- 5 Haziran 2016
- 248
- 308
- 103
- 29
amiiin inşallah ilk gebelik mi olacak hayırlısıylaAminnnn sıramı bekliyorum şuanda allahım inş bu ay bana bir bebiş bağışlicak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiiin inşallah ilk gebelik mi olacak hayırlısıylaAminnnn sıramı bekliyorum şuanda allahım inş bu ay bana bir bebiş bağışlicak
Kan vermeye gidiyorum ben kızlar dua edin lütfen benim için güzwl şwyler haber vereyim sizlere
AMİNNNN AMİNNNNNAyy canım dualarım seninle Rabbim yüzünü güldürsün inşallah bugün sağlıklı bebek haberiyle
Kan vermeye gidiyorum ben kızlar dua edin lütfen benim için güzwl şwyler haber vereyim sizlere
Şaka şaka :))) hamile miyim bilmiyorum ortaya attım aksiyon olsun diye :)))
bir garip oblomov kız ben ne zaman adet olucam ne zaman yumurtlarım hiç bilmiyorum ki
Düzenim şaştı rastgele yaşıyorum yani göğüslerim sönmüş balon gibi onlardan takip edicem artık
İnşallah inşallaaahhadi inşallah güzel sonuçlarla gel canım
ay çok fenasın sen ya dedim test yaptı heralde
kızlar erken regl olacak gibiyim kasıklarım belim bacaklarım berbat halde kahvaltı almaya gittim zor yürüdüm altımdan bişiler aktı yolda wc dolu giremedim girip bakcam
ayy mart oldu dimi ayın 9u eşimin doğum günü keşke hamile kalsam da doğum günü hediyesi olsa eşime8sinde bat pazar test yapayım ben olmadıVe 1 Mart geldi çattı..
Hepimize hayırlı uğurlu gelsin inşallah
Bol bol gülelim
Karnımız bebiş dolsun
Aşerelim mesela
Bebek görünce üzülmeyelim artık
Rabbim duysun bizi
Hayırla, bereketle, bool bol bebekle gel mart
Sizi seviyorum canlar
ayy mart oldu dimi ayın 9u eşimin doğum günü keşke hamile kalsam da doğum günü hediyesi olsa eşime8sinde bat pazar test yapayım ben olmadı
AMİNNNN AMİNNNNN
4 Kişi var önümde bir giren bir daha çıkmıyor...
ÇARPINTI BAŞLADI BENDE.
Kanı verdikten sonra birde sonuç beklicezz
Hastaneye gidince siz de diyo musunuz sanki herkes hamile ama ben değilim diye :)
Canım benim tatlı telaşın mutlu sonla bitecek inşallah sabret
Sorma neler neler diyorum.
Bir sıra gelip içeri girsem kan versem rahatlicam.
Ondan sonra hamilemiyim ne zaman çıkıcak daha çabuk çıksın, kesin beni en sona bırakıcaklar vb. Düşünceler başlıyooor
ah canım ya doğumu temmuza kendi doğum günüme ayarlıyamadım bari hamilelik haberi eşimin doğum gününe denk gelseYap yap canım kadınlar gününde çifte kutlama yap inşallah
doktoru ne yapcan canım kayıt yaptırırken gebelik için kan verecektim deseydin direk laboratuvara gidip verirdinDoktooooor yok boş boş bekliyorummmm
Sağolasın canım yarın alabilirmişim en erken çok üzüldüm bu durumaaaAz kaldı az :) seni takipteyim bugün
Doktorun kağıt vermesi gerekiyormuş şimdi verdimdoktoru ne yapcan canım kayıt yaptırırken gebelik için kan verecektim deseydin direk laboratuvara gidip verirdin
sağlık ocağında mı verdin kanı? orası en erken yarın verir evet büyük hastanelerde 2 saate çıkıyorSağolasın canım yarın alabilirmişim en erken çok üzüldüm bu durumaaa