- 12 Temmuz 2016
- 686
- 779
- 33
Çok çok sağol canımmmm ya aynen dediğin gibi Rabbime emanet bende inanıyorum bebeğim birakmicak beni32 hiç az bi değer değil canım arkadaşımın adeti 2 gün geçtiğinde 31 çıkmıştı. Senin daha adetine var bile. Sen içini ferah tut ne gelirse Allah'tan. Bebişin sıkı sıkı tutunacak allahın izniyle
Canim benim adetime 2 gun var daha tahmini adet günümde işte 60 70 lere yükselir benim kahverengi akıntım yok aslında dün sadece bi damla leke geldi ve beyaz akıntıyla çok çok açık kahve akinti geliyordu dün ama bence yerleşme ydi o tarife bire bir uyuyor Rabbim yicek ekmek vermediyse dediğin gibi elden bisey gelmezBenim adetimin 3 günü 21, 5 günü 33,7 günü 228 , 10 günü 670 o gece düşük yaptım
Canim simdi aldım sonucu 11.36dan 32 olmuş pazar sabahı yapıldı sayarsak 3 katı artmış dedi danışman benim daha reglime 2 gun var perşembe günüm iyi mi sence sonuç kanama değilde kahve lekelenme vardı dün suan akıntıyla beraber çok çok açık kahve akinti var inşallah cumartesi gidicem doktora sağlıklı bir şekilde artmaya devam etsin inşallah
Kiz ciddi misinSanırım bende hamileyim
Kizlar eve yeni geldim sinemaya gittik cikista sahilde yuruyus yaptik eve yuruyerek gittik yolda kasigima bicak saplandi 2 3 kere kalakaldim 15 20 dk oturdum. Ya acaba hamilemiyim usutmekten kasikta sizi olur sanci olur kasinti olur bende sadece kasikta ve belde ara ara bicak batma hissi oluyor cok siddetli geliyor sonra geciyor. Neden hamileligin kendisine has belirtisi yok boyle belirsizlik mafediyor insani
İnşaAllah hamilelik belirtisi dir cnm kaç gün kaldı adetineKizlar eve yeni geldim sinemaya gittik cikista sahilde yuruyus yaptik eve yuruyerek gittik yolda kasigima bicak saplandi 2 3 kere kalakaldim 15 20 dk oturdum. Ya acaba hamilemiyim usutmekten kasikta sizi olur sanci olur kasinti olur bende sadece kasikta ve belde ara ara bicak batma hissi oluyor cok siddetli geliyor sonra geciyor. Neden hamileligin kendisine has belirtisi yok boyle belirsizlik mafediyor insani
Aslında alırım canım ama bi sikibti olmaz dimi kullanılabilir yani dimi bide sence değerim çok mu düşük yaa 2 katı artış var ama yine de kafama takılıyor
Kizlar eve yeni geldim sinemaya gittik cikista sahilde yuruyus yaptik eve yuruyerek gittik yolda kasigima bicak saplandi 2 3 kere kalakaldim 15 20 dk oturdum. Ya acaba hamilemiyim usutmekten kasikta sizi olur sanci olur kasinti olur bende sadece kasikta ve belde ara ara bicak batma hissi oluyor cok siddetli geliyor sonra geciyor. Neden hamileligin kendisine has belirtisi yok boyle belirsizlik mafediyor insani
bende klomen kullandığım ilk ay hamile kalmıştım ama sağlıksız olduğu için kürtaj oldum. Bu ay da hamile degilsem doktor önümüzdeki ay tekrar klomen verecek bana inş sanada bebisini getirir
Canim bende de gaz sancisi gibi oldu hatta yakiniyordum ya sana kasiklarim çok fena diye kendine dikkat et bencedeKizlar eve yeni geldim sinemaya gittik cikista sahilde yuruyus yaptik eve yuruyerek gittik yolda kasigima bicak saplandi 2 3 kere kalakaldim 15 20 dk oturdum. Ya acaba hamilemiyim usutmekten kasikta sizi olur sanci olur kasinti olur bende sadece kasikta ve belde ara ara bicak batma hissi oluyor cok siddetli geliyor sonra geciyor. Neden hamileligin kendisine has belirtisi yok boyle belirsizlik mafediyor insani
Canım ben 30 yaşındayım dedim hamilelik sürecini kısaltmak istiyorum dedim öyle olunca verdi ve dediğim gibi korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra hamile kaldımİnsallah tatlim ikimizde bu ay hamile kalirizzz :) sen neden kullanmistin klomeni ? Bana pco oldugu icin verdi
Sana yemin ederim adete yakın acaba hamile miyim diye o kadar dikkat ediyorum ki ev işinde, spor yapmaya, hareketlerime vs.. adetle aynı belirtilermiş malesef sinsi hamilelik :)
Ama sen inşallah hamilesindir canım hadi mart golünü de ilk sen at peşinden biz gelelim inşallah
İnşaAllah hamilelik belirtisi dir cnm kaç gün kaldı adetine
Canim bence degerin normal..bak dr u
EslemM001 e de alma demis simdi ne desem arada kaldim...o zaman dr kontrolunde sor bakalim....
Lutfen olumsuzluklari uzerine cekme.iyi dusun iyi olsunn.
İnsallahhh canimm ya..hadi o guzel haberlerini bekliyorumm...
Bende yarın kan testi vericem yerleşme kanamam olsuğundan şüpheleniyorum.
Ben kasığımın attığını hissediyoeum ve canımı yakmicak şekilde batıyor ..
Umarım hamilesindir bat ne zaman bir test yap istersen .
Kan vermeye gidiyorum ben kızlar dua edin lütfen benim için güzwl şwyler haber vereyim sizlere[/QUOTE
Ayyy hadi insallah canimm :)
Şaka şaka :))) hamile miyim bilmiyorum ortaya attım aksiyon olsun diye :)))benim adete 7gün olmasına rağmen dün akşam regl belirtileri de yaşadım çok garip hallerdeyim belirti olmasın bir ayıda sakin geçireyim. gerçi en sakin geçirdiğim ayda 4 gün önceden regl olmuştum
7gün kaldı canım
amin canım inşallah bende güzel haber vermek istiyorum ama
yok daha yapmam 7 gün var belki pazar günü erken gebelik testi yapabilirim bilmiyorum
hayırlısı olsun güzel haberle gelirsiniz inşllahKan vermeye gidiyorum ben kızlar dua edin lütfen benim için güzwl şwyler haber vereyim sizlere
Aminnnn sıramı bekliyorum şuanda allahım inş bu ay bana bir bebiş bağışlicakhayırlısı olsun güzel haberle gelirsiniz inşllah
İnşallah hayırlı haberler alırsın canımAminnnn sıramı bekliyorum şuanda allahım inş bu ay bana bir bebiş bağışlicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?