• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kizlaaaarrrr öncelikle size yazdığım saate bir bakın bu aksam ciddi bi mide ağrısı yasadimmmm oluyorum sandım doktora gittik tam serum bağladılar o anda durun dedim hamile olabilirim veeeeeeee kızlar hamileyimmmmmm ben yaaaa inanamıyorum ama hamileymisim daha çok yeni değerim düşük çıktı allahım inş sagliklilidir
Canim benim cok sevindim insallah sana siki siki tutunur bebisin:dua::KK68:

Kizlaaaarrrr öncelikle size yazdığım saate bir bakın bu aksam ciddi bi mide ağrısı yasadimmmm oluyorum sandım doktora gittik tam serum bağladılar o anda durun dedim hamile olabilirim veeeeeeee kızlar hamileyimmmmmm ben yaaaa inanamıyorum ama hamileymisim daha çok yeni değerim düşük çıktı allahım inş sagliklilidir
Çook sevindim cnm hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah bütün arkadaşlar bu ay böyle güzel haberler verirler

Cümlemizden cnm

Aminn inşaAllah cnm... InşaAllah hepinize nasip olur gönülden dualarımdasınız sizde bana dua edin sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım
İnşallah sağlıklı bir hamilelik gecirip melegini saglikla kucagina alırsın canim dualarimdasin

Ayy çok sevindim canım yaa saglikla kucağına al inşallah

Kızlar çok teşekkür ederim hiç beklemiyordum bu ay toplasan ancak 3 4 kere ilişki olmuştur size de yazmıştım ya hatta mide ağrısı için gittim hamile olduğumu öğrendim değerim 11.32 çıktı adete 4 gün var ilk duydum doktor yaklasik 3 haftalık dedi ben beta hcg kaç çıktı düşük değil mi falan diyorum sizce de düşük mu

Kızlar belirti olarak şunları solicem size öncelikle bu ay bende az ilişki oldu ama yumurtlama akintim bu ay çok yoğundu öncesi ve sonrasını degerlendirdik canlarim bide ben bişey denedim bu ay etkisi var mı yokmuş bilmem ama @yesa1 canım denemeni öneririm diz dirsek pozisyonu bu ay 2 kez normal 2 kez o şekilde ilişki oldu belki etkisi vardır

Kızlar belirti olarak şunları solicem size öncelikle bu ay bende az ilişki oldu ama yumurtlama akintim bu ay çok yoğundu öncesi ve sonrasını degerlendirdik canlarim bide ben bişey denedim bu ay etkisi var mı yokmuş bilmem ama @yesa1 canım denemeni öneririm diz dirsek pozisyonu bu ay 2 kez normal 2 kez o şekilde ilişki oldu belki etkisi vardır
O nasil bir pozisyonmus ki:skandal:
Canim degerin dusuk ama onemli olan bu degil 2 gune 2 katina cikmasi onemli olan.. Ben erken ogrenmeye sicak bakmiyorum cunku daha cok stres oluyor insan kendimden biliyorum..ama rastgele ogrenincede yapacak bisi yok miden agrimasa hastaneye gitmesen ogrenmicektin reglini beklicektin ama boylesi hayirliymis insallah siki siki tutunsun sag salim al bebegini kucagina:KK36:

O nasil bir pozisyonmus ki:skandal:
Canim degerin dusuk ama onemli olan bu degil 2 gune 2 katina cikmasi onemli olan.. Ben erken ogrenmeye sicak bakmiyorum cunku daha cok stres oluyor insan kendimden biliyorum..ama rastgele ogrenincede yapacak bisi yok miden agrimasa hastaneye gitmesen ogrenmicektin reglini beklicektin ama boylesi hayirliymis insallah siki siki tutunsun sag salim al bebegini kucagina:KK36:
Aynen canimmm benimmmm suan daha stresliyim korkuyorum tedirgin oluyorum birden sevinmek bile istemiyorum çok teşekkür ederim insallah en yakın zamanda sizlere de nasip etsin Rabbim dualarimdasiniz

Kızlar çok teşekkür ederim hiç beklemiyordum bu ay toplasan ancak 3 4 kere ilişki olmuştur size de yazmıştım ya hatta mide ağrısı için gittim hamile olduğumu öğrendim değerim 11.32 çıktı adete 4 gün var ilk duydum doktor yaklasik 3 haftalık dedi ben beta hcg kaç çıktı düşük değil mi falan diyorum sizce de düşük mu

Canim bence dusuk degil 4 gunun varsa. Sonucta onemli olan ikiser ikiser katlanmasi. Insallah hep guzel gider. Iyi haberlerinin devamini bekliyoruzzzz.. :)

bir garip oblomov bir garip oblomov canım diz dirsek yani söylemesi ayıp köpek pozisyonu yani bayanın önde eğildiği bir pozisyon var ya o işte... Onda spermler tamamen rahim içi boşluğa gidiyo :)
Bir kac kere denemistik biz benim rahmim ters diye onermislerdi ama sanki daha cok disari cikiyor spermler o pozisyonda ya da bende etkisi olmadi o pozisyonun:KK48:

Bişey sorucam bişey sorucam 2 kat iç çamaşırı bide arada peçete vardı tam çekerken boşaldı kalkıp ıslak mendille hemenn sildim aradaki peçeteyi aldım yeni koydum peçeteye bile geçmemiş ıslaklık o şekilde hamilelik olur mu

Back