2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canım doktora gittim muayene yapıldı herhangi bir durum çıkmadı yumurtalıklarda sadece pko denildi . smear bile almışlardı oda temiz çıkmıştı . tiriod dediler ondanda bişey çıkmadı şuan 3 ay dolmasını bekliyyorum tekrar kontrol için . ovulasyon hiç denemedim bilmiyorum onu yapabilirmiyim diye de takvimle takip ediyorum ama gittikçe zorlaşır gibi .

kullanırsın canım neden kullanamayasın o takvime döngünü kaç yazıyorsun ki 24-25-30 yani takvimle olacak iş değil en garantisi ya doktor takibi ya da kendin testle takip edeceksin

kullanırsın canım neden kullanamayasın o takvime döngünü kaç yazıyorsun ki 24-25-30 yani takvimle olacak iş değil en garantisi ya doktor takibi ya da kendin testle takip edeceksin

Belkide haklısın . Şuan düzen bozuldukça dengelerde değişiyor anlayamıyorum ki Şuan zaten regl bitti takvime göre 1 mart yumurtlama zamanım başlıyor ama bende şuan beyaz akıntı geliyor :/

Belkide haklısın . Şuan düzen bozuldukça dengelerde değişiyor anlayamıyorum ki Şuan zaten regl bitti takvime göre 1 mart yumurtlama zamanım başlıyor ama bende şuan beyaz akıntı geliyor :/
adet düzensiz oldu mu yumurtlamayı kestiremezsin akıntı takibi yap dicem ama her zaman çatlama akıntısını yakalamayabilirsin regl bitiminden itibaren düzenli gün aşırı ilişki olsa dicem o da her zaman olmuyor en garantisi ovu testi zaten kullanması çok kolay. sabah 11den sonra akşam 19dan önce yapacaksın yapmadan en az 2 saat önce sıvı alımını azaltıcaksın (ben hiç bir şey içmiyorum 2 saat boyunca) regl bittikten 1 hafta sonra başlarsan yakalarsın yumurtlamanı

belirtilerini yaz bize
Canım sol kasığımda ağrı oldu onun dışında hiç birşey hissetmedim
EslemM001 sen maşallah baya kapıcısın ya ilk aydan başardın bize baksana bekler bekler dururuzbirde kucağına aldın mı tamamdır inşallah bu seferkini sağ salim kucağına alırsın
Canım mesele hemen kalmak değil sağlıkla kavuşmak anlıyorum senide tabiki bulamamakta zor bulup kaybetmekte hepsi ayrı zor Rabbim sağlıkla kavuşurtursun hepimize şu An nasıl endişeler içindeyim sevinemedim bile tam anlamıyla iki kayıp olunca

Yapmadım bilmiyorum ama ögrenebilirim herhalde :) Sanırım onunla kalan arkadaşlarımız çok günaşırı olsada dediğin gibi çok zor tutup tutmadığını anlayamıyoruzki . Peki 1 hfta boyunca gene deniyoruz değilmi takip öyle ediyoruz .

çok iyi anlıyorum canım ama Allaha emanet et inşallah güzel olacak içini ferah tut. tut ki bebeğine yansımasın

canım tabi orası öyle ben aksini yazmadım inşallah bu seferki olacak içini ferah tut keyfini çıkarmaya çalış Allah'a emanet inşallah

Ayyy maşallah darısı bize allahım

Senin kaç Aydi bu ay farklı ne oldu eşin değer sen değer nasıl yazsana
Canım ilk denememde adet oldum bu ikinci denememdi farklı hiç birşey yapmadım bir gün ilişki bir gün boş bir saat bekleyip banyo yaptım biraz ayaklarımı kalırdım çook dua ettim ben dua ya bağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…