• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

ben bu ay ilk defa soldan yumurtladım dün akşam baya ağrıdı içten yandı resmen kasıklarım sıcacıktı sonra bir kaşıntı aldı anlatamam.. dedim ne oluyor spermler kamp ateşi yaktılar etrafında halay çekiyorlar heralde:KK70:her sabah ateşimi ölçüyorum
15. gün 35.9 ovuda 2. çizgiyi gördüm ilişki oldu
16.gün 36,00 ovuda 2. çizgi kopkoyuydu ilişki oldu
17.gün 36,4 ovuda 2. çizgi açıldı ilişki oldu
18.gün 36,4
19.gün 36,3
dün ilişki olmadı bugünde olmaz heralde.. ateşten anlayan kızlar sizce nasıl gidiyor ateşim:KK64:6-10-13-15-16-17 ilişki günleri sizce umut var mı:KK48:
sanırım yumurtan çatlamışşş:)

Neyse en azından gecikmen olmadı ki bence bu da çok büyük bir nimet. Buna da şükretmek lazım. Artık önümüzdeki aya odaklan canım.
:KK37:
aynen dur bakim yarın sökülür, önümüzdeki ay allah izin verirse aşılamaya başvuracağım eşimin değerleri düşük çünkü... hayırlısı bundan sonrası

Merhaba bayanlar nasılsınız evdeyim ben bugün temizlik yapıyorum birde eşime süpriz poğaça :KK66:) çay demleyim gelin beraber yiyip içelim burda konuşup dertleşelim...
Ellerine sağlık canım ne güzel olurdu hele bi de 8 saat ders + nobetten sonra

canım aşılama için randevu alacağım üni hastanesinden. ama

aşılama için ben de randevu alacağım üni hastanesinden... aşılama için adetliyken gideyim değil mi? malum iş yerinde sürekli izin alamam:KK43: nasıl oluyor işlemler?
Ben bütün gereken tahlilleri rahim filmi eşimin sonuçlarını götürdüm birde bizim kimlik fotokobimizi istediler onların hepsini verdim ilaçlar için ve aşılama için rapor çıkardılar. 2 Günde çıktı. İğneleri aldım adetimin 3.günü gidecem. Başlayacak doktor. Sen ilk gün git isterse iğnelere 3. gün başlanıyo sanırım.

beren20 beren20 canım sen mi aşılama yaptırmıştın
Ben yaptirmadim canim 3,5 cmlik kistim var yasmin kullanıyorum yarin bitecek ilac bittikten 3-5 gün sobra adet olunuyormus inşallah erir de doktor adetin 2. günü çağırdı tedavi olarak ne derse yapsam

Emineeemm Emineeemm maşaAllah cnm sende 12 haftaya gelmişsin riskli zor dönem geçmiş Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşaAllah.. Cinsiyeti ni öğrendinmi cnm

Cook sukur canimm..zaman cok cabuk geciyor..yavastan azaldi bulanti kusmalar ...
Cinsiyet ogrenmedim, yakinlarda gitmedim dr a bi ikili test icin gidecegimm.
Ancak 15-16-17 de daha net olur cinsiyet icin..saglikla gelsin insallahhh.

Back