2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar kan verdim 9da cikicak sonuç bakalım ya sevinemiyorum bile o kadar korkuyorum ki şimdi dayanamadım idrar da taptım bildiğin negatif yani çıkmadı benden size tavsiye erken ogrenmeyin kızlar çok çok zor walla sonuçlar iyi çıkarsa atıcam size gebelik testini kanda çıkıpda idrar da nasıl çıkmıyor görün bi bak

pkoya göre sonuçların harika benim berbattı yine pko diyemedi yumurta tembelliği dedi doktor e2 13 çıkmıştı benim

E2 adetin 3, günü 30-150 arası değişebilir diye biliyorum ama ne kadar düşük o kadar iyi canım yaptırdığın zamana bağlı. Yüksek olması da gebeliğe engel

Canım ben doktor değilim ve moralini bozmayı asla istemem değerlerin normal görünüyo ama FSH/LH oranı 1 olması istenir diye biliyorum... Teşhis koyamam tabiki doktora göster mutlaka sonuçları

Yaa kızlar çok sagolun icimi rahatllattinizz :) klomen verdi dr. Yarın ilac bitiyor cumartesid yumurta takibine gidicem bakalim

Yaa kızlar çok sagolun icimi rahatllattinizz :) klomen verdi dr. Yarın ilac bitiyor cumartesid yumurta takibine gidicem bakalim
bende klomen kullandığım ilk ay hamile kalmıştım ama sağlıksız olduğu için kürtaj oldum. Bu ay da hamile degilsem doktor önümüzdeki ay tekrar klomen verecek bana inş sanada bebisini getirir

Çok iyi anlıyorum canım seni.. Anne olmak ne zormuş şimdi daha anlıyor insan neden annelerin Hakkı neden ödenmez dimi . InşaAllah güzel haberler verirsin bize kanamam vardı yanlış mı hatırlıyorun geçti inşaAllah

Canim simdi aldım sonucu 11.36dan 32 olmuş pazar sabahı yapıldı sayarsak 3 katı artmış dedi danışman benim daha reglime 2 gun var perşembe günüm iyi mi sence sonuç kanama değilde kahve lekelenme vardı dün suan akıntıyla beraber çok çok açık kahve akinti var inşallah cumartesi gidicem doktora sağlıklı bir şekilde artmaya devam etsin inşallah

Güzel artmış cnm daha adetine var hem tabi inşaAllah olmayacaksın kahverengi korkulacak birşey değil diyor doktor lar canım Rabbim ona gün verdiyse buna hiç birşey engel olamaz endişelenmemek elde değil ama seni anlıyorum

Umarım sağlıklı bir gebelik olur canım
Hayırlara vesile olsun

Aynen öyle canimmm Rabbim ömür verdiyse bişey olmaz inşallah Rabbim bu kadarını yaşattı ya şükürler olsun

Artis olmus caniimm,daha adetine de varmis uzme kendinj dr a gidesiye kadar eczaneden bir progestan alsana tedbir amacli.

Aslında alırım canım ama bi sikibti olmaz dimi kullanılabilir yani dimi bide sence değerim çok mu düşük yaa 2 katı artış var ama yine de kafama takılıyor
Canım bence içme şimdi progestan daha adetin geçikmedi progestan adet olmak içinde içililiyor ya bende bugün doktordan istedim vermedi sağlıklıksz bir gebelik se düşüğü engellersin herşey olabilir dedi Allaha emanetiz

Aslında alırım canım ama bi sikibti olmaz dimi kullanılabilir yani dimi bide sence değerim çok mu düşük yaa 2 katı artış var ama yine de kafama takılıyor
Düşük gibi görünüyor ama belli de olmaz sen herşeye hazırlıklı ol canım motelini yüksek tut.. herşey allahtan ben düşük yaptığım da hiç morelimi bozmadım rabbim büyük verende o alanda o sonuçta..
rabbim sağlıklı evlatlar nasip eylesin

32 hiç az bi değer değil canım arkadaşımın adeti 2 gün geçtiğinde 31 çıkmıştı. Senin daha adetine var bile. Sen içini ferah tut ne gelirse Allah'tan. Bebişin sıkı sıkı tutunacak allahın izniyle

Benim adetimin 3 günü 21, 5 günü 33,7 günü 228 , 10 günü 670 o gece düşük yaptım

Ve arada kahverengi akıntım vardı ki bu düşüğe işaretmiş bende sonrada anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…