- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
Yaa sonuç çıkmadı hala netten sorguluyorum hastane yi aradım labratuara bağlıyorlar cvp veren yok olmadı gidip alıcam sonucu az daha bekliyim..
bekliyormuş daha whatsaaptan sordum onla birlikte bizde bekliyoruz
aaaa ne güzel biz de sorabilseydik keşkeebekliyormuş daha whatsaaptan sordum onla birlikte bizde bekliyoruz
aaaaaaaaaaa yaşasınnn:) sakın dualarında unutma bizleriPozitiffff değerim 100 hamileyimmmm
Ayy çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallahPozitiffff değerim 100 hamileyimmmm
canım düzensiz döngün var pko ya göre kısa ama bu döngüler bence güzel bir doktor bul kendine bütün hormonlarına baktır rahmine de baksın doktor ona göre karar versinler pko olduğuna.. bu arada ovu testi kullanıp yumurtlama gününü tespit edersen neden hamile kalamayasın
kullanırsın canım neden kullanamayasın o takvime döngünü kaç yazıyorsun ki 24-25-30 yani takvimle olacak iş değil en garantisi ya doktor takibi ya da kendin testle takip edeceksinCanım doktora gittim muayene yapıldı herhangi bir durum çıkmadı yumurtalıklarda sadece pko denildi . smear bile almışlardı oda temiz çıkmıştı . tiriod dediler ondanda bişey çıkmadı şuan 3 ay dolmasını bekliyyorum tekrar kontrol için . ovulasyon hiç denemedim bilmiyorum onu yapabilirmiyim diye de takvimle takip ediyorum ama gittikçe zorlaşır gibi .
kullanırsın canım neden kullanamayasın o takvime döngünü kaç yazıyorsun ki 24-25-30 yani takvimle olacak iş değil en garantisi ya doktor takibi ya da kendin testle takip edeceksin
adet düzensiz oldu mu yumurtlamayı kestiremezsin akıntı takibi yap dicem ama her zaman çatlama akıntısını yakalamayabilirsin regl bitiminden itibaren düzenli gün aşırı ilişki olsa dicem o da her zaman olmuyor en garantisi ovu testi zaten kullanması çok kolay. sabah 11den sonra akşam 19dan önce yapacaksın yapmadan en az 2 saat önce sıvı alımını azaltıcaksın (ben hiç bir şey içmiyorum 2 saat boyunca) regl bittikten 1 hafta sonra başlarsan yakalarsın yumurtlamanıBelkide haklısın . Şuan düzen bozuldukça dengelerde değişiyor anlayamıyorum kiŞuan zaten regl bitti takvime göre 1 mart yumurtlama zamanım başlıyor ama bende şuan beyaz akıntı geliyor :/
aaaaaaaaaaa yaşasınnn:) sakın dualarında unutma bizleribiliodum ben yaşasınnnnn
Çook teşekkür ederim hepinize Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inşaAllah sağlıkla kucağıma almak nasip olur şu An sevinemedim bile tam anlamıylaAyy çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallahdarısı bizlerin başına
Canım sol kasığımda ağrı oldu onun dışında hiç birşey hissetmedimbelirtilerini yaz bize
Canım mesele hemen kalmak değil sağlıkla kavuşmak anlıyorum senide tabiki bulamamakta zor bulup kaybetmekte hepsi ayrı zor Rabbim sağlıkla kavuşurtursun hepimize şu An nasıl endişeler içindeyim sevinemedim bile tam anlamıyla iki kayıp oluncaEslemM001 sen maşallah baya kapıcısın ya ilk aydan başardın bize baksana bekler bekler dururuz birde kucağına aldın mı tamamdır inşallah bu seferkini sağ salim kucağına alırsın
Ayyy maşallah darısı bize allahımPozitiffff değerim 100 hamileyimmmm
adet düzensiz oldu mu yumurtlamayı kestiremezsin akıntı takibi yap dicem ama her zaman çatlama akıntısını yakalamayabilirsin regl bitiminden itibaren düzenli gün aşırı ilişki olsa dicem o da her zaman olmuyor en garantisi ovu testi zaten kullanması çok kolay. sabah 11den sonra akşam 19dan önce yapacaksın yapmadan en az 2 saat önce sıvı alımını azaltıcaksın (ben hiç bir şey içmiyorum 2 saat boyunca) regl bittikten 1 hafta sonra başlarsan yakalarsın yumurtlamanı
canımmm çookk sevindim inşallah sağlıklı bi hamilelik olurrPozitiffff değerim 100 hamileyimmmm
çok iyi anlıyorum canım ama Allaha emanet et inşallah güzel olacak içini ferah tut. tut ki bebeğine yansımasınCanım sol kasığımda ağrı oldu onun dışında hiç birşey hissetmedim
Canım mesele hemen kalmak değil sağlıkla kavuşmak anlıyorum senide tabiki bulamamakta zor bulup kaybetmekte hepsi ayrı zor Rabbim sağlıkla kavuşurtursun hepimize şu An nasıl endişeler içindeyim sevinemedim bile tam anlamıyla iki kayıp olunca
canım tabi orası öyle ben aksini yazmadım inşallah bu seferki olacak içini ferah tut keyfini çıkarmaya çalış Allah'a emanet inşallahCanım sol kasığımda ağrı oldu onun dışında hiç birşey hissetmedim
Canım mesele hemen kalmak değil sağlıkla kavuşmak anlıyorum senide tabiki bulamamakta zor bulup kaybetmekte hepsi ayrı zor Rabbim sağlıkla kavuşurtursun hepimize şu An nasıl endişeler içindeyim sevinemedim bile tam anlamıyla iki kayıp olunca
Pozitiffff değerim 100 hamileyimmmm
Canım ilk denememde adet oldum bu ikinci denememdi farklı hiç birşey yapmadım bir gün ilişki bir gün boş bir saat bekleyip banyo yaptım biraz ayaklarımı kalırdım çook dua ettim ben dua ya bağlıyorumAyyy maşallah darısı bize allahım
Senin kaç Aydi bu ay farklı ne oldu eşin değer sen değer nasıl yazsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?