• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Hacim : 3 cc
Görünüm : Normal
Vizkosite : Normal
Likefaksiyon (dk) : 25 dk
Perhiz : 3 gün
Sperm Konsantrasyonu (mil/ml) : 48
Prograsif Motilite (PM %) : 33
Nonprogresif Motilite (N-PM %) : 9
İmmotilite (IM %) : 58
Sperm Morfolojisi (%) (WHO2010)
Normal (%) : 2
Baş Anomalisi (%) : 89
Boyun Anomalisi (%) : 1
Kuyruk Anomalisi (%) : 10
Vitalite (%)(Eosin ile) : 71
Yıkama Sonrası
Sperm Konsantrasyonu (mil/ml) : 23
Progresif Motilite (PM %) : 70
Nonprogresif Motilite (N-PM %) : -
İmmotilite (IM %) : 30
TPMSS (mil) : 48

merhaba arkadaşlar. bilen varsa yorumlayabilir mi?

Hacim : 3 cc
Görünüm : Normal
Vizkosite : Normal
Likefaksiyon (dk) : 25 dk
Perhiz : 3 gün
Sperm Konsantrasyonu (mil/ml) : 48
Prograsif Motilite (PM %) : 33
Nonprogresif Motilite (N-PM %) : 9
İmmotilite (IM %) : 58
Sperm Morfolojisi (%) (WHO2010)
Normal (%) : 2
Baş Anomalisi (%) : 89
Boyun Anomalisi (%) : 1
Kuyruk Anomalisi (%) : 10
Vitalite (%)(Eosin ile) : 71
Yıkama Sonrası
Sperm Konsantrasyonu (mil/ml) : 23
Progresif Motilite (PM %) : 70
Nonprogresif Motilite (N-PM %) : -
İmmotilite (IM %) : 30
TPMSS (mil) : 48

merhaba arkadaşlar. bilen varsa yorumlayabilir mi?

@Cemre Yaman Canİm SANA Zahmet Bi BAKABİLİR Misin

@Cemre Yaman

iyi geceler hanımlar sizlerin yardımına ihtiyacım var. benim sat 17 şubat adetimde 29 -30 nadir 32 günde bir oluyor. benim pazartesi hafif dün den beri de ped dolmayacak kadar kanamam var doktora 2 martta gitmiştim şuan yumurtlamşsın demişti. gebelik düşünüyorum. dün gittim durumu söyledim gebelik şuan anlaşılmaz tahlilde çıkmaz dedi. ama erken adette olmuyorum düzenli. yerleşme içinde adet içinde erken başka belirtide olmadı kasık ağrısı ve yanma dışında.
Kanama derken bildigin kipkirmizi mi.yoksa pembemsi mi?yerlesme kanamasi icin cok erken geldi bana.. Peki doktora gittiginde vajinal muayene olmadin mi canim ben polipten suphelendim ara kanamaya sebep olur ama kan dedigin kipkirmizi normal regl kani rengindeyse

Kizlar ben hepinizi cok seviyorum :KK200: nerden cikti simdi bu demeyin kurstayim ara verdik ve sirf bunu yazmak icin girdim siteye. Hakkinizi ayri ayri helal edin cok guzel seyler paylastik ve paylasmaya devam edecegiz insallah:KK36:
Ayy canım benim ben de seni seviyorum. Helal olsun canım ne hakkımız gecti ki... Sen bol bol dua et canim bizlere güzel hamisimiz

bir garip oblomov bir garip oblomov canım naptın tekrar kan verdin mi çok giremiyorum takip edemedim... dualarında benide unutma canım inşallah bu ay bizde güzel haberler veririz
verdim tatlım 2 günde 108,5tan 341,1e yükselmiş şükürler olsun.ama sende biliyorsun yükselme tek başına anlam ifade etmiyor ne yazık ki:KK43:kese görmenin yanında kalp atışını da duymak lazım doktor haftaya gel kesen görünür dedi ama ben diğer hafta gidicem kalp ve kese bir aradan çıkar inşallah sorunsuz bir şekilde:nazar:

Kanama derken bildigin kipkirmizi mi.yoksa pembemsi mi?yerlesme kanamasi icin cok erken geldi bana.. Peki doktora gittiginde vajinal muayene olmadin mi canim ben polipten suphelendim ara kanamaya sebep olur ama kan dedigin kipkirmizi normal regl kani rengindeyse

canımmm çok sevindim seni böyle görünce. Allah sağlıkla kavuştursun. darısı bizlere olsun dua et bize güzel anne.

verdim tatlım 2 günde 108,5tan 341,1e yükselmiş şükürler olsun.ama sende biliyorsun yükselme tek başına anlam ifade etmiyor ne yazık ki:KK43:kese görmenin yanında kalp atışını da duymak lazım doktor haftaya gel kesen görünür dedi ama ben diğer hafta gidicem kalp ve kese bir aradan çıkar inşallah sorunsuz bir şekilde:nazar:
Guzel artmış canım inş devamı gelir içini rahat tut sen Rabbim bu sefer nasip etti inş sana

ferah tut kendini canım benim:))) sevincini yaşa:) ağır iş yapma sakın... hatta afedersin bırak evi şey götürsün:D anladın sen... bu iş güzel olacak inşallah bak gör

ferah tut kendini canım benim:))) sevincini yaşa:) ağır iş yapma sakın... hatta afedersin bırak evi şey götürsün:KK70: anladın sen... bu iş güzel olacak inşallah bak gör
amin canım inşallah Allah razı olsun:KK36:iş konusunda sıkıntım yok dün kurstan eve saat 22,00de geldi baktım eşim yemek yapmış çıkardığı bulaşıkları yıkamış çok sevindim:KK37: bugünde doğum günü cumartesi için sürpriz yapacağım :KK70:

Kızlar merhaba nasılsınız ? Yaşadığım şeylerden dolayı daha temkinli yaklaşıyorum kendimi doldurup ümitlen dirmiyorum sabır diyorum Allah duyacak bir gün sesimizi dileyen herkes gibi zaman diyorum .
Ama bende bu ay diğer aylara göre daha sakinim , değerlendirdim günlerimi bu ay sanki olmazsa bile doğru gidiyorum diye düşünüyorum demem o ki kızlar artık sadece bebek odaklı demedik rahattım dediğim gibi hatta yumurtlama günüm de iki kere denediğimiz bile oldu . 10 gün kala da denedik şuan 8 gün kaldı adete kızlar benim sanki hiç öyle olmadı sıvı sulu akıntı akışkan geliyor ara ara ağrılar giriyor kasıklarıma hatta bi kaç gündür lü sol diz kapağımda inanılmaz bir sancı anlatamam hiç oturma dercesine ağrı . göğüsler her adet öncesi şiş ve ağrı var zaten ama kendimi ümitlendirmekte istemiyorum . Sadece paylaşmak istedim inşallah bu ay bu mutlu haberi alır sizlerle paylaşırım kızlar .. Hamiş annelerden dua istiyorum şimdiden çok teşekkür ederim kızlar hakkımızda hayırlısı neyse Rabbim bize onu verir . :dua::KK200:

Kızlar merhaba doktor bana metacartin verdi. Sizce kullanayım mı çok kararsızım. Polikistik over var

biz doktordan daha mı iyi bileceğiz? kullanma desek kullanmayacak mısın?:skandal:

Kızlar merhaba nasılsınız ? Yaşadığım şeylerden dolayı daha temkinli yaklaşıyorum kendimi doldurup ümitlen dirmiyorum sabır diyorum Allah duyacak bir gün sesimizi dileyen herkes gibi zaman diyorum .
Ama bende bu ay diğer aylara göre daha sakinim , değerlendirdim günlerimi bu ay sanki olmazsa bile doğru gidiyorum diye düşünüyorum demem o ki kızlar artık sadece bebek odaklı demedik rahattım dediğim gibi hatta yumurtlama günüm de iki kere denediğimiz bile oldu . 10 gün kala da denedik şuan 8 gün kaldı adete kızlar benim sanki hiç öyle olmadı sıvı sulu akıntı akışkan geliyor ara ara ağrılar giriyor kasıklarıma hatta bi kaç gündür lü sol diz kapağımda inanılmaz bir sancı anlatamam hiç oturma dercesine ağrı . göğüsler her adet öncesi şiş ve ağrı var zaten ama kendimi ümitlendirmekte istemiyorum . Sadece paylaşmak istedim inşallah bu ay bu mutlu haberi alır sizlerle paylaşırım kızlar .. Hamiş annelerden dua istiyorum şimdiden çok teşekkür ederim kızlar hakkımızda hayırlısı neyse Rabbim bize onu verir . :dua::KK200:

canım hadi inşallah bu ay sende güzel haberi verirsin. :KK37:

kızlar ovulasyon testim, daha yumurtalamaya var değil mi? ne dersiniz?

Eklentiler

• IMG_6047.JPG
    IMG_6047.JPG
    43,1 KB · Görüntüleme: 36
Back