Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gün diktim canım ama ben çok duramıyorum öyle anca 5 dk falan ben sırt üstü yatıyordum hep birde karnınızın az altını ovalayın diyordu nette onuda yapmıştımbir garip oblomov ayakalaırnı diktin mi ilişkiden sonra ben artık sallamıyorumda vicdanımda rahat etmiyor
canım akıntım ne renk bilmiyorum ben koyu iç çamaşırı kullandığım için birde surekli ıslağım hatta dün baya korktum sürekli tuvalete gidip baktımbir garip oblomov canimcim senin sarı akintin var mı benim akintim var ya adet oldum saniyorum
kasım anneleri grubuna gelsene canımbir garip oblomov canimcim senin sarı akintin var mı benim akintim var ya adet oldum saniyorum
Kız birine yorum yaptım o beni kiblemiş yeni açıldımKiz neden ban yedin sen
Kızlar dikkatimi çekiyor hep belli kişiler aranızda konuşuyorsunuz? Belli kişilerin sorularına cevap veriyorsunuz bi kaç aydır bı grubu bi yön bi yöntem bulmak için takip ediyorum bazı sorular soruyorum ama 1 kişiden cvp geliyor... Bu üzücü değil mi?
Emin misin canım :)
Ben buralardayım kizlar. Durumlar da aynı bugün adet oldum önümüzde ki ay ya nasip diyorum :)HAMİLE ADAYLARI:
Kontes001
@mervem-metem
yesa
@Amor fati
@aymavim
M maviturna
deniz_ve_mehtap
aysesahra
beren20
mutlu3234
ismetbeyinbiricikhanimi
Pinapple
sevcanvildo
H Hayel9696
@Amor fati
Adaylar nerelerdesiniz:)
Sorma değil de biraz sohbet edip paylaşım yapmak istiyorum. Durumum biraz karışık kafam da karışık.... Mayısta 5 sene olacak evleneli bebek düşünmedik ama milletn baskısı yaşımızın ilerlemesi ve tabi ki artık zamanını da geldiğini düşünmemiz sebebiyle Eylül de doktora gittim kontrole smear falan yapılsın diye hep arkadaşlarımdan böyle tavsiyeler aldım bebek düşünmeye başladığında git bi görün smear vs yaptır diye.... Bi gittim Rahim kalınlaşması var dedi. Hastalanmasam yakın tekrar gel dedi. Böyle çocuk olmaz dedi.... Hastalanmadım tekrar gittim artmış... Ben biyopsi isticem dedi... Biyopsi oldum temiz çıktı. Yapsin sırasında çok bi parça gelmedi bu da fazla kalınlaşma olmadıgını gösterir dedi doktor ama ca 125 34 dü o sebeple endometriozis var dedi ama vivense mi neydi bi ilaç verdi buarada da hormon test spermogram falan istedi. Bende dedim ki hormon ilacı verip hormon testi istiyorsunuz dedim. Tamam içme o zaman dedi. İçmedim testler oldu hepsi normal bi tek prolaktin 29 du ilaç verdi 2 dozluk onu içtim. Hormonların normal dedi o verdiğim vivense de içme siz bebek deneyin olmazsa gelin dedi 3 ay verdi. 3 aydan fazla oldu ama olmuyor her ay bi umut beklıyorum. Bu arada sol yumurtalığımda bi ağrı var arkaya da vuruyor hatta bazen bacağıma vuruyor bunu doktora da söylemiştim. Bilgisayarlı tomografi çektiği bişi çıkmadı. Karın içi basıncın fazladır dedi. Doğru çok gaz sıkıntısı yaşıyorum. Gaz sıkıntım geçince rahatlıyorum ağrılardan hafifliyor. Ama arkaya ve bacağa vuran ağrı gazdan olmaz diye düşünüyorum. Rahim. Kalınlaşmasındanmıdır odiye düşünüyorum. Öyleyse neden normal bebek deneyin dedi. İlaç verdi test yapmadınız önce test yapıp öyle içsem dedim tmm içme o zaman dedi. Sonra tmm hiç içme dedi. Hormon ilacı doğum kontrol ilacı o şimdi bebek deniceksin o ilacı versem olmaz dedi vazgeçti çok tutarlı gelmedi bana... İtiraz etmesem nolcaktı bilmiyorum. Şimdi napcam ne düşüncem bilmiyorum. Başka doktor da seçemiyorum. Ne zormuş. Hiç düşünmezdim istediğimiz de hemen olur diye düşünürdüm hep ama zormuş gerçekten de. Benzer durum yaşayan var mı?
Emin misin canım :)
Ben artık aday olmak istemiyorummmm hamile olmak istiyorummmm
Bat 16 mart
Ovülasyon zamanım yeni bitti 2 günde 1 değerlendirdik yumurtam da çatladı, çok akıntım oldu bu ay bakalım inşallah mucize olur da bebeğim gelir bana
Sorma değil de biraz sohbet edip paylaşım yapmak istiyorum. Durumum biraz karışık kafam da karışık.... Mayısta 5 sene olacak evleneli bebek düşünmedik ama milletn baskısı yaşımızın ilerlemesi ve tabi ki artık zamanını da geldiğini düşünmemiz sebebiyle Eylül de doktora gittim kontrole smear falan yapılsın diye hep arkadaşlarımdan böyle tavsiyeler aldım bebek düşünmeye başladığında git bi görün smear vs yaptır diye.... Bi gittim Rahim kalınlaşması var dedi. Hastalanmasam yakın tekrar gel dedi. Böyle çocuk olmaz dedi.... Hastalanmadım tekrar gittim artmış... Ben biyopsi isticem dedi... Biyopsi oldum temiz çıktı. Yapsin sırasında çok bi parça gelmedi bu da fazla kalınlaşma olmadıgını gösterir dedi doktor ama ca 125 34 dü o sebeple endometriozis var dedi ama vivense mi neydi bi ilaç verdi buarada da hormon test spermogram falan istedi. Bende dedim ki hormon ilacı verip hormon testi istiyorsunuz dedim. Tamam içme o zaman dedi. İçmedim testler oldu hepsi normal bi tek prolaktin 29 du ilaç verdi 2 dozluk onu içtim. Hormonların normal dedi o verdiğim vivense de içme siz bebek deneyin olmazsa gelin dedi 3 ay verdi. 3 aydan fazla oldu ama olmuyor her ay bi umut beklıyorum. Bu arada sol yumurtalığımda bi ağrı var arkaya da vuruyor hatta bazen bacağıma vuruyor bunu doktora da söylemiştim. Bilgisayarlı tomografi çektiği bişi çıkmadı. Karın içi basıncın fazladır dedi. Doğru çok gaz sıkıntısı yaşıyorum. Gaz sıkıntım geçince rahatlıyorum ağrılardan hafifliyor. Ama arkaya ve bacağa vuran ağrı gazdan olmaz diye düşünüyorum. Rahim. Kalınlaşmasındanmıdır odiye düşünüyorum. Öyleyse neden normal bebek deneyin dedi. İlaç verdi test yapmadınız önce test yapıp öyle içsem dedim tmm içme o zaman dedi. Sonra tmm hiç içme dedi. Hormon ilacı doğum kontrol ilacı o şimdi bebek deniceksin o ilacı versem olmaz dedi vazgeçti çok tutarlı gelmedi bana... İtiraz etmesem nolcaktı bilmiyorum. Şimdi napcam ne düşüncem bilmiyorum. Başka doktor da seçemiyorum. Ne zormuş. Hiç düşünmezdim istediğimiz de hemen olur diye düşünürdüm hep ama zormuş gerçekten de. Benzer durum yaşayan var mı?[/
kaç yaşındasınız?