- 19 Mart 2010
- 21.478
- 15.166
- 498
yok ora değilde çankaya tarafı var, netten takip ediliyor büyük bir yer adını hatırlasam keşketepecik gıda çarşısı tarafında canım özel gözde hastanesi ücreti iyi ama birde internetten alabilsek sonucu daha iyi olacak telefonda da bilgi vermiyorlar illa gidip alcaz
özel hastaneyse çankayada 1 tane çankaya tıp merkezi varyok ora değilde çankaya tarafı var, netten takip ediliyor büyük bir yer adını hatırlasam keşke
Ayy çook teşekkür ederim canım heyecanımı paylaştıgınız içinbütün grup
güp güp atıo kalbimizzzzzz
InşaAllah canım ama ben herşeye hazırm inşallah dediğin gibi olur hemen hemen sizde gelirsiniz aynı hamilelik grubunda buluşuruz
Ayy çook teşekkür ederim canım heyecanımı paylaştıgınız için
InşaAllah canım ama ben herşeye hazırm inşallah dediğin gibi olur hemen hemen sizde gelirsiniz aynı hamilelik grubunda buluşuruz
InşaAllah canım
aa bak başımıza gelmeden öğrenemiyoruz işte. doğru demiş doktor vardır bunda da bir hayır inşallah gerek kalmazKızlar benim bugün hsg günümdü
Ama gelecek aya kaldi
Adet 4 gün sürüyor sonra ilişki olmuştu ama asla ilişki olmaması lazımmış o arada.
Doktor cekmedi vardır bunda da bir hayır belki gerek kalmayacak dedi uzulme dedi
O yüzden inşallah gelecek ay hsg ayim.olacak :)
aa bak başımıza gelmeden öğrenemiyoruz işte. doğru demiş doktor vardır bunda da bir hayır inşallah gerek kalmaz
parası ne kadar:)Merhaba Arkadaşlar,
Hastane odası, doğum günü, kız mı-erkek mi partisi, kına, nişan, düğün, sünnet, bebek mevlidi, baby shower partisi ve aklınıza gelebilecek organizasyonlarda ortam süslemeleri yapmaktayız.
Mesajlarınızı atlamamak amacıyla; Detaylı bilgi ve iletişim için özelden yazmanızı rica ederim.
Herkese hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar dilerim.
parası ne kadar:)Merhaba Arkadaşlar,
Hastane odası, doğum günü, kız mı-erkek mi partisi, kına, nişan, düğün, sünnet, bebek mevlidi, baby shower partisi ve aklınıza gelebilecek organizasyonlarda ortam süslemeleri yapmaktayız.
Mesajlarınızı atlamamak amacıyla; Detaylı bilgi ve iletişim için özelden yazmanızı rica ederim.
Herkese hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar dilerim.
kız mı erkek mi partisi nasıl yaniilk defa duyuyorum. Allahım daha neler duyacağız
bekliyormuş daha whatsaaptan sordum onla birlikte bizde bekliyoruz
Ayy aklım sende hadi inşallah güzel haberle gel tatlımm :)
ay bende deli gibi bekliyorum
bende merakla bekleyenlerdenim
Yaa sonuç çıkmadı hala netten sorguluyorum hastane yi aradım labratuara bağlıyorlar cvp veren yok olmadı gidip alıcam sonucu az daha bekliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?