2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

@yesa1 arkadaşım yazmış ben senin bahsettiklerini bilmiyorum ama yesa dediklerini yap bencede neden doktor değiştirme imkanın yok değiştirsen sende rahatlarsın gibi geliyor

canım acil doktorunu değiştir. sen mi karar veriyorsun ilacı kullanıp kullanmıyacağına gerekliyse sen hayır desen bile onun hayır kullanacaksın demesi lazım bence işinin ehli bir doktor değil. ve senin adam akıllı bir doktora ihtiyacın var canım

Evet benimde içime sinmedi ama daha önce hiç denemediğim için hiç ilaç kullanmadan bi bakayım dedim. Normal şartlarla olacak mı? Diye... Şimdi de hafiften moral bozukluğu yaşamaya başladım... Doktor konusunda da kararsızım hafiften güvensizlik başladı. Hangi doktora gideceğimi bilmiyorum. Karar veremiyorum.

canım topikleri gezsen mutlaka güzel doktor tavsiyeleri oluyor izmirde olsaydın öneride bulunurdum ama

Canım hangi şehirdesin?

Günlerimiz aynı canım

Hadi bu ay da bizim ay ımız olsun inşallah :)

Canim doktordan geldim 4 tane yumosum var yarin aksam çatlatma iğnesi ardından cumartesi de aşılamam var. İnşallah artik hamile adayı degil de hamile olurum. En kısa ve hayırlı zamanda hamis oluruz inşallah hepimiz
ben de bu ay aşılanaya başvuracağım, inşallah tutar sizin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…