2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kizlar ben hamileyim sabah bulantiyla kalktim zaten yaparim diyordum ilk erken gebelik testi yaptim hemen 2. Cizgi cikti. Sonra 2. Idrarla normal hcg testi yaptim bat3 Eki Görüntüle 1962434
Ayy yy canimm çok sevindim yaaa ayyy süper hadi gozunaydin hemen beta ya baktur adete kaç gün var döllenme nin üstünden kaç gün geçti ?belirtilerin nelerdi,

Kizlar ben hamileyim sabah bulantiyla kalktim zaten yaparim diyordum ilk erken gebelik testi yaptim hemen 2. Cizgi cikti. Sonra 2. Idrarla normal hcg testi yaptim bat3 Eki Görüntüle 1962434
Canm hayırlı olsn bebısın saglıklı sıhhatlı ıns bebısını kucagına alırsın.topıgı takıp edıyorm ama yazmıyordum mesajını gorunce sevındm.rabbım tum ısteyenlere bu duyguyu tatmayı tattırmayı nasıp etsn ıns

Ayy yy canimm çok sevindim yaaa ayyy süper hadi gozunaydin hemen beta ya baktur adete kaç gün var döllenme nin üstünden kaç gün geçti ?belirtilerin nelerdi,
Saolasin canim darisi sana olsun insallahBata 3 gun var canim erken yumurtladigim icin erkene geldi nornalde ayin 11inde bat gunum ama 8ine geldi. Belirtilerimi daha oncede yazdim ama hamilelik belirtisine yormadim ki hic. Kasiklarimda yanma icten kasinti cok hissettim. Goguslerim hep sizladi ovulasyondan sonra hic gecmedi.kasik grim oldu tam ordasinda ama sagda solda dolasan bir agrida oldu ama bunlari ben hep mantara bagladim. Dun bir tek sabah bulantim oldu disimi fircalarken o zaman acaba dedim. Ha birde dun aksam cok aciktim gece kalkip yemek yedim normalde beni oldurseler uykumu birakip kalkip yemek yemem

Amin canim insallah Allah razi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ayy ne güzel bir haber bu hayırlı olsun canim benim bu sefer saglikli bir hamilelik geçirirsin inşallah rabbin bize de çift çizgi görmeyi nasip eder inşallah

Bir ara bende de olmustu. Bildigin yururken bile dusuyordu ve cok kasintim vardi. Antibiyotik kullandim gecti. Bir daha da olmadi cok sukur. Ihmal etme hemen doktora git canim.

Bir ara bende de olmustu. Bildigin yururken bile dusuyordu ve cok kasintim vardi. Antibiyotik kullandim gecti. Bir daha da olmadi cok sukur. Ihmal etme hemen doktora git canim.
Carsmbaya randevu aldim canim gidicem insallh bakalim ne cikacak. Bu arada sanirim hamileyim kan da vericem degerimi ogreneyim

Aaaaa ben sok ben iptalllll.. Nasil sevindim anlatamammm.
Ah canim benim ya, insallah saglikla alirsin kucagina bebisini. Darisi basima insallah, benim icin dua et lutfen arkadasim

Aaaaa ben sok ben iptalllll.. Nasil sevindim anlatamammm.
Ah canim benim ya, insallah saglikla alirsin kucagina bebisini. Darisi basima insallah, benim icin dua et lutfen arkadasim

Canim saolasin etmem mi ayri ayri hepinize dua edicem canim insallah vakti zamani gelsin sizlerde guzel haberleri vereceksiniz

Ya ben çok korkuyorum kızlar niye böyle oldum bilmiyorum ya aglayip duruyorum
Korkma canim hic korkma korksan ne fayda hersey olacagina variyor da sen kendini yiprattiginla kaliyorsun. Insirah suresini oku kalbin daraldiginda icine korku dustugunde rahatlayana kadar oku insallah gonlun genisleyip feraha erecektir.

Arkadaşlar merhaba, geçen ay smear testi yapılmıştı sonucum yeni çıktı size göstermek istiyorum anlayan vardır umarım doktora gösteremedim daha merakimdan sizinle paylaşayim yardımcı olabilir misiniz lütfen

Eklentiler

• IMG_20170305_172035.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…