• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Benimde bugun baya agridi kasiklarim ozellikle sol tarafim bir ara yuruyemeyecegim dedim hatta korktum kimyasal gecirdigim zamanda bu kadar erken baslayip regl olana kadar surmustu ozamanlar geldi aklima:KK43:
Bilmiyorum canım sadece bekliyorum sabırsızlıkla ama ümitlenip çakılmak da istemiyorum.. Senin bata kaç gün var

Benimde 8 gün var canım haftaya cumartesi pazar bekliyorum ayy inş hiç gelmez :KK66:))

Aramizda cok bisi yokmus canim ya insallah ard arda guzel haberler veririz:dua:

Kızlar eşimin sperm sonuçlarını doktorlar sitesi tarzında yere gondermistim

Kaan aydos normal.yolla olur demisti

Bugün başka bir doktor sorumu yanıtlamis o da normal yolla olur demiş :)

Canim cok sevindim hadi insallah rahim filmide cekildikten sonra gelir bebegin:KK36:

Bende bekliyorum ama ne gezer canım yok hamile falan :KK43:(( hepimize kıran girdi sanki
Aynen canim ya gecen gun bende ayni seyi dusundum nerde o icimizden 3-4 kisi cikardigimiz gunler:KK43:

Aramizda cok bisi yokmus canim ya insallah ard arda guzel haberler veririz:dua:

Canim cok sevindim hadi insallah rahim filmide cekildikten sonra gelir bebegin:KK36:

Aynen canim ya gecen gun bende ayni seyi dusundum nerde o icimizden 3-4 kisi cikardigimiz gunler:KK43:
Evet canım inş iyi haberler verelim ben çarşamba veya perşembe test yapmayı düşünüyorum çıkar herhalde sen yapacan mı :)

Evet canım inş iyi haberler verelim ben çarşamba veya perşembe test yapmayı düşünüyorum çıkar herhalde sen yapacan mı :)
Yok canim ben o haftayida cikarip yaparim hatta 2. Hafta sonu falan beklerim bu sefer kesin erkenden test yapmayacagim cunku ayni belirtileri yasiyorum ve korkuyorum digerini erkenden ogrendim bunu ogrenmeyi kaldiramam

Canim nasilsin tekrar kan verdin mi merak ettim
Pazartesi vericem cnm randevu aldm ama asıl ayın 8 randevu aldım riskli gebelik uzmanına ancak o zamna bulabildim ondan önce pzrtsi bş kontrol amaçlı gidiyim dedim

Vayy kuzum benim vallahi aklıma gelmedi yerim seni küçük anne sen nasılsın
İyiyim cnm sana yazdıktan sonra işim çıktı şimdi girebildim sen nasılsın :KK68:
Ayyy hadi insllah canm ya

Umutlarım tekrar yesermeye başladı

Her ne kdar bebek görünce ağlaSam da hahahaah :)
Canım yaa inşaAllah bak ne güzel şeyler duymuşsun inşaAllah hamile haberinide tez zamanda duyarsın

Kizlaaaarrrr öncelikle size yazdığım saate bir bakın bu aksam ciddi bi mide ağrısı yasadimmmm oluyorum sandım doktora gittik tam serum bağladılar o anda durun dedim hamile olabilirim veeeeeeee kızlar hamileyimmmmmm ben yaaaa inanamıyorum ama hamileymisim daha çok yeni değerim düşük çıktı allahım inş sagliklilidir

Kizlaaaarrrr öncelikle size yazdığım saate bir bakın bu aksam ciddi bi mide ağrısı yasadimmmm oluyorum sandım doktora gittik tam serum bağladılar o anda durun dedim hamile olabilirim veeeeeeee kızlar hamileyimmmmmm ben yaaaa inanamıyorum ama hamileymisim daha çok yeni değerim düşük çıktı allahım inş sagliklilidir

Neeeeeeeeeeeee Eeee

Soklardayim mm mmmmmmmmm

Senin de 1 yıl olmamış miydiiiiiii

Allahım yaaaa

Çok tebrik ederim sağlıkla sihhatle gelsin inşallah kucağına almayi nasip etsin Allahim

Kac çıktı değerin adete daha kaç gün var o yüzden düşük çıkmıştır inşallah yükselir sağlıkla

Hayırlı olsun canım darısı başımıza :)

Pazartesi vericem cnm randevu aldm ama asıl ayın 8 randevu aldım riskli gebelik uzmanına ancak o zamna bulabildim ondan önce pzrtsi bş kontrol amaçlı gidiyim dedim

İyiyim cnm sana yazdıktan sonra işim çıktı şimdi girebildim sen nasılsın :KK68:

Canım yaa inşaAllah bak ne güzel şeyler duymuşsun inşaAllah hamile haberinide tez zamanda duyarsın
İyiyim canım çok şükür sabırsızlıkla bekliyorum bata son 7 gün kaldı bu ay dostinex kullandığım için prolaktn düşmüştür diye umut ediyorum

Hadi gözünaydın canım:) belirtiler nelerdi bat ne zaman???

Back