem adet sancısı gibi bir sancım var arada geliyor uyanıyorum başlıyor öğlen kesiliyor akşam yine başlıyor bazen göbek deliğim ağrıyor bezense vajinama vuruyor ağrıGünaydın hayırlı cumalar bayanlar hadi iyi düşünelim ve şu olumsuzlukları dua ile sabır ve bizden daha kötü durumda olanları düşünerek atalım :) herşeyin bir vakti saati var nefes bile sayılı iken bu dünyada bebek için strese girmek neden??? Zaten Rabbimin verdiği saat şaşmayacak biz ne yaparsak yapalım o zaman anın günün tadını çıkarın batı veya ovulasyonu bekleyerek geçiyo ömrümüz farkında mısınız... Yaş geçiyo ömür bitiyo biz daha sayı sayıyoruz.. Yanlış anlamayın hepimiz için söylüyorum lütfen strese sokmayalım kendimizi