• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Nasip canım bence ara vermek doğru bir karar en azından bebeğin sevgisi ikiye bölünmüş olmuyor belli bir döneme kadar.. valla nasip ederse rabbim ben bi tane istiyorum. İkinciye de artık fikirlerim ilerde değişirse bilemem yaş 31 oldu :KK70:
hayırlısı ile kuzun gelsin kucağına al arkadaşım sana tavsiyem 2 yıl sonra bırak canım ya
bende 14 ay bekledikten sonra ilk kuzuya hamile kaldım 30 yaşında
şimdi 39 yaşındayım son anda ikinciyi yakalarmıyım onun için uğraşıyorum.

Merhaba kızlar sabah test yaptım ve yine kocaman bi tek çizgi :( kuruyunca 2. Çizgi çıkıyo :(( onunda bi anlamı yok bata 5 GUN var ama artık umudum yok bu ay da bitti önümüzdeki ay klomene başlayacağım herhalde

Merhaba kızlar sabah test yaptım ve yine kocaman bi tek çizgi :KK43: kuruyunca 2. Çizgi çıkıyo :KK43:( onunda bi anlamı yok bata 5 GUN var ama artık umudum yok bu ay da bitti önümüzdeki ay klomene başlayacağım herhalde
Hele yolla fotoyu

hayırlısı ile kuzun gelsin kucağına al arkadaşım sana tavsiyem 2 yıl sonra bırak canım ya
bende 14 ay bekledikten sonra ilk kuzuya hamile kaldım 30 yaşında
şimdi 39 yaşındayım son anda ikinciyi yakalarmıyım onun için uğraşıyorum.
Hımm ben de senin gibi düşünüyorum canım mantıklı

sweetdreams1985 sweetdreams1985 kendini mutsuzluğa itiyorsun farkında olmadan... stres en çok etkileyen faktörlerden biri canım bir garip oblomov bir garip oblomov bide sen stresten bebekleri vücut kabul etmiyor ahhhh bi dinleyebilsek :)
İnatçı keçiler sizi :KK70:
Canım eşimi ikna ettim Allahtan bi mani olmazsa Mayıs son hafta olan adete tüp bebeğe geçmeye karar verdim inş hadi hayırlısı şimdi para biriktirmek lazım azcık burda ACIBADEM de ilaçlar dahil 8 bin tl tüp bebek ama doktor İstanbulA gitti bende galiba peşinden gidicem gibi ;)))))))

sweetdreams1985 sweetdreams1985 kendini mutsuzluğa itiyorsun farkında olmadan... stres en çok etkileyen faktörlerden biri canım bir garip oblomov bir garip oblomov bide sen stresten bebekleri vücut kabul etmiyor ahhhh bi dinleyebilsek :)
İnatçı keçiler sizi :KK70:
kız ben ne stresi yapıyom:KK45:benim alıp veremediğim belirtiler ve üşütmeyle:sinirli:birde bu ay ovulasyonu yakaladım ya azıcık ümitliyim:oops:

Merhaba kızlar sabah test yaptım ve yine kocaman bi tek çizgi :KK43: kuruyunca 2. Çizgi çıkıyo :KK43:( onunda bi anlamı yok bata 5 GUN var ama artık umudum yok bu ay da bitti önümüzdeki ay klomene başlayacağım herhalde

canım erken yapıyorsun gebelik testini bekle biraz daha ümidini yitirme arkadaşım. inşallah meleğin senledir

Ya umutlandırmak istemiyorum belki yanlışımdır ama kuruyunca çıkması bence birşey olabilir daha adetine de var çünkü negatif olunca kurusada üstünden gün geçsede tertemiz tek cizgi oluyor

Ya umutlandırmak istemiyorum belki yanlışımdır ama kuruyunca çıkması bence birşey olabilir daha adetine de var çünkü negatif olunca kurusada üstünden gün geçsede tertemiz tek cizgi oluyor
bende dün öyle düşündüm ama ümitlendirmemek için yazmadım bekle diyorum sadece 5 gün az değil çünkü. benim testlerimden sadece birinde kuruyunca çift çizgi çıkmıştı onuda kan vermedim bekleyeyim koyulaşır belki dedim ve birkaç gün sonra regl olmuştum belki o zamanda kimyasal geçirdim kan vermediğim için bilemiyeceğim hiçbir zaman

RABBİM HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLADLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH.

BEN OĞLUMA 14 AYIN SONUNDA GEBE KALMIŞTIM İNŞALLAH SENİNDE BEKLEYİŞİNİN SON AYLARIDIR

KORUNDUN MU HİÇ CANIM

İlk 6 ay fln korunduk ama ilaç içmedim canım 1 yıldır da olmadı işte ocak sonunda hsg çekindim bakalım faydasını bekliyoruz bu ay inşallah :)

Evet olabiliyor, benm ablam ikinci bebeğine hamileydi kanda çıkmıştı adetide iki gun gecmisti ama evde kendimiz test yapmıştık hatıra diye saklamak icin. O idrar testinde ciakmadi mesela.

Evet olabiliyor, benm ablam ikinci bebeğine hamileydi kanda çıkmıştı adetide iki gun gecmisti ama evde kendimiz test yapmıştık hatıra diye saklamak icin. O idrar testinde ciakmadi mesela.
benim 2 arkadaşımın 2 gebeliklerinde de idrarda görememişler hep kanda çıkmış o nedenle ben yine çıkmadı diyince bekle kan ver derler hatta bir arkadasım 3 aylıkken öğreniyor hamile olduğunu zaten reglleri düzensizmiş birde kısa kısa üstüne görmüş bunları duydukça her ihtimal bizleri umutlandırıyor

İlk 6 ay fln korunduk ama ilaç içmedim canım 1 yıldır da olmadı işte ocak sonunda hsg çekindim bakalım faydasını bekliyoruz bu ay inşallah :)
rahim filmi sonrasında 3-6 ay arası kendiğinden gebe kalan arkadaşlar oldu canım okudum bu forumda
inşallah sanada nasip olur.

Back