2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kizlar ben hamileyim sabah bulantiyla kalktim zaten yaparim diyordum ilk erken gebelik testi yaptim hemen 2. Cizgi cikti. Sonra 2. Idrarla normal hcg testi yaptim bat3 Eki Görüntüle 1962434
canim cok sevindim gerçekten Allah saglikla k7caginafa almayi nasip etsin. Ben hamilelikte arkadaslara yapilan dualara inaniyorum. Hepimiz birbirimize dua edelim insallah Buradaki herkes boyle guzel haberler alir

Kizlar ben hamileyim sabah bulantiyla kalktim zaten yaparim diyordum ilk erken gebelik testi yaptim hemen 2. Cizgi cikti. Sonra 2. Idrarla normal hcg testi yaptim bat3 Eki Görüntüle 1962434
canim cok sevindim gerçekten Allah saglikla k7caginafa almayi nasip etsin. Ben hamilelikte arkadaslara yapilan dualara inaniyorum. Hepimiz birbirimize dua edelim insallah Buradaki herkes boyle guzel haberler alir

Allah korusun kanser ile ilgili hiç bir bulgu yok

Enfeksiyon var sanırım. Benim de böyle çıkMisti fitil ve antibiyotik kullanmistim

Canım rahminde herhangi bir lezyon yani yara veya kanser hücresine benzer bi şey yokmuş gözünaydın :).. Ama 3. Maddeyi anlamadım

Saolasin canim valla bende duanin gucune cok inaniyorum cok sukur elimden geldigince dua etmeye calisiyorum bende

Enfeksiyondan baska bisi yok canim cok sukur. Bende de hep inflamasyon cikar ordan biliyorum

Allah korusun kanser ile ilgili hiç bir bulgu yok

Enfeksiyon var sanırım. Benim de böyle çıkMisti fitil ve antibiyotik kullanmistim
Teşekkür ederim cevabınız için ohh çok şükür içime su serptiniz çok teşekkür ederim.

Enfeksiyondan baska bisi yok canim cok sukur. Bende de hep inflamasyon cikar ordan biliyorum
Çok şükür teşekkür ederim :) peki bu enfeksiyon hamileliğe engel midir? Bu arada hamileymişsiniz gözünüz aydın hayırlısıyla sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah rabbim bana da nasip etsin inşallah

Yok engel değil ama temizlenirse daha kolay hamile kalırsınız

Bu yuzden antibiyotik ve fitil kullanmak şart doktor yazar zaten

Hatta bazı doktorlar eşlere de yazıyor antibiyotik ilişki yasakliyör vs vs

Hic sanmiyorum ben mantarla hamile kaldim yani en azindan mantarvoldugumdan supheleniyordum nasip olduktan sonra hic bir engel tanimiyor canim

A

Aaaaaaa super ne cok sevindim ve su an soktayimmmm
Sen mi ben mi sabah resmen sok yasadim. Idrari damlattim teste hemen cizgi cikti yok ya daha afyonum patlamadi yanlis goruyorum dedim sonra oturdum agladim. Rabbim tezvakitte nasip etsin insallah sizlerede bizlere de sag salim kucagimiza almamizi nasip eder insallah

oh gezip geldin maşallah. darısı başıma 2 sene oldu senelik izin kullanamadım dua ederim canım etmez olur muyum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…