- 15 Mayıs 2010
- 6.704
- 5.823
- 398
Evet canım inşallah bakalım bu ay tuttu mu?? Önümüzdeki aya klomen başlayacak doktor Haziranada tüp bebek düşünüyorum artık bekleyesim yok yaş geçiyoDüşmüştür canım anında düşüren bi ilaç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım inşallah bakalım bu ay tuttu mu?? Önümüzdeki aya klomen başlayacak doktor Haziranada tüp bebek düşünüyorum artık bekleyesim yok yaş geçiyoDüşmüştür canım anında düşüren bi ilaç
Canim benim cok sevindim insallah sana siki siki tutunur bebisinKizlaaaarrrr öncelikle size yazdığım saate bir bakın bu aksam ciddi bi mide ağrısı yasadimmmm oluyorum sandım doktora gittik tam serum bağladılar o anda durun dedim hamile olabilirim veeeeeeee kızlar hamileyimmmmmm ben yaaaa inanamıyorum ama hamileymisim daha çok yeni değerim düşük çıktı allahım inş sagliklilidir
InşaAllah canım 7 gün sonra senden güzel haberler alırızİyiyim canım çok şükür sabırsızlıkla bekliyorum bata son 7 gün kaldı bu ay dostinex kullandığım için prolaktn düşmüştür diye umut ediyorum
Çook sevindim cnm hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah bütün arkadaşlar bu ay böyle güzel haberler verirlerKizlaaaarrrr öncelikle size yazdığım saate bir bakın bu aksam ciddi bi mide ağrısı yasadimmmm oluyorum sandım doktora gittik tam serum bağladılar o anda durun dedim hamile olabilirim veeeeeeee kızlar hamileyimmmmmm ben yaaaa inanamıyorum ama hamileymisim daha çok yeni değerim düşük çıktı allahım inş sagliklilidir
İnşallah sağlıklı bir hamilelik gecirip melegini saglikla kucagina alırsın canim dualarimdasinCümlemizden cnm
Aminn inşaAllah cnm... InşaAllah hepinize nasip olur gönülden dualarımdasınız sizde bana dua edin sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım
Öyle canım yaşayan bilir ancak seviyorum mesleğimioooo mes
meslektaşım benim ben bilirim cuma ayrı bi yorgunluk 8 saat ayrı bide nöbet wuuuuuuuuuuuw (((((
Ayy çok sevindim canım yaa saglikla kucağına al inşallahKizlaaaarrrr öncelikle size yazdığım saate bir bakın bu aksam ciddi bi mide ağrısı yasadimmmm oluyorum sandım doktora gittik tam serum bağladılar o anda durun dedim hamile olabilirim veeeeeeee kızlar hamileyimmmmmm ben yaaaa inanamıyorum ama hamileymisim daha çok yeni değerim düşük çıktı allahım inş sagliklilidir
Aynen çok şükür bende seviyorum yorulsam bile :)Öyle canım yaşayan bilir ancak seviyorum mesleğimi
O nasil bir pozisyonmus kiKızlar belirti olarak şunları solicem size öncelikle bu ay bende az ilişki oldu ama yumurtlama akintim bu ay çok yoğundu öncesi ve sonrasını degerlendirdik canlarim bide ben bişey denedim bu ay etkisi var mı yokmuş bilmem ama @yesa1 canım denemeni öneririm diz dirsek pozisyonu bu ay 2 kez normal 2 kez o şekilde ilişki oldu belki etkisi vardır
Aynen canimmm benimmmm suan daha stresliyim korkuyorum tedirgin oluyorum birden sevinmek bile istemiyorum çok teşekkür ederim insallah en yakın zamanda sizlere de nasip etsin Rabbim dualarimdasinizO nasil bir pozisyonmus ki
Canim degerin dusuk ama onemli olan bu degil 2 gune 2 katina cikmasi onemli olan.. Ben erken ogrenmeye sicak bakmiyorum cunku daha cok stres oluyor insan kendimden biliyorum..ama rastgele ogrenincede yapacak bisi yok miden agrimasa hastaneye gitmesen ogrenmicektin reglini beklicektin ama boylesi hayirliymis insallah siki siki tutunsun sag salim al bebegini kucagina
Amin canim benle birlikte bekleyen butun arkadaslarimiza da nasip etsin AllahimAynen canimmm benimmmm suan daha stresliyim korkuyorum tedirgin oluyorum birden sevinmek bile istemiyorum çok teşekkür ederim insallah en yakın zamanda sizlere de nasip etsin Rabbim dualarimdasiniz
Kızlar çok teşekkür ederim hiç beklemiyordum bu ay toplasan ancak 3 4 kere ilişki olmuştur size de yazmıştım ya hatta mide ağrısı için gittim hamile olduğumu öğrendim değerim 11.32 çıktı adete 4 gün var ilk duydum doktor yaklasik 3 haftalık dedi ben beta hcg kaç çıktı düşük değil mi falan diyorum sizce de düşük mu
Bir kac kere denemistik biz benim rahmim ters diye onermislerdi ama sanki daha cok disari cikiyor spermler o pozisyonda ya da bende etkisi olmadi o pozisyonunbir garip oblomov canım diz dirsek yani söylemesi ayıp köpek pozisyonu yani bayanın önde eğildiği bir pozisyon var ya o işte... Onda spermler tamamen rahim içi boşluğa gidiyo :)
Canim bende okudum onu dedim bu ayda deneyim dedim nasip oldu çok sükürbir garip oblomov canım diz dirsek yani söylemesi ayıp köpek pozisyonu yani bayanın önde eğildiği bir pozisyon var ya o işte... Onda spermler tamamen rahim içi boşluğa gidiyo :)
Canim bence sen dene bırakma o pozisyonu bak inşallah tutar hemen sırt üstü yat ayaklarını kaldır çıkmaz o sekildeBir kac kere denemistik biz benim rahmim ters diye onermislerdi ama sanki daha cok disari cikiyor spermler o pozisyonda ya da bende etkisi olmadi o pozisyonun