• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Ayy hsg de çok utanmıştım ama bu daha kötü adetken :) klomen mi aldın canım naptın sonuç ne

Yok canım tüm hormonlara değerlere baktı pko görünümünden korktu ama adet 21. Gun iki farklı aylarda baktirdim 12 ve 18 cikti

İnsulun direncine baktirdim çıkmadı

O yüzden pko tanısı koyamadi ki zaten adetim de düzenli olur başka belirti de yok

Benim klomenlik bir durumum yok yumurtam gelişiyor ve çatlıyor

Eşimin değer biraz düşük inşallah o duzelir se Allah da ol derse olur :)

Hormonların gayet iyi görünüyor yumurta tembelliği yani pko varsa galiba LH/FSH veya FSH/LH 1 in üstünde çıkıyodu öyle matematiksel bi hesaplaması vardı canım bi netten bak ama bence değerlerin iyi.. En güzeli kendine güvenilir bi doktor bulman

Aynen 2 katı olmalı

Benim biraz yukaridaydi o yüzden de pko mu acaba diye kuskulandi

Canım belirtilerini yazar mısın birde tedavi oldun mu? Ovulasyon testi falan kullandın mı

Hiç belirtim olmadi desem yeridir. Sadece arada adet olacakmışım gibi hafif kasık agrım oldu. Birkaç kez de sol kasigima bicak saplanir gibi ağrı oldu. Tedavi olmadim sadece 2 ay önce rahim filmi cektırdım. Bir de bu ay inofolic kullandim. Hatta hiç belirtim olmadığı için gecikmeye inofolic neden oldu sanıyordum.

Hiç belirtim olmadi desem yeridir. Sadece arada adet olacakmışım gibi hafif kasık agrım oldu. Birkaç kez de sol kasigima bicak saplanir gibi ağrı oldu. Tedavi olmadim sadece 2 ay önce rahim filmi cektırdım. Bir de bu ay inofolic kullandim. Hatta hiç belirtim olmadığı için gecikmeye inofolic neden oldu sanıyordum.

Eşinin değerlerinde falan bir şey var mıydı canım

Hormonların gayet iyi görünüyor yumurta tembelliği yani pko varsa galiba LH/FSH veya FSH/LH 1 in üstünde çıkıyodu öyle matematiksel bi hesaplaması vardı canım bi netten bak ama bence değerlerin iyi.. En güzeli kendine güvenilir bi doktor bulman

Tamam canım çoook sağol :)

Hayırlı olsun canım darısı bize inşallah

Yok canım tüm hormonlara değerlere baktı pko görünümünden korktu ama adet 21. Gun iki farklı aylarda baktirdim 12 ve 18 cikti

İnsulun direncine baktirdim çıkmadı

O yüzden pko tanısı koyamadi ki zaten adetim de düzenli olur başka belirti de yok

Benim klomenlik bir durumum yok yumurtam gelişiyor ve çatlıyor

Eşimin değer biraz düşük inşallah o duzelir se Allah da ol derse olur :)

Tamam canım çok sağol sabırla beklemekten başka çare yok inşallah eşinin değeleri de düzelir tez zamanda Allah yardımcımız olsun inşallah.. :KK200:

Yaaaaaa ben de bu ay rahim filmi cektirecwigm

Allahım ugurlu gelir insallahhhhhh

Yaaaaaa ben de bu ay rahim filmi cektirecwigm

Allahım ugurlu gelir insallahhhhhh

Çektir canım ama anestezisizden de korkma Allah o anda cesaret verdi bana sadece tek damla gözyaşım aktı dayandım, hemşire şaşırdı maşallahın vardı valla tebrikler dedi :)

Bu ay etki göstermedi hsg ama önümüzdeki aya inşallah güldürür bizi :)

Çektir canım ama anestezisizden de korkma Allah o anda cesaret verdi bana sadece tek damla gözyaşım aktı dayandım, hemşire şaşırdı maşallahın vardı valla tebrikler dedi :)

Bu ay etki göstermedi hsg ama önümüzdeki aya inşallah güldürür bizi :)

Ben de anestezisiz cektirecwigm canım

Neden bilmiyorum ama korkmuyorum valla :)

Back