2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Simdi kan verdim kizlar gizli geldim hastaneye en azindan kese gorunecek hale gelene kadar is yerindekilere soylemeyecegim bakalim nasil cikacak sonuc dua edin nolur insallah iyi cikar
bende düşük yaptığımda iş yerine söylemedim kalp atışı duyuluna kadar iyiki söylememişim
senin güzel sonuçlarını bekliyoruz canım

Kizlar ben hamileyim sabah bulantiyla kalktim zaten yaparim diyordum ilk erken gebelik testi yaptim hemen 2. Cizgi cikti. Sonra 2. Idrarla normal hcg testi yaptim bat3 Eki Görüntüle 1962434
Allahimmmm Allahimmm neler olmus burdaa...
Canimmm tebrik ederimm nasil mutlu oldum anlatamam..insallah sonucunda guzel cikar...saglikla ilerleyen bir gebeligin olur,kucagina almak nasip olsun....
İnsallah bu ay guzel haber verceksin demistim...coook sukurrrr..

telefon nosu alsaydın keşke ben öyle yapmıştım

canım telefonda bilgi vermiyoruz diye kayıtta söylüyorlar bizzat gelip siz alacaksınız dedi kadın. telefonda çıktı mı diye ararım olmadı gider alırım garanti olur

saolasın canım Allah razı olsun. valla bana inananlar vardı ama ben hiç ihtimal vermedim bakalım sonucu alayım diyorum ama bunla da bitmiyor ki biraz stresliyim düşünmemeye çalışıyorum sürekli dua okuyorum Rabbim bana bağışlar inşallah

benimde yumurtlama testleri geldi artık önümüzdeki maçlara bakacağız
2. çizgiyi koyu yakaladığında üst üste 3gün ilişki olsun canım bak ben o şekilde 2. kere hamile kalıyorum. diğerlerinde hiç yakalayamamıştım ovulasyonu 2 kere yakaladım 2sinde de hamile kaldım inşallah bu seferki tamamına erer
dua grubunun duası bitiyor bitsin özel olarak her birinize dua edicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…