• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

yok daha silik çizgiyi yeni gördüm, bir de periyodum 29 - 30 gündür, bugün 14. günü. bu arada öğlen 11de yoktu, şimdi göründü çizgi

Hacim : 3 cc
Görünüm : Normal
Vizkosite : Normal
Likefaksiyon (dk) : 25 dk
Perhiz : 3 gün
Sperm Konsantrasyonu (mil/ml) : 48
Prograsif Motilite (PM %) : 33
Nonprogresif Motilite (N-PM %) : 9
İmmotilite (IM %) : 58
Sperm Morfolojisi (%) (WHO2010)
Normal (%) : 2
Baş Anomalisi (%) : 89
Boyun Anomalisi (%) : 1
Kuyruk Anomalisi (%) : 10
Vitalite (%)(Eosin ile) : 71
Yıkama Sonrası
Sperm Konsantrasyonu (mil/ml) : 23
Progresif Motilite (PM %) : 70
Nonprogresif Motilite (N-PM %) : -
İmmotilite (IM %) : 30
TPMSS (mil) : 48

merhaba arkadaşlar. bilen varsa yorumlayabilir mi?

kuzum ben bugun hiç giremedim o yüzden yeni görüyorum.
sayı güzel canım benim.
hareket kötü değil ama vitamin takviyeleriyle artırılabilir.
normal morfoloji sınırı %4tür ama sizinki %2 çıkmış biraz o sıkıntılı.
bir üroloğa mutlaka gösterip fikir alın derim.
geçmiş olsun canım benim.

sayı güzel canım benim.

Canım benim coooook Teşekkürler :)

sayı güzel canım benim.

çok teşekkür ederim hemşerim :) baş anomalisi kısmı üzdü ama Rabbim ol dedikten sonra olur inşallah biz doktora gidicez tabi yinede. bir de dna hasarı çıkmasından korkuyorum şimdi de. hayırlısı bakalım.

Ve bata son 7

Her bat saymaktan bıktım, regl geliyo say geri baştan bat.. bata çıka bat bekliyoruz hatta beklemiyoruz..

Gelmesin şu batlar biz istemiyoruz evde yokuz..

:kızgın::kızgın::kızgın:
Günaydın canım benimde 4 günüm kaldı ama sancıdan rahatsızım :( erken başladı benim sancılar

Günaydın hayırlı cumalar bayanlar hadi iyi düşünelim ve şu olumsuzlukları dua ile sabır ve bizden daha kötü durumda olanları düşünerek atalım :) herşeyin bir vakti saati var nefes bile sayılı iken bu dünyada bebek için strese girmek neden??? Zaten Rabbimin verdiği saat şaşmayacak biz ne yaparsak yapalım o zaman anın günün tadını çıkarın batı veya ovulasyonu bekleyerek geçiyo ömrümüz farkında mısınız... Yaş geçiyo ömür bitiyo biz daha sayı sayıyoruz.. Yanlış anlamayın hepimiz için söylüyorum lütfen strese sokmayalım kendimizi ;)

Günaydın hayırlı cumalar bayanlar hadi iyi düşünelim ve şu olumsuzlukları dua ile sabır ve bizden daha kötü durumda olanları düşünerek atalım :) herşeyin bir vakti saati var nefes bile sayılı iken bu dünyada bebek için strese girmek neden??? Zaten Rabbimin verdiği saat şaşmayacak biz ne yaparsak yapalım o zaman anın günün tadını çıkarın batı veya ovulasyonu bekleyerek geçiyo ömrümüz farkında mısınız... Yaş geçiyo ömür bitiyo biz daha sayı sayıyoruz.. Yanlış anlamayın hepimiz için söylüyorum lütfen strese sokmayalım kendimizi :KK66:
Hayırlı cumalar canım benim durum kötü ya :( pazartesi doktora gidicem adet sancısı gibi bir sancım var arada geliyor uyanıyorum başlıyor öğlen kesiliyor akşam yine başlıyor bazen göbek deliğim ağrıyor bezense vajinama vuruyor ağrı :(
Göğüslerim normal ne ağrı nede şişlik 4 günüm kaldı hamile kalmış olamam belirtim Yok..
tansiyon düşük baş dönmesi var aşırı gaz bide bakalım ne çıkacak altından yoruldum aslında :(

Back