- 19 Mart 2010
- 21.478
- 15.166
- 498
sayfanda yukarda deniz_ve_mehtap yazıyor ya oranın üstüne gel açılan yerde imza ayarları yazıyor ona tıkla istediğini yaz kaydet
regline kaç gün kala gördün yerleşme kanamasını?Kızlar yerleşme kanamasında kan testi yaptırılırmı ?
olmadı maalesef...sayfanda yukarda deniz_ve_mehtap yazıyor ya oranın üstüne gel açılan yerde imza ayarları yazıyor ona tıkla istediğini yaz kaydet
28 şubat regl günüm 26 sındaregline kaç gün kala gördün yerleşme kanamasını?
regline 6 gün kala bile kanda çıkıyor gebelik yaptırabilirsin28 şubat regl günüm 26 sında
Öylede biraz kanamam var diyerek emin olamamıştımregline 6 gün kala bile kanda çıkıyor gebelik yaptırabilirsin
kanamanın yerleşme kanaması olduğuna emin misin? idrar testi yapıp çift çizgi mi gördün?Öylede biraz kanamam var diyerek emin olamamıştım
Tek çizgi gibiydi ama hafif pembe tonunda bir çizgi vardı.kanamanın yerleşme kanaması olduğuna emin misin? idrar testi yapıp çift çizgi mi gördün?
tekrarlasana testi garanti olsun bebek varsa koyulaşmıştırTek çizgi gibiydi ama hafif pembe tonunda bir çizgi vardı.
Gebe olan birine tarif edip sordum oda yerleşme kanaması yaşıyosun dikkat et kan testi ver dedi
Öylede geri ya hamile değilsem felan dedim.Kanamamda aynı yerleşme kanaması gibi kahverengi ve açık kırmızıya yakın renk dün hafif çoğalmaya başlamıştı bugünde azalmaya başladıtekrarlasana testi garanti olsun bebek varsa koyulaşmıştır
Estradiol 70,38
Fsh 5,92
Lh 14,07
Prolaktin 8,92
Tsh 2,157
Sonuclar bole
Lh 12.6 üst sınır canım senin azicik
Diğer değerler normal bence
çok anlamıyorum ama değerlerin normal canım sadece lh biraz yüksek reglinin 3. günü verdin dimi ?Estradiol 70,38
Fsh 5,92
Lh 14,07
Prolaktin 8,92
Tsh 2,157
Sonuclar bole
pkoya göre sonuçların harika benim berbattı yine pko diyemedi yumurta tembelliği dedi doktor e2 13 çıkmıştı benimEvet 3. Gunuydu
Pco var bende o yuzden olabilir mi ki
E2 adetin 3, günü 30-150 arası değişebilir diye biliyorum ama ne kadar düşük o kadar iyi canım yaptırdığın zamana bağlı. Yüksek olması da gebeliğe engelKizlar benim estradiol 70 sizce ne demek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?