• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canım sorması ayıp eşin boşandıktan sonra kaç dk o kadar kaldın ve ne kadar süre sırt üstü yattın??? İster istemez dışarı bayağı akar diye düşünüyorum
Canim 2 kez falan sabaha kadar yattım normal yattım onlarda 2 kezde 1 saat falan yattım ama ayaklarımı kaldırdım zaten bi 2 dk icinde hen sirt ustu donup ayajlarimi kaldirdim o sekilde durmadim yani benim en büyük belirtim göğüs ağrısı ve kasik agrisi ydi çünkü benim Göğüslerim pek acımaz adette bide kasiklarida wcde bile ağrı oluyordu yazmıştım hatta buraya üşüttum herhalde diye

Canim 2 kez falan sabaha kadar yattım normal yattım onlarda 2 kezde 1 saat falan yattım ama ayaklarımı kaldırdım zaten bi 2 dk icinde hen sirt ustu donup ayajlarimi kaldirdim o sekilde durmadim yani benim en büyük belirtim göğüs ağrısı ve kasik agrisi ydi çünkü benim Göğüslerim pek acımaz adette bide kasiklarida wcde bile ağrı oluyordu yazmıştım hatta buraya üşüttum herhalde diye
Anladım canım yani ortalama bi saat yeter herhalde... Peki göğüs ve kasık ağrısı bata kaç gün kala başladı mesela benim 3-4 gündür sağ kasığımda sanki içten hafif bi sızı var böyle kramp falan gibi değil sızı gibi göğüs ucumda bişey yok ama daha benimde bata 7 gün var

Bende bu ay ayaklarimi havaya diktim her ne kadar komik bulsamda 15 dk falan kaldim:KK48:
Benimde su an en buyuk belirtim gogus sizisi agrisi ve kasik agrim. Regl bittikten sonra hic gecmedi gogus agrim. Hep kimyasal gecirdigim ayla karsilastiriyorum ama o ayda tipki boyle olmustu yoksa normalde yumurtlama biter bitmez agrilarimda son bulurdu. Bakalim hayirlisi artik

Bende bu ay ayaklarimi havaya diktim her ne kadar komik bulsamda 15 dk falan kaldim:KK48:
Benimde su an en buyuk belirtim gogus sizisi agrisi ve kasik agrim. Regl bittikten sonra hic gecmedi gogus agrim. Hep kimyasal gecirdigim ayla karsilastiriyorum ama o ayda tipki boyle olmustu yoksa normalde yumurtlama biter bitmez agrilarimda son bulurdu. Bakalim hayirlisi artik
Canimmm göğüs ağrısı böyle yururken bile sızlama şeklinde bende ve hala yatarken bile aciyor bence gebelik varsa en büyük belirtisi bu olabilir kasik ağrısı da hafif hafif kramplar şeklinde gaz ağrısı gibi halada var bacaklarım bile ağrıyor benim göğüs agrisi yumurt. 1 hafta sonra başladı diyebilirim

Anladım canım yani ortalama bi saat yeter herhalde... Peki göğüs ve kasık ağrısı bata kaç gün kala başladı mesela benim 3-4 gündür sağ kasığımda sanki içten hafif bi sızı var böyle kramp falan gibi değil sızı gibi göğüs ucumda bişey yok ama daha benimde bata 7 gün var
Benim Göğüslerim yürürken bile sızlıyor hafta içi işte bildiğin durduğum yerde sızlıyordu Göğüslerim ki benim adet oncesi hiç böyle ağrım olmaz kasiklarda da gaz sancısı gibi sancim var hala benim de 4 gün var bata bende yumurtlamadan 1 hafta sonra başladı ağrılar ama ben hep üşüttum diye düşündüm

Kizlaaaarrrr öncelikle size yazdığım saate bir bakın bu aksam ciddi bi mide ağrısı yasadimmmm oluyorum sandım doktora gittik tam serum bağladılar o anda durun dedim hamile olabilirim veeeeeeee kızlar hamileyimmmmmm ben yaaaa inanamıyorum ama hamileymisim daha çok yeni değerim düşük çıktı allahım inş sagliklilidir

Ayyy çoookkk sevindim yaa maşallah :nazar:

Hayırlı olsun canım Allahım sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah:anneadayı: :KK46::KK200:

Rabbim bize de nasip etsin inşallah tez zamanda yüzümüzü güldürsün:dua: :KK200:

Ayyy çoookkk sevindim yaa maşallah :nazar:

Hayırlı olsun canım Allahım sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah:anneadayı: :KK46::KK200:

Rabbim bize de nasip etsin inşallah tez zamanda yüzümüzü güldürsün:dua: :KK200:
Amin canımmmm çok teşekkür ederimmmm allahım en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin

sweetdreams1985 sweetdreams1985 bir garip oblomov bir garip oblomov minnoşlarım ben ne zaman hastalanırım onu bile bilmediğim için rastgele yaşıyorum yani :)
Düzenimi sağolsun bozdu attı bu kimyasal gebelik inşallah normal düZenime en yakın zamanda ulaşırım gebelik istemiyorum bildiğiniz gibi ama korunmuyoruz da düşükten sonra zor hamile kalınırmış diye duydum. Ki zaten ben zor hamile kalan biriyim :) Temmuz'dan sonra inşallah benim kinin de haberini vericem :D

sweetdreams1985 sweetdreams1985 bir garip oblomov bir garip oblomov minnoşlarım ben ne zaman hastalanırım onu bile bilmediğim için rastgele yaşıyorum yani :)
Düzenimi sağolsun bozdu attı bu kimyasal gebelik inşallah normal düZenime en yakın zamanda ulaşırım gebelik istemiyorum bildiğiniz gibi ama korunmuyoruz da düşükten sonra zor hamile kalınırmış diye duydum. Ki zaten ben zor hamile kalan biriyim :) Temmuz'dan sonra inşallah benim kinin de haberini vericem :KK70:
canım tam tersi düşükten sonra daha çabuk hamile kalıyor insan. tabi herkesin bünyesine göre değişiyor bak ben kaç ay oldu bekliyorum gerçi benim hormonlarda bozuldu ondan yani

M Masal_ayaz çok sevindim, ne kadar güzel bir sürpriz:) darısı bizlere inşallah, sen de sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah:anneadayı:
maya_gallo maya_gallo adet oldum ikinci günümdeyim:oops:ateşim 36,3
hayırlısı olsun canım benim bu aydan ümidim vardı ama dünden beri ümidim kesildi kasık ağrılarım sanırım üşütmekten kaynaklı :110:benimde ateşim 36,4te seyrediyor:işsiz:bize yine bebeğin yolunu beklemeler gözüktü:KK51:

hayırlısı olsun canım benim bu aydan ümidim vardı ama dünden beri ümidim kesildi kasık ağrılarım sanırım üşütmekten kaynaklı :110:benimde ateşim 36,4te seyrediyor:işsiz:bize yine bebeğin yolunu beklemeler gözüktü:KK51:
aynen, ben de mart ayı iin bir aksilik olmazsa aşılamaya başvuracağım canım.... artık son kararımızı verdik eşimle... olmuyor çünkü

Back