- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
@yesa1 arkadaşım yazmış ben senin bahsettiklerini bilmiyorum ama yesa dediklerini yap bencede neden doktor değiştirme imkanın yok değiştirsen sende rahatlarsın gibi geliyorSorma değil de biraz sohbet edip paylaşım yapmak istiyorum. Durumum biraz karışık kafam da karışık.... Mayısta 5 sene olacak evleneli bebek düşünmedik ama milletn baskısı yaşımızın ilerlemesi ve tabi ki artık zamanını da geldiğini düşünmemiz sebebiyle Eylül de doktora gittim kontrole smear falan yapılsın diye hep arkadaşlarımdan böyle tavsiyeler aldım bebek düşünmeye başladığında git bi görün smear vs yaptır diye.... Bi gittim Rahim kalınlaşması var dedi. Hastalanmasam yakın tekrar gel dedi. Böyle çocuk olmaz dedi.... Hastalanmadım tekrar gittim artmış... Ben biyopsi isticem dedi... Biyopsi oldum temiz çıktı. Yapsin sırasında çok bi parça gelmedi bu da fazla kalınlaşma olmadıgını gösterir dedi doktor ama ca 125 34 dü o sebeple endometriozis var dedi ama vivense mi neydi bi ilaç verdi buarada da hormon test spermogram falan istedi. Bende dedim ki hormon ilacı verip hormon testi istiyorsunuz dedim. Tamam içme o zaman dedi. İçmedim testler oldu hepsi normal bi tek prolaktin 29 du ilaç verdi 2 dozluk onu içtim. Hormonların normal dedi o verdiğim vivense de içme siz bebek deneyin olmazsa gelin dedi 3 ay verdi. 3 aydan fazla oldu ama olmuyor her ay bi umut beklıyorum. Bu arada sol yumurtalığımda bi ağrı var arkaya da vuruyor hatta bazen bacağıma vuruyor bunu doktora da söylemiştim. Bilgisayarlı tomografi çektiği bişi çıkmadı. Karın içi basıncın fazladır dedi. Doğru çok gaz sıkıntısı yaşıyorum. Gaz sıkıntım geçince rahatlıyorum ağrılardan hafifliyor. Ama arkaya ve bacağa vuran ağrı gazdan olmaz diye düşünüyorum. Rahim. Kalınlaşmasındanmıdır odiye düşünüyorum. Öyleyse neden normal bebek deneyin dedi. İlaç verdi test yapmadınız önce test yapıp öyle içsem dedim tmm içme o zaman dedi. Sonra tmm hiç içme dedi. Hormon ilacı doğum kontrol ilacı o şimdi bebek deniceksin o ilacı versem olmaz dedi vazgeçti çok tutarlı gelmedi bana... İtiraz etmesem nolcaktı bilmiyorum. Şimdi napcam ne düşüncem bilmiyorum. Başka doktor da seçemiyorum. Ne zormuş. Hiç düşünmezdim istediğimiz de hemen olur diye düşünürdüm hep ama zormuş gerçekten de. Benzer durum yaşayan var mı?
ay üzüldüm dedim ne oldu bizim kıza iyi bari az kalmışsın hemen dönmüşsünKız birine yorum yaptım o beni kiblemişyeni açıldım
Sağol bitanem seninde kadınlar günün kutlu olsunkızlar günaydın
Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun
canım acil doktorunu değiştir. sen mi karar veriyorsun ilacı kullanıp kullanmıyacağına gerekliyse sen hayır desen bile onun hayır kullanacaksın demesi lazım bence işinin ehli bir doktor değil. ve senin adam akıllı bir doktora ihtiyacın var canımSorma değil de biraz sohbet edip paylaşım yapmak istiyorum. Durumum biraz karışık kafam da karışık.... Mayısta 5 sene olacak evleneli bebek düşünmedik ama milletn baskısı yaşımızın ilerlemesi ve tabi ki artık zamanını da geldiğini düşünmemiz sebebiyle Eylül de doktora gittim kontrole smear falan yapılsın diye hep arkadaşlarımdan böyle tavsiyeler aldım bebek düşünmeye başladığında git bi görün smear vs yaptır diye.... Bi gittim Rahim kalınlaşması var dedi. Hastalanmasam yakın tekrar gel dedi. Böyle çocuk olmaz dedi.... Hastalanmadım tekrar gittim artmış... Ben biyopsi isticem dedi... Biyopsi oldum temiz çıktı. Yapsin sırasında çok bi parça gelmedi bu da fazla kalınlaşma olmadıgını gösterir dedi doktor ama ca 125 34 dü o sebeple endometriozis var dedi ama vivense mi neydi bi ilaç verdi buarada da hormon test spermogram falan istedi. Bende dedim ki hormon ilacı verip hormon testi istiyorsunuz dedim. Tamam içme o zaman dedi. İçmedim testler oldu hepsi normal bi tek prolaktin 29 du ilaç verdi 2 dozluk onu içtim. Hormonların normal dedi o verdiğim vivense de içme siz bebek deneyin olmazsa gelin dedi 3 ay verdi. 3 aydan fazla oldu ama olmuyor her ay bi umut beklıyorum. Bu arada sol yumurtalığımda bi ağrı var arkaya da vuruyor hatta bazen bacağıma vuruyor bunu doktora da söylemiştim. Bilgisayarlı tomografi çektiği bişi çıkmadı. Karın içi basıncın fazladır dedi. Doğru çok gaz sıkıntısı yaşıyorum. Gaz sıkıntım geçince rahatlıyorum ağrılardan hafifliyor. Ama arkaya ve bacağa vuran ağrı gazdan olmaz diye düşünüyorum. Rahim. Kalınlaşmasındanmıdır odiye düşünüyorum. Öyleyse neden normal bebek deneyin dedi. İlaç verdi test yapmadınız önce test yapıp öyle içsem dedim tmm içme o zaman dedi. Sonra tmm hiç içme dedi. Hormon ilacı doğum kontrol ilacı o şimdi bebek deniceksin o ilacı versem olmaz dedi vazgeçti çok tutarlı gelmedi bana... İtiraz etmesem nolcaktı bilmiyorum. Şimdi napcam ne düşüncem bilmiyorum. Başka doktor da seçemiyorum. Ne zormuş. Hiç düşünmezdim istediğimiz de hemen olur diye düşünürdüm hep ama zormuş gerçekten de. Benzer durum yaşayan var mı?
yaşınız kaçAdelina_ melina
bence doktorunuzu değiştirin35 yaşıma girdim ocakta
canım acil doktorunu değiştir. sen mi karar veriyorsun ilacı kullanıp kullanmıyacağına gerekliyse sen hayır desen bile onun hayır kullanacaksın demesi lazım bence işinin ehli bir doktor değil. ve senin adam akıllı bir doktora ihtiyacın var canım
canım topikleri gezsen mutlaka güzel doktor tavsiyeleri oluyor izmirde olsaydın öneride bulunurdum amaEvet benimde içime sinmedi ama daha önce hiç denemediğim için hiç ilaç kullanmadan bi bakayım dedim. Normal şartlarla olacak mı? Diye... Şimdi de hafiften moral bozukluğu yaşamaya başladım... Doktor konusunda da kararsızım hafiften güvensizlik başladı. Hangi doktora gideceğimi bilmiyorum. Karar veremiyorum.
Canım hangi şehirdesin?Evet benimde içime sinmedi ama daha önce hiç denemediğim için hiç ilaç kullanmadan bi bakayım dedim. Normal şartlarla olacak mı? Diye... Şimdi de hafiften moral bozukluğu yaşamaya başladım... Doktor konusunda da kararsızım hafiften güvensizlik başladı. Hangi doktora gideceğimi bilmiyorum. Karar veremiyorum.
Aaaa aynı ben
Benim ovu bitti gitti artık bugün 19. Gün
İnşallah hayırlı haber alırım.
Yoksa hsg ayım olacak inşallah bugün
İnsallah Hepimiz hamile kalıp burayı boslariz kimse yazmaZ :) herkes eylül annesi ekim annesi Kasım annesine giderbaşta biz olmak üzere :)
Günlerimiz aynı canım
Hadi bu ay da bizim ay ımız olsun inşallah :)
Ne kadar guzelsağlıkla kucağına al insallah bizlere de bebişlerimiz olması için dua etmeyi unutma olur mu
Canim doktordan geldim 4 tane yumosum var yarin aksam çatlatma iğnesi ardından cumartesi de aşılamam var. İnşallah artik hamile adayı degil de hamile olurum. En kısa ve hayırlı zamanda hamis oluruz inşallah hepimizHAMİLE ADAYLARI:
Kontes001
@mervem-metem
yesa
@Amor fati
@aymavim
@maviturna
deniz_ve_mehtap
@aysesahra
beren20
@mutlu3234
@ismetbeyinbiricikhanimi
Pinapple
@sevcanvildo
@Hayel9696
@Amor fati
Adaylar nerelerdesiniz:)
Canim doktordan geldim 4 tane yumosum var yarin aksam çatlatma iğnesi ardından cumartesi de aşılamam var. İnşallah artik hamile adayı degil de hamile olurum. En kısa ve hayırlı zamanda hamis oluruz inşallah hepimiz
canım ben dokuz eylülde ömer erbil doğana gideceğim.İzmir de doktor tavsiye.edebilecek kimse yok mu arkadaşlar?
ben de bu ay aşılanaya başvuracağım, inşallah tutar sizin inşallahhhCanim doktordan geldim 4 tane yumosum var yarin aksam çatlatma iğnesi ardından cumartesi de aşılamam var. İnşallah artik hamile adayı degil de hamile olurum. En kısa ve hayırlı zamanda hamis oluruz inşallah hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?