- 15 Mayıs 2010
- 6.704
- 5.823
- 398
Ayy yy canimm çok sevindim yaaa ayyy süper hadi gozunaydin hemen beta ya baktur adete kaç gün var döllenme nin üstünden kaç gün geçti ?belirtilerin nelerdi,Kizlar ben hamileyimsabah bulantiyla kalktim zaten yaparim diyordum ilk erken gebelik testi yaptim hemen 2. Cizgi cikti. Sonra 2. Idrarla normal hcg testi yaptim bat3 Eki Görüntüle 1962434
Canm hayırlı olsn bebısın saglıklı sıhhatlı ıns bebısını kucagına alırsın.topıgı takıp edıyorm ama yazmıyordum mesajını gorunce sevındm.rabbım tum ısteyenlere bu duyguyu tatmayı tattırmayı nasıp etsn ınsKizlar ben hamileyimsabah bulantiyla kalktim zaten yaparim diyordum ilk erken gebelik testi yaptim hemen 2. Cizgi cikti. Sonra 2. Idrarla normal hcg testi yaptim bat3 Eki Görüntüle 1962434
Saolasin canim darisi sana olsun insallahAyy yy canimm çok sevindim yaaa ayyy süper hadi gozunaydin hemen beta ya baktur adete kaç gün var döllenme nin üstünden kaç gün geçti ?belirtilerin nelerdi,
Amin canim insallah Allah razi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsinCanm hayırlı olsn bebısın saglıklı sıhhatlı ıns bebısını kucagına alırsın.topıgı takıp edıyorm ama yazmıyordum mesajını gorunce sevındm.rabbım tum ısteyenlere bu duyguyu tatmayı tattırmayı nasıp etsn ıns
Ayy ne güzel bir haber bu hayırlı olsun canim benim bu sefer saglikli bir hamilelik geçirirsin inşallah rabbin bize de çift çizgi görmeyi nasip eder inşallahKizlar ben hamileyimsabah bulantiyla kalktim zaten yaparim diyordum ilk erken gebelik testi yaptim hemen 2. Cizgi cikti. Sonra 2. Idrarla normal hcg testi yaptim bat3 Eki Görüntüle 1962434
Amin canim insallah hep dualarimdasinizAyy ne güzel bir haber bu hayırlı olsun canim benim bu sefer saglikli bir hamilelik geçirirsin inşallah rabbin bize de çift çizgi görmeyi nasip eder inşallah
Asiri derecede kasintim var ve pihti dusuyor icimden idrarim surekli bulanik canim ayrica idrarimi yaparken bile klozete sapsari pihti dusuyor akinti degil ikisinin ayrimini yapabiliyorum. Bunun stresle alakasi yok saglik durumumdan endiseleniyorum ben saglikli olacagim ki bebegimde saglikla gelsin yoksa stres olmayayim diye afedersin hart hart kasinayim icimden iltihap dokulsun ve ben bisi yapmayayim mi
Canim benim kucuklugumden beri idrar yolu enfeksiyonu problemim var zaten mantarinda muzminlesmesi beni sasirtmaz benim uzuldugum pis bir insan degilim o kadar dikkat ediyorum su iciyorum cok sevdigim kahveden caydan uzak durmaya calisiyorum yine ayni yine ayni. Benim sonumda eltin gibi olabilir sasirmam yani...
Carsmbaya randevu aldim canim gidicem insallh bakalim ne cikacak. Bu arada sanirim hamileyim kan da vericem degerimi ogreneyimBir ara bende de olmustu. Bildigin yururken bile dusuyordu ve cok kasintim vardi. Antibiyotik kullandim gecti. Bir daha da olmadi cok sukur. Ihmal etme hemen doktora git canim.
Kizlar ben hamileyimsabah bulantiyla kalktim zaten yaparim diyordum ilk erken gebelik testi yaptim hemen 2. Cizgi cikti. Sonra 2. Idrarla normal hcg testi yaptim bat3 Eki Görüntüle 1962434
Ben de varim kizlar ask olsun.
Aaaaa ben sok ben iptalllll.. Nasil sevindim anlatamammm.
Ah canim benim ya, insallah saglikla alirsin kucagina bebisini. Darisi basima insallah, benim icin dua et lutfen arkadasim
Korkma canim hic korkma korksan ne fayda hersey olacagina variyor da sen kendini yiprattiginla kaliyorsun. Insirah suresini oku kalbin daraldiginda icine korku dustugunde rahatlayana kadar oku insallah gonlun genisleyip feraha erecektir.Ya ben çok korkuyorum kızlar niye böyle oldum bilmiyorum ya aglayip duruyorum
Ya ben çok korkuyorum kızlar niye böyle oldum bilmiyorum ya aglayip duruyorum
Çok sağol canımmmm yaaa değişik duygular içindeyimKorkma canim hic korkma korksan ne fayda hersey olacagina variyor da sen kendini yiprattiginla kaliyorsun. Insirah suresini oku kalbin daraldiginda icine korku dustugunde rahatlayana kadar oku insallah gonlun genisleyip feraha erecektir.
Çok garip canım ya bi acayip mutluyum bi ağlamaklı kimseye bişey diyemiyorum işte size sarıyorum burdaNormal canım duygu yoğunluğu yaşıyorsun sonuçta :)
Çok garip canım ya bi acayip mutluyum bi ağlamaklı kimseye bişey diyemiyorum işte size sarıyorum burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?