2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Ayy çook teşekkür ederim canım heyecanımı paylaştıgınız için

InşaAllah canım ama ben herşeye hazırm inşallah dediğin gibi olur hemen hemen sizde gelirsiniz aynı hamilelik grubunda buluşuruz

ay yüreğim güm güm attı heyecanlandım dedim kesin yazdı değeri teşekkür ederim yazmışsın ya dedim benden önce gören oldu tebrik ettiler ya çıkmıştır aslında sonucun internet sitesi varsa hastanenin girip bakabilirsin

aa bak başımıza gelmeden öğrenemiyoruz işte. doğru demiş doktor vardır bunda da bir hayır inşallah gerek kalmaz

Merhaba Arkadaşlar,

Hastane odası, doğum günü, kız mı-erkek mi partisi, kına, nişan, düğün, sünnet, bebek mevlidi, baby shower partisi ve aklınıza gelebilecek organizasyonlarda ortam süslemeleri yapmaktayız.

Mesajlarınızı atlamamak amacıyla; Detaylı bilgi ve iletişim için özelden yazmanızı rica ederim.

Herkese hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar dilerim.

parası ne kadar:)

parası ne kadar:)

kız mı erkek mi partisi nasıl yani ilk defa duyuyorum. Allahım daha neler duyacağız

kız mı erkek mi partisi nasıl yani ilk defa duyuyorum. Allahım daha neler duyacağız

Engin bir deniz, okyanus misali...

Nette "Gender Party" diye arattırmanızı rica ederim.

Daha cinsiyet belli olmadan yaptığımız bi organizasyon. :) Son organizasyonumuzun sonucunu aldık geçen gün, Erkekmiş :)

Ayy aklım sende hadi inşallah güzel haberle gel tatlımm :)

EslemM001 sonuççççççççççççççççççç

ay bende deli gibi bekliyorum

bende merakla bekleyenlerdenim

kızlar EslemM001 bence hamile:) paniklikten giremiyor sanırım eli ayağına dolandı sanırım
Yaa sonuç çıkmadı hala netten sorguluyorum hastane yi aradım labratuara bağlıyorlar cvp veren yok olmadı gidip alıcam sonucu az daha bekliyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…