• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

sağlık ocağında mı verdin kanı? orası en erken yarın verir evet büyük hastanelerde 2 saate çıkıyor
Gözüm hastaneyi yemedi sağlık ocağına gittim bundan 7 ay önce yaptırdığımda öğlen almıştım yine öyle olur sandım hayırlısı bakalım

Tabiki, hoşgeldin..
TEŞEKKÜR EDERİM

BEN GEÇTİĞİMİZ CUMARTESİ 5+6 HAFTALIK İKİN BEBİŞİ DÜŞÜRDÜM. DÜŞÜK KANAMASI VAR BENDE İNŞALLAH TEKRAR BU YIL İÇİNDE GEBE KALABİLİRİM

4,5 YILDIR İKİNCİ BEBEĞİMİ İSTİYORUM

SİZ NE ZAMANDIR İSTİYORSUNUZ BEBEK İLK BEBEĞİNİZ Mİ OLACAK

TEŞEKKÜR EDERİM

BEN GEÇTİĞİMİZ CUMARTESİ 5+6 HAFTALIK İKİN BEBİŞİ DÜŞÜRDÜM. DÜŞÜK KANAMASI VAR BENDE İNŞALLAH TEKRAR BU YIL İÇİNDE GEBE KALABİLİRİM

Hayırlısı olsun arkadaşım inşallah en kısa zamanda ikinci bebeğin olur..

Evet ilk bebeğim olacak inşallah :) 1.5 yıldır evliyim 1 yıldır da bebek istiyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Hayırlısı olsun arkadaşım inşallah en kısa zamanda ikinci bebeğin olur..

Evet ilk bebeğim olacak inşallah :) 1.5 yıldır evliyim 1 yıldır da bebek istiyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
RABBİM HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLADLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH.

BEN OĞLUMA 14 AYIN SONUNDA GEBE KALMIŞTIM İNŞALLAH SENİNDE BEKLEYİŞİNİN SON AYLARIDIR

KORUNDUN MU HİÇ CANIM

TEŞEKKÜR EDERİM

hoşgeldin.
kürtaj mı oldun kendiliğinden mi düştü benimde 3. ayımda kimyasal gebeliğim oldu 8. ayımdayım bir daha nasip olmadı bu ay bata 7 gün kaldı inşallah benimledir bebişim. 4 senelik evliyim 8 aydır düşünüyoruz ilk bebeğimiz olacak inşallah

hoşgeldin.
kürtaj mı oldun kendiliğinden mi düştü benimde 3. ayımda kimyasal gebeliğim oldu 8. ayımdayım bir daha nasip olmadı bu ay bata 7 gün kaldı inşallah benimledir bebişim. 4 senelik evliyim 8 aydır düşünüyoruz ilk bebeğimiz olacak inşallah
CANIM KENDİLİĞİNDEN DÜŞTÜ CUMAYA DR KONTROLÜM VAR BENİMDE DR BCHG DEĞERİNE BAKACAKTI BAKALIM NE OLACAK İNŞALLAH KÜRTAJA GEREK KALMAZ. DR 6 HAFTA ÖNCESİ DÜŞÜKLER KENDİLİĞİNDEN GİDİYOR DEDİ.

SANADA GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM. İNŞALLAH SENİNDE BEBEĞİN BU AY SENİNLEDİR. SENİN DEĞERLERİN NE KADAR ZAMANDA SIFIRLANDI CANIM.KTRTAJ OLDUN MU

CANIM KENDİLİĞİNDEN DÜŞTÜ CUMAYA DR KONTROLÜM VAR BENİMDE DR BCHG DEĞERİNE BAKACAKTI BAKALIM NE OLACAK İNŞALLAH KÜRTAJA GEREK KALMAZ. DR 6 HAFTA ÖNCESİ DÜŞÜKLER KENDİLİĞİNDEN GİDİYOR DEDİ.

SANADA GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM. İNŞALLAH SENİNDE BEBEĞİN BU AY SENİNLEDİR. SENİN DEĞERLERİN NE KADAR ZAMANDA SIFIRLANDI CANIM.KTRTAJ OLDUN MU
ben reglime 6 gün varken çok düşük bir değerle öğrendim 4,89du 4 gün sonra 21,12ye yükselmişti böyle gidecek sandım sevindim hatta reglimi 4 gün geçmişti bugün doktora gidip kan veririm demiştim ki sabahına kanamam başladı tabi yine gittim progestron verir belki diye ama değerim 6ye düşmüştü sonra baktırmadım bir kaç güne sıfırlanmıştır heralde.

ben reglime 6 gün varken çok düşük bir değerle öğrendim 4,89du 4 gün sonra 21,12ye yükselmişti böyle gidecek sandım sevindim hatta reglimi 4 gün geçmişti bugün doktora gidip kan veririm demiştim ki sabahına kanamam başladı tabi yine gittim progestron verir belki diye ama değerim 6ye düşmüştü sonra baktırmadım bir kaç güne sıfırlanmıştır heralde.
CANIM BENİM İLK DEĞER 21,60 İDİ İKİ GÜN SONRA 58,90 İDİ 4 GÜN SONRA 256,70 İDİ DR CUMAYA GEL KESEYİ GÖRÜRÜZ DEDİ.4 GÜN SONRA GİTTİĞİMDE KESEYİ GÖREMEDİ KAN DEĞERİME BAKILDI GEÇTİĞİMİZ CUMA 110 OLMUŞ DR DÜŞÜK BAŞLAMIŞ DEDİ. CUMARTESİDE KANAMA BAŞLADI.

SENİNKİ ÇOK KÜÇÜK İKEN DÜŞMÜŞ. ASLINDA ADET GEÇMEDEN TEST YAPMAMALI ÖYLE DİYORUMDA BEN ADETTEN 1 GÜN SONRA YAPTIM İLK TESTİ.

BİRDAHA NASİP OLURSA KAN TESTİ YAPTIRMAYACAĞIM O SÜREÇ BANA ÇOK STRESLİ GELDİ. KIRMIZI ÇİZGİYİ GÖRMEK TEKRAR NASİP OLURSA 2 HAFTA BEKLEYİP DR GİDECEĞİM KESE GÖRMEK İÇİN İNŞALLAH.

OĞLUMDA İKİ ÇİZGİYİ GÖRÜNCE 3 HAFTA BEKLEDİM GİTTİM KALP ATIŞI DUYMUŞTUM.

RABBİM HERKESE SAĞLIKLI VE HAYIRLI GEBELİKLER NASİP ETSİN.

Ve 1 Mart geldi çattı..

Hepimize hayırlı uğurlu gelsin inşallah :nazar:

Bol bol gülelim :KK48:

Karnımız bebiş dolsun :anneadayı:

Aşerelim mesela :kk77:

Bebek görünce üzülmeyelim artık :anne:

Rabbim duysun bizi :dua:

Hayırla, bereketle, bool bol bebekle gel mart :KK46::KK46::KK46::KK46:

Sizi seviyorum canlar :KK200::KK36::KK200:
İnşallah canim inşallah ne guzel yazmışsın öyle

CANIM BENİM İLK DEĞER 21,60 İDİ İKİ GÜN SONRA 58,90 İDİ 4 GÜN SONRA 256,70 İDİ DR CUMAYA GEL KESEYİ GÖRÜRÜZ DEDİ.4 GÜN SONRA GİTTİĞİMDE KESEYİ GÖREMEDİ KAN DEĞERİME BAKILDI GEÇTİĞİMİZ CUMA 110 OLMUŞ DR DÜŞÜK BAŞLAMIŞ DEDİ. CUMARTESİDE KANAMA BAŞLADI.

SENİNKİ ÇOK KÜÇÜK İKEN DÜŞMÜŞ. ASLINDA ADET GEÇMEDEN TEST YAPMAMALI ÖYLE DİYORUMDA BEN ADETTEN 1 GÜN SONRA YAPTIM İLK TESTİ.

BİRDAHA NASİP OLURSA KAN TESTİ YAPTIRMAYACAĞIM O SÜREÇ BANA ÇOK STRESLİ GELDİ. KIRMIZI ÇİZGİYİ GÖRMEK TEKRAR NASİP OLURSA 2 HAFTA BEKLEYİP DR GİDECEĞİM KESE GÖRMEK İÇİN İNŞALLAH.

OĞLUMDA İKİ ÇİZGİYİ GÖRÜNCE 3 HAFTA BEKLEDİM GİTTİM KALP ATIŞI DUYMUŞTUM.

RABBİM HERKESE SAĞLIKLI VE HAYIRLI GEBELİKLER NASİP ETSİN.

o ay çok ağrım olmuştu canım regl olmadan baktırayım eğer kist oluştuysa göreyim diye gitmiştim regl ile birlikte atılıyor ya bazı kistler o zaman doktor test istedi kist yok yumurtan çatlamış rahimde kalınlaşma başlamış demişti o vesileyle öğrendim yani yoksa 6 gün önceden kesinlikle test yapmam

o ay çok ağrım olmuştu canım regl olmadan baktırayım eğer kist oluştuysa göreyim diye gitmiştim regl ile birlikte atılıyor ya bazı kistler o zaman doktor test istedi kist yok yumurtan çatlamış rahimde kalınlaşma başlamış demişti o vesileyle öğrendim yani yoksa 6 gün önceden kesinlikle test yapmam
ADETİNE KAÇ GÜN VAR SENİN CANIM

İNŞALLAH BU SEFER SAĞLIKLA MELEĞİN GELMİŞTİR

TEŞEKKÜR EDERİM

Valla benim kasım ayında bi düştüğüm oldu 2 yıl olucak bizde de tık Yok.. maşallah senin bi tane varmış Allah esirgesin

Cücük inşallah bu ay tutsun :)
Aksiyon yok bizim burda Azıcık aksiyon yaratım dedim :D

Valla benim kasım ayında bi düştüğüm oldu 2 yıl olucak bizde de tık Yok.. maşallah senin bi tane varmış Allah esirgesin
ÇOK ŞÜKÜR BİR EVLADIM VAR CANIM RABBİM HAYIRLISI İLE SİZLEREDE NASİP ETSİN

İNŞALLAH EVLAD SAHİBİ OL TEKRARINI ZAMANI GELİNCE İSTİYORSUN
BEN İLK YILLARDA EVLADIM KÜÇÜK VE ZORLU BÜYÜMESİ NEDENİYLE İSTEMEDİM
5 YAŞINA GELDİĞİNDE BIRAKTIM 4,5 YIL GEÇTİ ZORLU BİR SÜREÇ YAŞADIM İKİ MİYON OPERASYONU GEÇİRDİM.

ÇOK ŞÜKÜR BİR EVLADIM VAR CANIM RABBİM HAYIRLISI İLE SİZLEREDE NASİP ETSİN

İNŞALLAH EVLAD SAHİBİ OL TEKRARINI ZAMANI GELİNCE İSTİYORSUN
BEN İLK YILLARDA EVLADIM KÜÇÜK VE ZORLU BÜYÜMESİ NEDENİYLE İSTEMEDİM
5 YAŞINA GELDİĞİNDE BIRAKTIM 4,5 YIL GEÇTİ ZORLU BİR SÜREÇ YAŞADIM İKİ MİYON OPERASYONU GEÇİRDİM.
Nasip canım bence ara vermek doğru bir karar en azından bebeğin sevgisi ikiye bölünmüş olmuyor belli bir döneme kadar.. valla nasip ederse rabbim ben bi tane istiyorum. İkinciye de artık fikirlerim ilerde değişirse bilemem yaş 31 oldu :D

Back