- 15 Mayıs 2010
- 6.704
- 5.823
- 398
Evet canım özellikle etrafta bebekli anneleri görünce içim cız ediyo eksik hissediyorum üzülüyorum Rabbim neden nasip etmiyo diyeKeşke canım yaa o kadar eksik hissediyorum ki kendimi anlatamam..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım özellikle etrafta bebekli anneleri görünce içim cız ediyo eksik hissediyorum üzülüyorum Rabbim neden nasip etmiyo diyeKeşke canım yaa o kadar eksik hissediyorum ki kendimi anlatamam..
Valla biraz rahatlamaya çok ihtiyacımuz var canım :)ay ne iyi olurdu valla sıkıntıdan patladım iş yerinde birde buraya zor giriyorum
Değişik bende anlamadım cnm :)ayy cevap bile yazamamışım şinir oldum valla bekle bekle açılmıyor siteye giriyorum ama bildirimleri açmak sayfalara girmek ölüm gibi. şirketin internetin de sorunda yok başka sitelere çok kolay giriyorum anlamadım gitti
sanırım yumurtan çatlamışşş:)ben bu ay ilk defa soldan yumurtladım dün akşam baya ağrıdı içten yandı resmen kasıklarım sıcacıktı sonra bir kaşıntı aldı anlatamam.. dedim ne oluyor spermler kamp ateşi yaktılar etrafında halay çekiyorlar heraldeher sabah ateşimi ölçüyorum
15. gün 35.9 ovuda 2. çizgiyi gördüm ilişki oldu
16.gün 36,00 ovuda 2. çizgi kopkoyuydu ilişki oldu
17.gün 36,4 ovuda 2. çizgi açıldı ilişki oldu
18.gün 36,4
19.gün 36,3
dün ilişki olmadı bugünde olmaz heralde.. ateşten anlayan kızlar sizce nasıl gidiyor ateşim6-10-13-15-16-17 ilişki günleri sizce umut var mı
aynen canım erkenden çatladı bu ay bakalım sabır 15 gün beklicemsanırım yumurtan çatlamışşş:)
500 tane çekerim cnmhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...imci-olur-musunuz.991142/page-2#post-50272086
kızlar okuyabilirseniz yardımcı olur musunuz?
öğle saati itibariyle lekelenmem başladı, bu ay hayaller fora kızlarrr
aynen dur bakim yarın sökülür, önümüzdeki ay allah izin verirse aşılamaya başvuracağım eşimin değerleri düşük çünkü... hayırlısı bundan sonrasıNeyse en azından gecikmen olmadı ki bence bu da çok büyük bir nimet. Buna da şükretmek lazım. Artık önümüzdeki aya odaklan canım.
aynen çok büyük bir nimet beklemek gibisi yok. bebek yoksa bir an önce gelmesi en güzeliNeyse en azından gecikmen olmadı ki bence bu da çok büyük bir nimet. Buna da şükretmek lazım. Artık önümüzdeki aya odaklan canım.
Allah razı olsun canım500 tane çekerim cnm
Hayırlı olsun canim saglikla kucagina alirsin inşallah rabbim bana da nasip edecek mi hamileyim diye yazmayıPozitiffff değerim 100  hamileyimmmm
Ellerine sağlık canım ne güzel olurdu hele bi de 8 saat ders + nobetten sonraMerhaba bayanlar nasılsınız evdeyim ben bugün temizlik yapıyorum birde eşime süpriz poğaça ) çay demleyim gelin beraber yiyip içelim burda konuşup dertleşelim...
Ben bütün gereken tahlilleri rahim filmi eşimin sonuçlarını götürdüm birde bizim kimlik fotokobimizi istediler onların hepsini verdim ilaçlar için ve aşılama için rapor çıkardılar. 2 Günde çıktı. İğneleri aldım adetimin 3.günü gidecem. Başlayacak doktor. Sen ilk gün git isterse iğnelere 3. gün başlanıyo sanırım.canım aşılama için randevu alacağım üni hastanesinden. ama
aşılama için ben de randevu alacağım üni hastanesinden... aşılama için adetliyken gideyim değil mi? malum iş yerinde sürekli izin alamam nasıl oluyor işlemler?
Ben yaptirmadim canim 3,5 cmlik kistim var yasmin kullanıyorum yarin bitecek ilac bittikten 3-5 gün sobra adet olunuyormus inşallah erir de doktor adetin 2. günü çağırdı tedavi olarak ne derse yapsamberen20 canım sen mi aşılama yaptırmıştın
meslektaşım benim ben bilirim cuma ayrı bi yorgunluk 8 saat ayrı bide nöbet wuuuuuuuuuuuw (((((Ellerine sağlık canım ne güzel olurdu hele bi de 8 saat ders + nobetten sonra
Emineeemm maşaAllah cnm sende 12 haftaya gelmişsin riskli zor dönem geçmiş Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşaAllah.. Cinsiyeti ni öğrendinmi cnm
Cümlemizden cnmAllah razı olsun canım
Aminn inşaAllah cnm... InşaAllah hepinize nasip olur gönülden dualarımdasınız sizde bana dua edin sağlıklı bir şekilde kucağıma alayımHayırlı olsun canim saglikla kucagina alirsin inşallah rabbim bana da nasip edecek mi hamileyim diye yazmayı