- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
ruhen dinlendim bedenen yoruldum ama çok iyi oldu:))) doktora ne zaman gideceksin git hemen ihmal etme, iş bitmezoh gezip geldin maşallah. darısı başıma 2 sene oldu senelik izin kullanamadımdua ederim canım etmez olur muyum hiç
Kötü düşünceler asla düşünme bu sefer herşey çok güEl olucak inşallah :)oh gezip geldin maşallah. darısı başıma 2 sene oldu senelik izin kullanamadımdua ederim canım etmez olur muyum hiç
Hafi bekliyorum dualarım seninle canımSimdi kan verdim kizlar gizli geldim hastaneye en azindan kese gorunecek hale gelene kadar is yerindekilere soylemeyecegim bakalim nasil cikacak sonuc dua edin nolur insallah iyi cikar
InşaAllah canım sonuç ne zman çıkıcakSimdi kan verdim kizlar gizli geldim hastaneye en azindan kese gorunecek hale gelene kadar is yerindekilere soylemeyecegim bakalim nasil cikacak sonuc dua edin nolur insallah iyi cikar
bende düşük yaptığımda iş yerine söylemedim kalp atışı duyuluna kadar iyiki söylememişimSimdi kan verdim kizlar gizli geldim hastaneye en azindan kese gorunecek hale gelene kadar is yerindekilere soylemeyecegim bakalim nasil cikacak sonuc dua edin nolur insallah iyi cikar
inşallah canım inşallahhhhhhhh sonuç ne zaman çıkacak?Simdi kan verdim kizlar gizli geldim hastaneye en azindan kese gorunecek hale gelene kadar is yerindekilere soylemeyecegim bakalim nasil cikacak sonuc dua edin nolur insallah iyi cikar
Hadi iyi haberler inş şeytanın bacağını sen kırdın canım2 gibi çıkacak kızlar sonucum. internet sitesine gireyim bakalım dedim ama sanırım tahlil sonuçları bakılmıyor. mecbur müsait olunca gidip alıcam
telefon nosu alsaydın keşke ben öyle yapmıştım2 gibi çıkacak kızlar sonucum. internet sitesine gireyim bakalım dedim ama sanırım tahlil sonuçları bakılmıyor. mecbur müsait olunca gidip alıcam
Allahimmmm Allahimmm neler olmus burdaa...Kizlar ben hamileyimsabah bulantiyla kalktim zaten yaparim diyordum ilk erken gebelik testi yaptim hemen 2. Cizgi cikti. Sonra 2. Idrarla normal hcg testi yaptim bat3 Eki Görüntüle 1962434
telefon nosu alsaydın keşke ben öyle yapmıştım
Allahimmmm Allahimmm neler olmus burdaa...
Canimmm tebrik ederimm nasil mutlu oldum anlatamam..insallah sonucunda guzel cikar...saglikla ilerleyen bir gebeligin olur,kucagina almak nasip olsun....
İnsallah bu ay guzel haber verceksin demistim...coook sukurrrr..
Sıra sende fıstık sende de bi atak bekliyoruz :)Hadi iyi haberler inş şeytanın bacağını sen kırdın canım
nereye verdin hanig hastane yani?2 gibi çıkacak kızlar sonucum. internet sitesine gireyim bakalım dedim ama sanırım tahlil sonuçları bakılmıyor. mecbur müsait olunca gidip alıcam
bizim burada canım özel gözde hastanesinenereye verdin hanig hastane yani?
Ne saçma hastane telefonla söyleyince bi yerleri mi eksiliyormuş !!!bizim burada canım özel gözde hastanesine
kesin başlarına bir olay gelmiştir canım ya çünkü kimyasal olmadan önce ilk değer artışımı o hastanede öğrendim ben ve telefonla söylediler şimdi sormadan özellikle söylediler şaşırdımNe saçma hastane telefonla söyleyince bi yerleri mi eksiliyormuş !!!
2. çizgiyi koyu yakaladığında üst üste 3gün ilişki olsun canım bak ben o şekilde 2. kere hamile kalıyorum. diğerlerinde hiç yakalayamamıştım ovulasyonu 2 kere yakaladım 2sinde de hamile kaldım inşallah bu seferki tamamına ererbenimde yumurtlama testleri geldi artık önümüzdeki maçlara bakacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?