- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar ben hamileyim sabah bulantiyla kalktim zaten yaparim diyordum ilk erken gebelik testi yaptim hemen 2. Cizgi cikti. Sonra 2. Idrarla normal hcg testi yaptim bat3 Eki Görüntüle 1962434
Ederim kuzum etmez olur muyum zaten dilimden duayi dusurmuyorum sukurler olsun rabbime bu seferkini insallah tamamina erdirirYaaaaaaaaaaaaaaa inanmiyroummmmmm
Allah sağlıkla sihhatle kucağına almayi nasip etsin inşallah
Bize de dua et nolur :)
Kizlar ben hamileyim sabah bulantiyla kalktim zaten yaparim diyordum ilk erken gebelik testi yaptim hemen 2. Cizgi cikti. Sonra 2. Idrarla normal hcg testi yaptimEki Görüntüle 1962434
BirAsilAnnesi da inşallah kalır canım en uzun onun oldu 2 yılı geçti :'( inşallah onun da olacak bizim de
İnşallah inşallah inşallah
Valla canim aslinda ovulasyonu gordum diye umutluydum ama kasinti beyaz pihti falan gorunce kesin usuttum mantar oldum demistim 2. Cizgiyi gorunce aglamaya basladim evde de yalnizim esimde yok yine kasintim var carsambaya randevu almistim dun gidince bakilirim hem kan degerimi ogrenirim.Ayy şoktayııımmm çook sevindim yaa maşallah canım benim ağrı sızı ne diyodun bak bebişmiş ya gözlerim doldu valla kuzum Allah sağlıklı evlat nasip etsin hepimize inşallah
Yaaaaaaaa kızlar ben de çift cizgi paylaşmak istiyorum artikkkkkkkkkkkkkkk
Kizlar insallah insallah hepimiz sira sira guzel haberleri verecegiz Rabbim duyuyor bizleri insallah en umutsuz oldugumuz zamanda sevindirecek. Olmuyor diye doktugumuz gozyaslari sukur oldu goz yaslarina donecekBirAsilAnnesi da inşallah kalır canım en uzun onun oldu 2 yılı geçti :'( inşallah onun da olacak bizim de
Valla canim aslinda ovulasyonu gordum diye umutluydum ama kasinti beyaz pihti falan gorunce kesin usuttum mantar oldum demistim 2. Cizgiyi gorunce aglamaya basladim evde de yalnizim esimde yok yine kasintim var carsambaya randevu almistim dun gidince bakilirim hem kan degerimi ogrenirim.
Kizlar insallah insallah hepimiz sira sira guzel haberleri verecegiz Rabbim duyuyor bizleri insallah en umutsuz oldugumuz zamanda sevindirecek. Olmuyor diye doktugumuz gozyaslari sukur oldu goz yaslarina donecek
Canım benim inşallah değerlerin kat kat artar Allah yardımcınız olsun inşallah kötü düşünme bu sefer herşey çok güzel olacak inşallah
Amin canim amin insallah en cok istedigim burdaki herkesin guzel haberleri vermesibir garip oblomov canım burdan tebrik ediyim hayırlı olsun çok sevindirdin bizi güne güzel başladık sayende inşaAllah bütün arkadaşlar dan en en kısa zaman da böyle haberler le uyanırız
BirAsilAnnesi da inşallah kalır canım en uzun onun oldu 2 yılı geçti :'( inşallah onun da olacak bizim de
Canimmmmmm ben sana demedim mii çok sevindim allah kucagimiza aldigimız günleri gostersin hepimize çok çok çok tebrik ederimKizlar ben hamileyim sabah bulantiyla kalktim zaten yaparim diyordum ilk erken gebelik testi yaptim hemen 2. Cizgi cikti. Sonra 2. Idrarla normal hcg testi yaptim bat3 Eki Görüntüle 1962434
ah ahh inşallah canım benim evet upuzun 29 ay oldu bir de iki negatif tüp denemesi..
dilerim hepimiz en yakın zamanda annelik duygusunu tadarız.
bir garip oblomov tebrik ederim canım Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah.
Cok tesekkur ederim canim valla hep dediniz ama ne bileyim belirti falanda olmadi ki kasik agrisindan baska birde gosguslerim hep sizladiCanimmmmmm ben sana demedim mii çok sevindim allah kucagimiza aldigimız günleri gostersin hepimize çok çok çok tebrik ederim
Saolasin canim. Rabbim en kisa zamanda sanada nasip etsin insallah
Cok tesekkur ederim canim valla hep dediniz ama ne bileyim belirti falanda olmadi ki kasik agrisindan baska birde gosguslerim hep sizladi