2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canim doktordan geldim 4 tane yumosum var yarin aksam çatlatma iğnesi ardından cumartesi de aşılamam var. İnşallah artik hamile adayı degil de hamile olurum. En kısa ve hayırlı zamanda hamis oluruz inşallah hepimiz

Ooo ooo 4 tane maşallah maşallah inşallah tutar canım. Bu ay bizim.ayimiZ olsun inşallah

Canim doktordan geldim 4 tane yumosum var yarin aksam çatlatma iğnesi ardından cumartesi de aşılamam var. İnşallah artik hamile adayı degil de hamile olurum. En kısa ve hayırlı zamanda hamis oluruz inşallah hepimiz
Kız maşallah hadi bu sefer olsun ya :) bende bu ay bişey Yok sizin olsun dualarım sizinle

İnşallah kızlar yaa dua edin de tutsin bu ay giderek umudum tükeniyor çünkü rabbim sesimizi duysun hepimiz kavusalim bebeklerimize inşallah L laracraft yesa deniz_ve_mehtap
AMİN, sen kendini ferah tut, eğer nasipse Rabbim rızkını vermişse bebişlerimizin gelecekler bunu hiç unutma:) biz bu bekleyiş sürecinde yoldaşız...

AMİN, sen kendini ferah tut, eğer nasipse Rabbim rızkını vermişse bebişlerimizin gelecekler bunu hiç unutma:) biz bu bekleyiş sürecinde yoldaşız...
Dogru canım Allahin izniyle gelecek bizim minnoslar. Birbirimize destek olunca bu süreç daha kolay geciyor gercekten

Ayy canım hadi bakalım inş şansın bayağı var bu ay hayırlısı ile bi kaç anne daha çıkaracağız bende bugün doktora gittim klomen başladı hadi bismillah
İnşallah canim benim bu ay hamileyiz diyelim Allahın izniyle. İnşallah seninde güzel ve kaliteli yumoslarin olur.

Ayy canım hadi bakalım inş şansın bayağı var bu ay hayırlısı ile bi kaç anne daha çıkaracağız bende bugün doktora gittim klomen başladı hadi bismillah
Bende hastalığımı bekliyorum bugün bi test yaptım şüphelendiğim için negatif çıktı :))))
Daha 7 günüm var

Kizlar ben hepinizi cok seviyorum nerden cikti simdi bu demeyin kurstayim ara verdik ve sirf bunu yazmak icin girdim siteye. Hakkinizi ayri ayri helal edin cok guzel seyler paylastik ve paylasmaya devam edecegiz insallah
Bende seni seviyorum canım benim kıyamam sana

Canım sen görmemiş son

Film çektirmeye gittim adet biter bitmez ama ilişki olmuştu doktor çekmedi risk almadi

Ben de ağladım çıktım. Hahahahahah

İnşallah bu aya canm benim:)

Kizlar ben hepinizi cok seviyorum nerden cikti simdi bu demeyin kurstayim ara verdik ve sirf bunu yazmak icin girdim siteye. Hakkinizi ayri ayri helal edin cok guzel seyler paylastik ve paylasmaya devam edecegiz insallah

Ayyy kuzumm yaa bende seni çook seviyorum valla burdaki herkesi seviyorum neler paylaştık ne çok dua ettik ağladık güldük hep destek olduk birbirimize..

İyi ki varsınız..

Rabbim bu uğurda hepimizin yardımcı olsun..

iyi geceler hanımlar sizlerin yardımına ihtiyacım var. benim sat 17 şubat adetimde 29 -30 nadir 32 günde bir oluyor. benim pazartesi hafif dün den beri de ped dolmayacak kadar kanamam var doktora 2 martta gitmiştim şuan yumurtlamşsın demişti. gebelik düşünüyorum. dün gittim durumu söyledim gebelik şuan anlaşılmaz tahlilde çıkmaz dedi. ama erken adette olmuyorum düzenli. yerleşme içinde adet içinde erken başka belirtide olmadı kasık ağrısı ve yanma dışında.

Bunu zaman gösterir arkadaşım

Inşallah yerleşme kanamasıdır bekle sabret inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…