• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

2. çizgiyi koyu yakaladığında üst üste 3gün ilişki olsun canım bak ben o şekilde 2. kere hamile kalıyorum. diğerlerinde hiç yakalayamamıştım ovulasyonu 2 kere yakaladım 2sinde de hamile kaldım inşallah bu seferki tamamına erer:KK36:
dua grubunun duası bitiyor bitsin özel olarak her birinize dua edicem inşallah:KK36:[/QUOTE
Sağol cnm benim

bir garip oblomov bir garip oblomov kız benim yine su gibi akıntım var karnımın içi yanıyor!! Bu sefer hamilelikten değildir diye düşünüyorum rahim ağzı yarası acaba ağrı yapar mı ilişki esnasında olmuyor. Normal zamanda oluyor bide ilişki bittikten sonra ağrım oluyor. Sen kimyasaldan sonra sorun yaşadın mı bu gibi :(

bir garip oblomov bir garip oblomov kız benim yine su gibi akıntım var karnımın içi yanıyor!! Bu sefer hamilelikten değildir diye düşünüyorum rahim ağzı yarası acaba ağrı yapar mı ilişki esnasında olmuyor. Normal zamanda oluyor bide ilişki bittikten sonra ağrım oluyor. Sen kimyasaldan sonra sorun yaşadın mı bu gibi :KK43:

ben 1 hafta ağrı yaşadım sonra hiçbir sorun yaşamadım canım:KK64:bir doktora mı gitsen acaba?

ben 1 hafta ağrı yaşadım sonra hiçbir sorun yaşamadım canım:KK64:bir doktora mı gitsen acaba?
Bence de ay gideyim bu hafta :( sıkıldım artık bende adetimi bekliyordum. 15 de olmam lazım gebelik olmaz diye düşünüyorum çünkü hormonlarım zaten ye yeni kendine geliyor . Artı göğüslerim normale bindi ay en çok buna sevindim ya :)

Bence de ay gideyim bu hafta :KK43: sıkıldım artık bende adetimi bekliyordum. 15 de olmam lazım gebelik olmaz diye düşünüyorum çünkü hormonlarım zaten ye yeni kendine geliyor . Artı göğüslerim normale bindi ay en çok buna sevindim ya :)
aynen canım kadın olmak çok zormuş:KK43: git tatlım ihmal etme geçsin diye beklemekle olmuyor bazı şeyler dışta değil ki görüp karar veresin içimizde neler olup bittiğini bilemiyoruz

saolasın canım Allah razı olsun. valla bana inananlar vardı ama ben hiç ihtimal vermedim bakalım sonucu alayım diyorum ama bunla da bitmiyor ki biraz stresliyim düşünmemeye çalışıyorum sürekli dua okuyorum Rabbim bana bağışlar inşallah[/QUOTE]

bir garip oblomov bir garip oblomov
Canimm seni cook iyi anliyorum iki aci tecrube yasayan biri olarak...
Ama sana tavsiyem kalbini ferah tut,fazlada ustune dusme..dualarini eksik etme..Allahin izniyle nasibi olan geliyor..
İnsallah acilarini yasamazsin...

Ayyy ağzını seveyim canım senin keşkeeee :))) bu ay klomen başlayacak inş doktor hadi bismillah deyip bekleyecekim bizde Mart ayında bi patlama yapalım gel inş sen ben beren20 beren20 hamit kalalım tabi isteyen diğer arkadaşlarla
Canım benim inşallah dedigin gibi olur bu ay aşılama olucam ben dua et benim için bebisim gelsin

MaşaAllah benim ilk öğrendiğim değer de böyleydi

Gayet iyi canım maşallah...

Maşallah canim degerin katlanarak devam etsin inşallah darisi bize inşallah

Maşallah canım ben değerlerin kat kat artar inşallah bir garip oblomov bir garip oblomov :anneadayı::KK200:

teşekkürler kızlar darısı başınıza tekrardan Rabbim her geçen gün sevincimizi çoğaltsın inşallah

Back