2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Ayyyyy... Kaç saattir giremiyordum ve aklım hep sendeydi. Oh beeee!!! Çok sevindim canım benim. Hadi gözün aydın, inşallah sağlıkla ilerler de alırsın bebeğini kucağına.
Canım ya çook teşekkür ederim amin inşaAllah Rabbim hepimize nasip etsin tez zamanda sizede nasip etsin

Canım ilk denememde adet oldum bu ikinci denememdi farklı hiç birşey yapmadım bir gün ilişki bir gün boş bir saat bekleyip banyo yaptım biraz ayaklarımı kalırdım çook dua ettim ben dua ya bağlıyorum

Ayy 2. Deneme mi maşallah maşallah maşallah

O dediklerini 12 aydır yapıyorum ama nasip nasip nasip

İnşallah sağlıkla sihhatle kucağına aldığın günleri de goruruz insallahhhhhh canım benim

Canım benim sağlık olsun inşallah gerek kalmaz hiç hsg ye sıkma canını

Ayy 2. Deneme mi maşallah maşallah maşallah

O dediklerini 12 aydır yapıyorum ama nasip nasip nasip

İnşallah sağlıkla sihhatle kucağına aldığın günleri de goruruz insallahhhhhh canım benim
Aynen cnm nasip inşaAllah tez zamanda hepinize nasip olur...InşaAllah canım şu An onun korkusu nu yaşıyorum çok değişik hissediyorum Rabbim evlatlarımızı kucağımıza alıp yuvamızı şenlendirsin

AşılamaYa mi karar verdin canım hakkında hayırlısı olsun

Biz de yaza kadar böyle devam yazın eşimin değerlere tekrar baktiracagiz ve belki Biz de geçeriz asılamaya

AşılamaYa mi karar verdin canım hakkında hayırlısı olsun

Biz de yaza kadar böyle devam yazın eşimin değerlere tekrar baktiracagiz ve belki Biz de geçeriz asılamaya
Aynen canım. Bu gittiğim doktor varikosel ameliyatını ağrı olmadığı sürece ben önermiyorum dedi. Bende direk aşılama yaptırmak istediğimi söyledim.

Canım iyi yapmışsın hayırlısı olsun inşallah tutar bu ay bebişin gelir sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…