2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Çok çok sağol canımmmm ya aynen dediğin gibi Rabbime emanet bende inanıyorum bebeğim birakmicak beni

Benim adetimin 3 günü 21, 5 günü 33,7 günü 228 , 10 günü 670 o gece düşük yaptım
Canim benim adetime 2 gun var daha tahmini adet günümde işte 60 70 lere yükselir benim kahverengi akıntım yok aslında dün sadece bi damla leke geldi ve beyaz akıntıyla çok çok açık kahve akinti geliyordu dün ama bence yerleşme ydi o tarife bire bir uyuyor Rabbim yicek ekmek vermediyse dediğin gibi elden bisey gelmez

Guzel canim masallah

Sanırım bende hamileyim
Kiz ciddi misin

Kizlar eve yeni geldim sinemaya gittik cikista sahilde yuruyus yaptik eve yuruyerek gittik yolda kasigima bicak saplandi 2 3 kere kalakaldim 15 20 dk oturdum. Ya acaba hamilemiyim usutmekten kasikta sizi olur sanci olur kasinti olur bende sadece kasikta ve belde ara ara bicak batma hissi oluyor cok siddetli geliyor sonra geciyor. Neden hamileligin kendisine has belirtisi yok boyle belirsizlik mafediyor insani

Sana yemin ederim adete yakın acaba hamile miyim diye o kadar dikkat ediyorum ki ev işinde, spor yapmaya, hareketlerime vs.. adetle aynı belirtilermiş malesef sinsi hamilelik :)

Ama sen inşallah hamilesindir canım hadi mart golünü de ilk sen at peşinden biz gelelim inşallah

İnşaAllah hamilelik belirtisi dir cnm kaç gün kaldı adetine

Aslında alırım canım ama bi sikibti olmaz dimi kullanılabilir yani dimi bide sence değerim çok mu düşük yaa 2 katı artış var ama yine de kafama takılıyor

Canim bence degerin normal..bak dr u
EslemM001 e de alma demis simdi ne desem arada kaldim...o zaman dr kontrolunde sor bakalim....
Lutfen olumsuzluklari uzerine cekme.iyi dusun iyi olsunn.

İnsallahhh canimm ya..hadi o guzel haberlerini bekliyorumm...

Bende yarın kan testi vericem yerleşme kanamam olsuğundan şüpheleniyorum.

Ben kasığımın attığını hissediyoeum ve canımı yakmicak şekilde batıyor ..

Umarım hamilesindir bat ne zaman bir test yap istersen .

bende klomen kullandığım ilk ay hamile kalmıştım ama sağlıksız olduğu için kürtaj oldum. Bu ay da hamile degilsem doktor önümüzdeki ay tekrar klomen verecek bana inş sanada bebisini getirir

İnsallah tatlim ikimizde bu ay hamile kalirizzz :) sen neden kullanmistin klomeni ? Bana pco oldugu icin verdi

Canim bende de gaz sancisi gibi oldu hatta yakiniyordum ya sana kasiklarim çok fena diye kendine dikkat et bencede

benim adete 7gün olmasına rağmen dün akşam regl belirtileri de yaşadım çok garip hallerdeyim belirti olmasın bir ayıda sakin geçireyim. gerçi en sakin geçirdiğim ayda 4 gün önceden regl olmuştum

İnşaAllah hamilelik belirtisi dir cnm kaç gün kaldı adetine

7gün kaldı canım

amin canım inşallah bende güzel haber vermek istiyorum ama

yok daha yapmam 7 gün var belki pazar günü erken gebelik testi yapabilirim bilmiyorum

Şaka şaka :))) hamile miyim bilmiyorum ortaya attım aksiyon olsun diye :)))

bir garip oblomov kız ben ne zaman adet olucam ne zaman yumurtlarım hiç bilmiyorum ki
Düzenim şaştı rastgele yaşıyorum yani göğüslerim sönmüş balon gibi onlardan takip edicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…