2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Sayfaları tek tek okuyamadm, neler yapıyorsunuz.bana da biraz bilgi verir misiniz kızlar.ekstra bitkisel bişeyler uyguluyor musunuz? Hamile olduğunu öğrenen arkadasa da hayırlı olsun, inşallah sağ salim kucağına almayi nasip etsin

Kızlar sıra sizde hadi belinize kuvvet
Kız sen beni çok güldürüyorsun deliiii inş canım bakalım bu ay sıkı çalışacaz bakalım.. Bugün adet oldum çarşamba doktora gitcem randevu aldım artık güzel şeyler olsun bende istiyorum canım.. Topu hemen bize atma bizde senden atak bekliyoruz

Kız bu minnoş tatlı bi oğlan olucak kar gibi beyaz kumral boncuk göZlü bir oğlan olucak sanki öyle hissettim
ay ağzın bal yesin emi valla cinsiyet hiç fark etmez sağsalim eksiksiz doğsun yeter benim için eşim esmer ben buğday tenliyim gözlerimiz kahverengi ikimizin ailesinde de renkli gözlü var ilk çocukta olma ihtimali yüksek oluyormuş mesela benim ablamın masmavi gözleri ama biz çekmemişiz. bakarsın maviş bir oğlan doğururum

Ben boşa aldım vitesi gidiyoz paldır kuldür artık ne zaman olursa nasip
Döngü dönüyor sıra Beren'le sende ben de sizden sonra :)

Valla dicektim içimden geçti kısa yazayım dedim :) hadi bakalım doğurun artık yaaaaa

Canım hoşgeldin biz her yolu denedik inanki.. Gün aşırı da yaptık, amuda da kalktık saatlerce belimizin altına yastık koyup yattık ama olmayınca olmuyor velakin olmadı... Diğer arkadaşları bilmiyorum ama ben korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra hamile kaldım umudu kestiğim zaman ama oda sağlıksızdı kürtaj oldum 3 ay önce bundan sonrası Rabbime kalmış.. Benim yaptığım şeyleri söyleyim adetin ilk gününden itibaren hergün arı sütü bal polen karışımı yiyorum, haftada 3 gün benexol b12 al ve hergün folidoce al.. Kaç aydır istiyorsun da olmuyo???

Ay şu evleneceksen gelde ki 'Güzel' kız ne çirkef Allah'ın cingenesi

Kız siz doğurmazsanız valla sıra mıra dinlemem yaparım pat pat bebek dolar burası
Adamı hasta etmeyin lan
Şu işin sonunu getirelim çıkartalım şu bebekleri haydi kızlar hoppppooooo hooppppo

Ayy hadi inş canım Rabbim hayırlı zaman da versin sağlıklı bebişler versin sende çok boşlama canım
Kız yapıyom işte başka ne yapım herif hep göz hapsinde
Bu gözlerimden ateş fışkırıyor kraliçe arı gibi geziyim evde bulduğum yerde inneyi batır

Oncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.beni bir çocuğum var.şimdi 2.istiyorum.ama 1.5 senedir olmuyor.geçen ay doktora gittim.bi sorun yok çok şükür.ama bi türlü olmuyor.2 yıl olacak nerdeyse.bu ay arı sütü bal polen karışımına başladım.bi de doktorun verdiği folik asit kullanıyorum.eczaneden bi de hayıt otu tohumu varmış onu aldım.bu ay bunlarla deniyecem artık.

Sanirim guzel canim ya hadi insallah canim insallah sizlerede nasip etsin rabbim valla o kadar istiyorum ki gozlerim dola dola yaziyorum hep
Canimmmm çok güzel sonuç demekki baya erken kalmışsın normalde adeti 1 gün geçince 100 un üstüyse sorun yok demişti bana doktor ayyy aramızda çok az var inşallah çok çok güzel haberler alırız saglikla kucagimiza aliriz

bende içimde kalan spermler döllendi galiba dedim yumurtlamadan sonra pek ilişki olmadı çünkü birde benim regl döngüm uzun. sen keseyi gördün mü canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…