- 19 Mart 2010
- 21.478
- 15.166
- 498
aynen canım ama can sıkkınlığı değil hormonlarım yüzündenİnsan nazı kime geçiyor sa canı sıkkın olunca onla uğraşıyor sonrada üzülüyor ama o an insanın gözü görmüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım ama can sıkkınlığı değil hormonlarım yüzündenİnsan nazı kime geçiyor sa canı sıkkın olunca onla uğraşıyor sonrada üzülüyor ama o an insanın gözü görmüyor
Canimcim bende öğrenmeden 2 gun once saçma biseyden kavga cikardim sonrada nasıl pişman oldum özür diledim hatta eşim bebekten hep bunlar demişti yürü git bu ay çalışmadık bile dogrup duzgün demiştim yani o inişli çıkışlı haller her iki turlu de oluyor benimde bugün adet günüm ve o duygu değişimi hala dewam ediyor ve sana bisi diyim mi bende acayip tatlı yiyordum eşim nerene yiyin bu kadar şeyi demişti bende senin gibi adete vurmuştum ama değilmiş bak umudunu kaybetmeaynen canım ama can sıkkınlığı değil hormonlarım yüzünden
Negatif çıktı canım doktor tamamen kanaman bitince gel dedi , seninle biraz ilgeleneyim dedi.çünkü benim sadece gündüzleri kanamam oldedi adet olmadığıma nerdeyse eminim allah büyük bakalım biraz beklicemNaptın canım sonuç çıktı mı
Canim iki gundur lh testlerim negatif hic cizgi cikmiyorhic umit yok bakalim son zamanlarda yukselcek miCanimcim bende öğrenmeden 2 gun once saçma biseyden kavga cikardim sonrada nasıl pişman oldum özür diledim hatta eşim bebekten hep bunlar demişti yürü git bu ay çalışmadık bile dogrup duzgün demiştim yani o inişli çıkışlı haller her iki turlu de oluyor benimde bugün adet günüm ve o duygu değişimi hala dewam ediyor ve sana bisi diyim mi bende acayip tatlı yiyordum eşim nerene yiyin bu kadar şeyi demişti bende senin gibi adete vurmuştum ama değilmiş bak umudunu kaybetme
Canimmm boşver onları dualarimdasin inş bu ay alicaksin güzel haberiCanim iki gundur lh testlerim negatif hic cizgi cikmiyorhic umit yok bakalim son zamanlarda yukselcek mi
Canim benim ya Allah razi olsun insallah cok istiyorum ama kismetCanimmm boşver onları dualarimdasin inş bu ay alicaksin güzel haberi
Negatif çıktı canım doktor tamamen kanaman bitince gel dedi , seninle biraz ilgeleneyim dedi.çünkü benim sadece gündüzleri kanamam oldedi adet olmadığıma nerdeyse eminim allah büyük bakalım biraz beklicem
Negatif çıktı canım doktor tamamen kanaman bitince gel dedi , seninle biraz ilgeleneyim dedi.çünkü benim sadece gündüzleri kanamam oldedi adet olmadığıma nerdeyse eminim allah büyük bakalım biraz beklicemNaptın canım sonuç çıktı mı
Tamam canım sağlık olsun sıkma canını inşallah bişey yoktur eğer varsa da erkenden baktırmış olursun ihmal etme üstüne düş Allah hayırlısını versin herşeyin..[beklicemAynen öyle canım allah büyük inş gönlümden geçen olacak
İnş canım hayırlı haberlerini beklerizKızlar ovulasyon dönemlerindeyim dua edin bu ay benim ayım olsun :)
Hadi canim insallah bu ay senin ayin olsun takip ediyormuaun ovulaayonla falan?Kızlar ovulasyon dönemlerindeyim dua edin bu ay benim ayım olsun :)
Hadi canim insallah bu ay senin ayin olsun takip ediyormuaun ovulaayonla falan?
canım mantar olduğunu nerden biliyorsun belki yumurtlama ile alakalıdır. üzme kendini güzel arkadaşım. sonuçta bebek için uğraşıyorsun. stres bize yaramaz. rabbim tez zamanda bu uğraşlarının mukafatını göstersin sanaKizlar gunaydin hayirlis cumalar
Ya ben artik kendimden biktim valla. Dun iliski oldu ve icimden bir suru pihti dustu mantar olmusum sanirim kasik agrim vs bundan gecen ayda da vardi sogan suyu ictim guc bela regl oldum ama haftaya carsamba randevu alip gitcem tamda o gun kendi doktorum varmis.valla artik esimden utanmaya basladim pislik gibi hissediyorum kendimi birde esimde bunlar neden oluyo diye sorunca vercek cevabim kalmadi dun aglamamak icin zor tuttum kendimi. Hayir enfeksiyondan tuplerim tikancak olmadi tedaviden sonra hsg cekileyim mi diye sorcam doktora bakalim ne diyecek. Benim bu ayda sanmiyorum ki bir sey olsun yani hamile degilim yuzde yuz bu kadar enfeksiyonla olmaz dimi tamda ovulasyonu yakaladigim ayda boyle olmasi beni iyice bitirdi
Canım mantarda kaşıntı ve vajinada kızarıklık olur... Mantar olduğuna emin misin??? Enfeksiyon ağrı yapabilir dediğin gibi.. Ama çok dikkat et canım benim eltimde 4 yıllık evli oda zamanında enfeksiyon geçirmiş ama doktorlat gerekli tedaviyi yapmadığı için enfeksiyon müzminleşmiş yani artık yer etmiş ve doktor normal yolla gebelik ihtimali zor diyor inşallah seninki öyle değildir ama dikkat et canım kökünü kazı tedavini ol.. İnş Rabbim en hayırlı zamanda nasip eder hepimizeKizlar gunaydin hayirlis cumalar
Ya ben artik kendimden biktim valla. Dun iliski oldu ve icimden bir suru pihti dustu mantar olmusum sanirim kasik agrim vs bundan gecen ayda da vardi sogan suyu ictim guc bela regl oldum ama haftaya carsamba randevu alip gitcem tamda o gun kendi doktorum varmis.valla artik esimden utanmaya basladim pislik gibi hissediyorum kendimi birde esimde bunlar neden oluyo diye sorunca vercek cevabim kalmadi dun aglamamak icin zor tuttum kendimi. Hayir enfeksiyondan tuplerim tikancak olmadi tedaviden sonra hsg cekileyim mi diye sorcam doktora bakalim ne diyecek. Benim bu ayda sanmiyorum ki bir sey olsun yani hamile degilim yuzde yuz bu kadar enfeksiyonla olmaz dimi tamda ovulasyonu yakaladigim ayda boyle olmasi beni iyice bitirdi
canım mantar olduğunu nerden biliyorsun belki yumurtlama ile alakalıdır. üzme kendini güzel arkadaşım. sonuçta bebek için uğraşıyorsun. stres bize yaramaz. rabbim tez zamanda bu uğraşlarının mukafatını göstersin sana
Canim benim kucuklugumden beri idrar yolu enfeksiyonu problemim var zaten mantarinda muzminlesmesi beni sasirtmaz benim uzuldugum pis bir insan degilim o kadar dikkat ediyorum su iciyorum cok sevdigim kahveden caydan uzak durmaya calisiyorum yine ayni yine ayni. Benim sonumda eltin gibi olabilir sasirmam yani...Canım mantarda kaşıntı ve vajinada kızarıklık olur... Mantar olduğuna emin misin??? Enfeksiyon ağrı yapabilir dediğin gibi.. Ama çok dikkat et canım benim eltimde 4 yıllık evli oda zamanında enfeksiyon geçirmiş ama doktorlat gerekli tedaviyi yapmadığı için enfeksiyon müzminleşmiş yani artık yer etmiş ve doktor normal yolla gebelik ihtimali zor diyor inşallah seninki öyle değildir ama dikkat et canım kökünü kazı tedavini ol.. İnş Rabbim en hayırlı zamanda nasip eder hepimize
Canım benim eltimdeki idrar yolu enfeksiyonu değil rahimde enfeksiyon müzminleşmiş oda rahmin girişine yer etmiş sperm girişini engelliyormuş idrar yolu enfeksiyonu için karnabahar kürü var ibrahim Saraçoğlunun onu bi dene bir arkadaşım yaptı çok şükür bi daha idrar yolu enfeksiyonu geçirmedi.. Rahim enfeksiyonuna soğan kürü falan diyorlar ama bence antibiyotik tedavisi ile çözümlenir... Mantar içinde karbonatlı su ile taharetlen faydası çok oluyo birde gyno lomexin diye bir fitil var 3 gün arayla onu da yapabilirsin söküyor içini mantarı.. Ama tabiki doktora görünmende fayda varAsiri derecede kasintim var ve pihti dusuyor icimden idrarim surekli bulanik canim ayrica idrarimi yaparken bile klozete sapsari pihti dusuyor akinti degil ikisinin ayrimini yapabiliyorum. Bunun stresle alakasi yok saglik durumumdan endiseleniyorum ben saglikli olacagim ki bebegimde saglikla gelsin yoksa stres olmayayim diye afedersin hart hart kasinayim icimden iltihap dokulsun ve ben bisi yapmayayim mi
Canim benim kucuklugumden beri idrar yolu enfeksiyonu problemim var zaten mantarinda muzminlesmesi beni sasirtmaz benim uzuldugum pis bir insan degilim o kadar dikkat ediyorum su iciyorum cok sevdigim kahveden caydan uzak durmaya calisiyorum yine ayni yine ayni. Benim sonumda eltin gibi olabilir sasirmam yani...
canım ben hipertroidi hastası olduğum için malesef karnıbahar kürünü yapamıyorum onu biliyordum ama troit hastaları kullanmamalı diyor az önce ibrahim saraçoğluna mail attım geri dönüş yaptı sitesindeki bir ürünü kullanmamı önerdi ama tabiki doktora gidip hamile olmadığımı garantilemem ve doktorun vereceği ilacı kullanmam şartıyla.Canım benim eltimdeki idrar yolu enfeksiyonu değil rahimde enfeksiyon müzminleşmiş oda rahmin girişine yer etmiş sperm girişini engelliyormuş idrar yolu enfeksiyonu için karnabahar kürü var ibrahim Saraçoğlunun onu bi dene bir arkadaşım yaptı çok şükür bi daha idrar yolu enfeksiyonu geçirmedi.. Rahim enfeksiyonuna soğan kürü falan diyorlar ama bence antibiyotik tedavisi ile çözümlenir... Mantar içinde karbonatlı su ile taharetlen faydası çok oluyo birde gyno lomexin diye bir fitil var 3 gün arayla onu da yapabilirsin söküyor içini mantarı.. Ama tabiki doktora görünmende fayda var
Hiç belli olmaz enfeksiyonla bile hamile kalan var. Artı mantar önemli değil dikkat edersen geçer glonemexsi die bi fitil var kullan onu geçer ne canını sıkıp duruyorsun. Kafana takmamış halin bu yani kız oluru da engellersin bu stresle azıcık kendini dinleme.. mantar içinde sıkma canını geçer enfeksiyon varsa maydonoz kaynat iç sabah akşam aç karına geçerKizlar gunaydin hayirlis cumalar
Ben ne zaman olsam o fitili alıp kullanıyorum geçiyor valla almasını beklemiyorum hiç baktım oluşuyor hemen kullanıyorum içim temizleniyorCanım benim eltimdeki idrar yolu enfeksiyonu değil rahimde enfeksiyon müzminleşmiş oda rahmin girişine yer etmiş sperm girişini engelliyormuş idrar yolu enfeksiyonu için karnabahar kürü var ibrahim Saraçoğlunun onu bi dene bir arkadaşım yaptı çok şükür bi daha idrar yolu enfeksiyonu geçirmedi.. Rahim enfeksiyonuna soğan kürü falan diyorlar ama bence antibiyotik tedavisi ile çözümlenir... Mantar içinde karbonatlı su ile taharetlen faydası çok oluyo birde gyno lomexin diye bir fitil var 3 gün arayla onu da yapabilirsin söküyor içini mantarı.. Ama tabiki doktora görünmende fayda var