InşaAllah canım inşaAllah canımmm çookk sevindim inşallah sağlıklı bi hamilelik olurr
Canım ya çook teşekkür ederim amin inşaAllah Rabbim hepimize nasip etsin tez zamanda sizede nasip etsinAyyyyy... Kaç saattir giremiyordum ve aklım hep sendeydi. Oh beeee!!! Çok sevindim canım benim. Hadi gözün aydın, inşallah sağlıkla ilerler de alırsın bebeğini kucağına.
Canım ilk denememde adet oldum bu ikinci denememdi farklı hiç birşey yapmadım bir gün ilişki bir gün boş bir saat bekleyip banyo yaptım biraz ayaklarımı kalırdım çook dua ettim ben dua ya bağlıyorum
Kızlar benim bugün hsg günümdü
Ama gelecek aya kaldi
Adet 4 gün sürüyor sonra ilişki olmuştu ama asla ilişki olmaması lazımmış o arada.
Doktor cekmedi vardır bunda da bir hayır belki gerek kalmayacak dedi uzulme dedi
O yüzden inşallah gelecek ay hsg ayim.olacak :)
Pozitiffff değerim 100 hamileyimmmm
Aynen cnm nasip inşaAllah tez zamanda hepinize nasip olur...InşaAllah canım şu An onun korkusu nu yaşıyorum çok değişik hissediyorum Rabbim evlatlarımızı kucağımıza alıp yuvamızı şenlendirsinAyy 2. Deneme mi maşallah maşallah maşallah
O dediklerini 12 aydır yapıyorum ama nasip nasip nasip
İnşallah sağlıkla sihhatle kucağına aldığın günleri de goruruz insallahhhhhh canım benim
Teşekkür ederim canım adetim bir gün geçti daha tek belirtim sol kasığımda ağrı oldu kendini çok belli eden uykudan uyandıranEslemM001 gözünaydın canım öncelikle:) adetine kaç GUN vardı ve belirli başlı belirtilerin nelerdi?
Anladım canım hayırlı olsun inş bize de dua et :) sol taraftan mı yumurtladığın için mi acaba orası ağrı yaptı???Teşekkür ederim canım adetim bir gün geçti daha tek belirtim sol kasığımda ağrı oldu kendini çok belli eden uykudan uyandıran
Bilmiyorum cnm ama benim sağ tüpüm tıkalı zatenAnladım canım hayırlı olsun inş bize de dua et :) sol taraftan mı yumurtladığın için mi acaba orası ağrı yaptı???
Aminn inşallah cnm... InşaAllah ilk aşılamada tutar bebişinEslemM001 Hayırlı olsun canım. Sağlıkla al kucağına inşallah.
Kızlar bende aşılama yaptıracam 1 sene oldu artık. Bugün ilaçları aldım 230 lira tuttu. Adetimin 3. Günü gidecem başlayacaz inşallah.
EslemM001 Hayırlı olsun canım. Sağlıkla al kucağına inşallah.
Kızlar bende aşılama yaptıracam 1 sene oldu artık. Bugün ilaçları aldım 230 lira tuttu. Adetimin 3. Günü gidecem başlayacaz inşallah.
anladım canım hayırla kucağına alBilmiyorum cnm ama benim sağ tüpüm tıkalı zaten
Aynen canım. Bu gittiğim doktor varikosel ameliyatını ağrı olmadığı sürece ben önermiyorum dedi. Bende direk aşılama yaptırmak istediğimi söyledim.AşılamaYa mi karar verdin canım hakkında hayırlısı olsun
Biz de yaza kadar böyle devam yazın eşimin değerlere tekrar baktiracagiz ve belki Biz de geçeriz asılamaya
Ne ilaciEslemM001 Hayırlı olsun canım. Sağlıkla al kucağına inşallah.
EslemM001 Hayırlı olsun canım. Sağlıkla al kucağına inşallah.
İnşallah canım ya bu ay daha adetime 20 gün var :) martta inşallahCanım iyi yapmışsın hayırlısı olsun inşallah tutar bu ay bebişin gelir sana :)
İğne canım baya pahalıymışNe ilaci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?