2. çizgiyi koyu yakaladığında üst üste 3gün ilişki olsun canım bak ben o şekilde 2. kere hamile kalıyorum. diğerlerinde hiç yakalayamamıştım ovulasyonu 2 kere yakaladım 2sinde de hamile kaldım inşallah bu seferki tamamına erer
dua grubunun duası bitiyor bitsin özel olarak her birinize dua edicem inşallah[/QUOTE
Sağol cnm benim
bir garip oblomov kız benim yine su gibi akıntım var karnımın içi yanıyor!! Bu sefer hamilelikten değildir diye düşünüyorum rahim ağzı yarası acaba ağrı yapar mı ilişki esnasında olmuyor. Normal zamanda oluyor bide ilişki bittikten sonra ağrım oluyor. Sen kimyasaldan sonra sorun yaşadın mı bu gibi
Bence de ay gideyim bu haftaben 1 hafta ağrı yaşadım sonra hiçbir sorun yaşamadım canımbir doktora mı gitsen acaba?
aynen canım kadın olmak çok zormuşBence de ay gideyim bu haftasıkıldım artık bende adetimi bekliyordum. 15 de olmam lazım gebelik olmaz diye düşünüyorum çünkü hormonlarım zaten ye yeni kendine geliyor . Artı göğüslerim normale bindi ay en çok buna sevindim ya :)
Ayyy ağzını seveyim canım senin keşkeeee :))) bu ay klomen başlayacak inş doktor hadi bismillah deyip bekleyecekim bizde Mart ayında bi patlama yapalım gel inş sen benSıra sende fıstık sende de bi atak bekliyoruz :)
kızlar sonucum 108,5 çıktı
iyi değil mi bu :))) allahım inşallah bende seninle beraber gebeliğimi yaşarım arkadaşım inşalllahhkızlar sonucum 108,5 çıktı
Sanirim guzel canim yaiyi değil mi bu :))) allahım inşallah bende seninle beraber gebeliğimi yaşarım arkadaşım inşalllahh
tahmin edebiliyorum:)Sanirim guzel canim yahadi insallah canim insallah sizlerede nasip etsin rabbim valla o kadar istiyorum ki gozlerim dola dola yaziyorum hep
MaşaAllah benim ilk öğrendiğim değer de böyleydikızlar sonucum 108,5 çıktı
Gayet iyi canım maşallah...Sanirim guzel canim yahadi insallah canim insallah sizlerede nasip etsin rabbim valla o kadar istiyorum ki gozlerim dola dola yaziyorum hep
Canım benim inşallah dedigin gibi olur bu ay aşılama olucam ben dua et benim için bebisim gelsinAyyy ağzını seveyim canım senin keşkeeee :))) bu ay klomen başlayacak inş doktor hadi bismillah deyip bekleyecekim bizde Mart ayında bi patlama yapalım gel inş sen benberen20 hamit kalalım tabi isteyen diğer arkadaşlarla
Maşallah canim degerin katlanarak devam etsin inşallah darisi bize inşallahkızlar sonucum 108,5 çıktı
Canım benim inşallah dedigin gibi olur bu ay aşılama olucam ben dua et benim için bebisim gelsin
Kızlar sıra sizde hadi belinize kuvvetGayet iyi canım maşallah...
MaşaAllah benim ilk öğrendiğim değer de böyleydi
Gayet iyi canım maşallah...
Maşallah canim degerin katlanarak devam etsin inşallah darisi bize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?