- 15 Mayıs 2010
- 6.704
- 5.823
- 398
Bilmiyorum canım sadece bekliyorum sabırsızlıkla ama ümitlenip çakılmak da istemiyorum.. Senin bata kaç gün varBenimde bugun baya agridi kasiklarim ozellikle sol tarafim bir ara yuruyemeyecegim dedim hatta korktum kimyasal gecirdigim zamanda bu kadar erken baslayip regl olana kadar surmustu ozamanlar geldi aklima
10 11 gun falan canim normalde 14 gun kaldi ama erken yumurtladigim icin one geldi. Senin ne kadar kaldiBilmiyorum canım sadece bekliyorum sabırsızlıkla ama ümitlenip çakılmak da istemiyorum.. Senin bata kaç gün var
Benimde 8 gün var canım haftaya cumartesi pazar bekliyorum ayy inş hiç gelmez10 11 gun falan canim normalde 14 gun kaldi ama erken yumurtladigim icin one geldi. Senin ne kadar kaldi
Artık çok girmiyorum canım ya bakıyorum hamile var mı diye çıkıyorum:)@laracraftbir garip oblomov Kontes001 neredesiniz arkadaşlar kimse girmemiş foruma tatilde mi herkes :)))
Sen de rahim filmini çekil inşallah olur canım :)Kızlar eşimin sperm sonuçlarını doktorlar sitesi tarzında yere gondermistim
Kaan aydos normal.yolla olur demisti
Bugün başka bir doktor sorumu yanıtlamis o da normal yolla olur demiş :)
Sen de rahim filmini çekil inşallah olur canım :)
Bende bekliyorum ama ne gezer canım yok hamile falanArtık çok girmiyorum canım ya bakıyorum hamile var mı diye çıkıyorum:)
Benimde 8 gün var canım haftaya cumartesi pazar bekliyorum ayy inş hiç gelmez))
Kızlar eşimin sperm sonuçlarını doktorlar sitesi tarzında yere gondermistim
Kaan aydos normal.yolla olur demisti
Bugün başka bir doktor sorumu yanıtlamis o da normal yolla olur demiş :)
Aynen canim ya gecen gun bende ayni seyi dusundum nerde o icimizden 3-4 kisi cikardigimiz gunlerBende bekliyorum ama ne gezer canım yok hamile falan(( hepimize kıran girdi sanki
Evet canım inş iyi haberler verelim ben çarşamba veya perşembe test yapmayı düşünüyorum çıkar herhalde sen yapacan mı :)Aramizda cok bisi yokmus canim ya insallah ard arda guzel haberler veririz
Canim cok sevindim hadi insallah rahim filmide cekildikten sonra gelir bebegin
Aynen canim ya gecen gun bende ayni seyi dusundum nerde o icimizden 3-4 kisi cikardigimiz gunler
Yok canim ben o haftayida cikarip yaparim hatta 2. Hafta sonu falan beklerim bu sefer kesin erkenden test yapmayacagim cunku ayni belirtileri yasiyorum ve korkuyorum digerini erkenden ogrendim bunu ogrenmeyi kaldiramamEvet canım inş iyi haberler verelim ben çarşamba veya perşembe test yapmayı düşünüyorum çıkar herhalde sen yapacan mı :)
Pazartesi vericem cnm randevu aldm ama asıl ayın 8 randevu aldım riskli gebelik uzmanına ancak o zamna bulabildim ondan önce pzrtsi bş kontrol amaçlı gidiyim dedimCanim nasilsin tekrar kan verdin mi merak ettim
İyiyim cnm sana yazdıktan sonra işim çıktı şimdi girebildim sen nasılsınVayy kuzum benim vallahi aklıma gelmedi yerim seni küçük anne sen nasılsın
Canım yaa inşaAllah bak ne güzel şeyler duymuşsun inşaAllah hamile haberinide tez zamanda duyarsınAyyy hadi insllah canm ya
Umutlarım tekrar yesermeye başladı
Her ne kdar bebek görünce ağlaSam da hahahaah :)
Kizlaaaarrrr öncelikle size yazdığım saate bir bakın bu aksam ciddi bi mide ağrısı yasadimmmm oluyorum sandım doktora gittik tam serum bağladılar o anda durun dedim hamile olabilirim veeeeeeee kızlar hamileyimmmmmm ben yaaaa inanamıyorum ama hamileymisim daha çok yeni değerim düşük çıktı allahım inş sagliklilidir
Kizlaaaarrrr öncelikle size yazdığım saate bir bakın bu aksam ciddi bi mide ağrısı yasadimmmm oluyorum sandım doktora gittik tam serum bağladılar o anda durun dedim hamile olabilirim veeeeeeee kızlar hamileyimmmmmm ben yaaaa inanamıyorum ama hamileymisim daha çok yeni değerim düşük çıktı allahım inş sagliklilidir
Hayırlı olsun canım darısı başımıza :)Kizlaaaarrrr öncelikle size yazdığım saate bir bakın bu aksam ciddi bi mide ağrısı yasadimmmm oluyorum sandım doktora gittik tam serum bağladılar o anda durun dedim hamile olabilirim veeeeeeee kızlar hamileyimmmmmm ben yaaaa inanamıyorum ama hamileymisim daha çok yeni değerim düşük çıktı allahım inş sagliklilidir
İyiyim canım çok şükür sabırsızlıkla bekliyorum bata son 7 gün kaldı bu ay dostinex kullandığım için prolaktn düşmüştür diye umut ediyorumPazartesi vericem cnm randevu aldm ama asıl ayın 8 randevu aldım riskli gebelik uzmanına ancak o zamna bulabildim ondan önce pzrtsi bş kontrol amaçlı gidiyim dedim
İyiyim cnm sana yazdıktan sonra işim çıktı şimdi girebildim sen nasılsın
Canım yaa inşaAllah bak ne güzel şeyler duymuşsun inşaAllah hamile haberinide tez zamanda duyarsın
Düşmüştür canım anında düşüren bi ilaçİyiyim canım çok şükür sabırsızlıkla bekliyorum bata son 7 gün kaldı bu ay dostinex kullandığım için prolaktn düşmüştür diye umut ediyorum
Hadi gözünaydın canım:) belirtiler nelerdi bat ne zaman???Kizlaaaarrrr öncelikle size yazdığım saate bir bakın bu aksam ciddi bi mide ağrısı yasadimmmm oluyorum sandım doktora gittik tam serum bağladılar o anda durun dedim hamile olabilirim veeeeeeee kızlar hamileyimmmmmm ben yaaaa inanamıyorum ama hamileymisim daha çok yeni değerim düşük çıktı allahım inş sagliklilidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?