- 12 Temmuz 2016
- 686
- 779
- 33
Canim bak belirtileri yazayım herkese fikir olsun ben çok erken öğrendim ama en büyük belirtim göğüs ağrısı yururken bile goguslerim aciyordu acaba dedim kendime ama amaaaan yoktur yine uyduruyorum demiştim beyaz sut gibi akıntım diğer aylara göre çok yoğundu ve hala var peyaz minik minik parçalı akinti bide kasik agrisi ama öyle çok yoğun değil hafif hafif adetime 2 gun kala da yerlesme kanamam oldubelirtilerin varmıydı cnm
Yok canim ben 16 sinda gidicem tekrar kese görmeye ya aslında bu hafta vajinal ultrasonla görülebilir dedi doktor ama ben onunla istemiyorum korkuyorum zarar falan verir diye dırek 16 sinda gidicem karından görülebilir oluyor belki kalp pit pitlarinida duyarim 3000 ı geçmeden karından gorunmuyormusbende içimde kalan spermler döllendi galiba dedim yumurtlamadan sonra pek ilişki olmadı çünkü birde benim regl döngüm uzun. sen keseyi gördün mü canım?
Ben gece cok cikiyordum canim belki 7 kere kalktigim aksamlar oldu. Karin agrim arada oldu suan cok gazim varKızlar baş dönmesi karın ağrısı sık idrara çıkma hamile olma durumum olabilir mi ?
Valla kollarımda derman Yok başım dönüp duruyor belli de olmaz bende sorun tükenmez hayırlısı bende kalkıyorum ama gün içinde 15 dakkada bir gidiyorum sürekliBen gece cok cikiyordum canim belki 7 kere kalktigim aksamlar oldu. Karin agrim arada oldu suan cok gazim var
Canım beniim hayırlı uğurlu olsuun çok sevindim sonunda şeytanın bacağını kirdik! Sağlıkla sıhhatli gelsin inşallah miniğinBen gece cok cikiyordum canim belki 7 kere kalktigim aksamlar oldu. Karin agrim arada oldu suan cok gazim var
Canım beniim hayırlı uğurlu olsuun çok sevindim sonunda şeytanın bacağını kirdik! Sağlıkla sıhhatli gelsin inşallah miniğinsenin gibi bende geç yumurtluyorum meğer şu tsh etkiliyormuş. İlaç kullanıyorum bakalım tsh düşünce belki de gelir benim bebisimde
Kiz neden ban yedin senValla kollarımda derman Yok başım dönüp duruyor belli de olmaz bende sorun tükenmez hayırlısı bende kalkıyorum ama gün içinde 15 dakkada bir gidiyorum sürekli
Ya euthyrox kullanıyorum ama o da beni sersem gibi yapıyor. . Acaba ilaç kullanmayıp dereotu ceviz mi denesem diyorum. Birde sana ne sorucam. Sende geç yumurtluyorum diyodun bu ay kaçıncı gün de yumurtladin bi de erken yumurtlama için bir şey yaptın mı canimSaolasin canim amin insallah ilaclarini kullan dusuyor zaten hemen merak etme. Insallah sira sira guzel haberleri veririz
Canm bende euthyrox kullaniyodum ilaci sallamistim epeydir meger hamile kalmisim smdi her sabah iciyorum. Sadece stresli ortamdan uzak durun. Benm hormonlarim altusttu stres bitti hormonlar duzelms. 19.8le ogrendim gebeligi adet olmadan once. Baktim adetim gecti 4 gun sonra 760 olmus. Insallah sizlerinde olcak sadece vakti var herseyn.Ya euthyrox kullanıyorum ama o da beni sersem gibi yapıyor. . Acaba ilaç kullanmayıp dereotu ceviz mi denesem diyorum. Birde sana ne sorucam. Sende geç yumurtluyorum diyodun bu ay kaçıncı gün de yumurtladin bi de erken yumurtlama için bir şey yaptın mı canim
Ya ne güzel yazmışsın inşallah nasip olur bana da. Kaçtı ki tsh in? 3.54 du en son benim. Bir hafta sonra tekrar kan vericem. Yumurtlamayi etkiliyormuş tsh geç yumurtluyorum ben belki de düzene girerCanm bende euthyrox kullaniyodum ilaci sallamistim epeydir meger hamile kalmisim smdi her sabah iciyorum. Sadece stresli ortamdan uzak durun. Benm hormonlarim altusttu stres bitti hormonlar duzelms. 19.8le ogrendim gebeligi adet olmadan once. Baktim adetim gecti 4 gun sonra 760 olmus. Insallah sizlerinde olcak sadece vakti var herseyn.
Tesekkur ederim canim darisi sizlere olsun insallahbir garip oblomov canımmmm hayırlı olsn yeni gördüm çok sevindim
Canm bende 19.gun yumurtladim yani bende gec yumurtluyorum adetlerimde duzensizdi. Bgn tsh 1.457 cikmis benmYa ne güzel yazmışsın inşallah nasip olur bana da. Kaçtı ki tsh in? 3.54 du en son benim. Bir hafta sonra tekrar kan vericem. Yumurtlamayi etkiliyormuş tsh geç yumurtluyorum ben belki de düzene girer
Bak testte tsh 0.35-4.94 diyo bu sınırın arasnda olcakmisYa ne güzel yazmışsın inşallah nasip olur bana da. Kaçtı ki tsh in? 3.54 du en son benim. Bir hafta sonra tekrar kan vericem. Yumurtlamayi etkiliyormuş tsh geç yumurtluyorum ben belki de düzene girer
Canim benim 18. Gun yumurtam catladi 16. 17. Gunde koyu gordum. Ekstra bir sey yapmadim sogan suyu ictim ama oyle her gun degil aklima geldikce. Ben ovulasyonu 7 ayda 2 kere gordum ikisindede hamile kaldim canim bu seferki insallah benimle kalir.Ya euthyrox kullanıyorum ama o da beni sersem gibi yapıyor. . Acaba ilaç kullanmayıp dereotu ceviz mi denesem diyorum. Birde sana ne sorucam. Sende geç yumurtluyorum diyodun bu ay kaçıncı gün de yumurtladin bi de erken yumurtlama için bir şey yaptın mı canim
kızlar sonucum 108,5 çıktı
Hayirlisi olsun canim Pko var miydiCanim benim 18. Gun yumurtam catladi 16. 17. Gunde koyu gordum. Ekstra bir sey yapmadim sogan suyu ictim ama oyle her gun degil aklima geldikce. Ben ovulasyonu 7 ayda 2 kere gordum ikisindede hamile kaldim canim bu seferki insallah benimle kalir.
Yok canim ama hormon degerime bakarak yumurta tembelligi var dedi regllerin duzensiz dimi dedi yoo cok duzenlidir sadece senede 1 sefer gec adet olurum dedim sasirmisti zaten o degerleri ocakta gormustum sonra subatta hamile kaldim martta da ogrendim.Hayirlisi olsun canim Pko var miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?