- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Ben de anestezisiz cektirecwigm canım
Neden bilmiyorum ama korkmuyorum valla :)
Aferin kuzu :) bende korkmadım sadece erkek doktor diye çok utandım :) haberleşiriz yine
Benim doktor bayan ama bakalım nasıl olacak
Rahat bir kadın o yüzden ben de yanında rahatım.ama bakalım belli olmaz bu işler
İnşallah perşembe randevu alabilirim
İnşallah herşeyin yolunda gider canım, benim de kadın doğum dr um bayan ama radyoloji uzmanı doktoru çekiyo hsg yi o erkekti işte :) hadi güzel sonuçlarla gel inşallah
Aaaaaaaa aa ben bunu hiç düşünmedim
Eee benimki de erkektir o zaman
hayırlısı olsun inşallah hakkında canım vesile olsun bebeğine kavuşmandaBenim doktor bayan ama bakalım nasıl olacak
Rahat bir kadın o yüzden ben de yanında rahatım.ama bakalım belli olmaz bu işler
İnşallah perşembe randevu alabilirim
Kizlar gunaydin. Birkac gundur giremiyordum ben yokken neler olmus boyleeee?karlar-kralicesi canim hayirli ugurlu olsun cok sevindim adiniza. Allah saglikla tamamina erdirsin insallah. Bir de darisi basimiza tabii ki :)
Kızlar bu arada güncel tablom :)
hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ve buradaki herkeste inşallah bi an önce hamiş olsun güzel haberler alalımKızlar hamileyiiiiim. Test yapabildim nihayet bugün. Çok mutluyum:)))
Tebrikleeerrr canimm hayirli olsun,saglikla kavusmak nasip olsn insallahh...Kızlar hamileyiiiiim. Test yapabildim nihayet bugün. Çok mutluyum:)))
Kızlar bu arada güncel tablom :)
ne kadar benziyor benimkiyle:) Allah yüzümüzü güldürsün tez zamanda
Bu ne grafiği canım.ne kadar benziyor benimkiyle:) Allah yüzümüzü güldürsün tez zamanda
benim umudum yok maalesefAy evet ya valla aynısı. İnşallah güzel haberlerimizi verebiliriz biz de buradan. Ben şahsen eğer hamile kalabilirsem davulla zurnayla herkese ilan etmeyi planlıyorum
ateş ölçüm, günlük ateşimizi ölçüyoruz, yumdan sonra ateş yükseliyormuş...Bu ne grafiği canım.
InşaAllah hem sonuç lar güzel çıkar hemde hamile kalmana hsg vesile olur Allahın izniyleKizlarrrr randevum tamam
350 tl rahim filmi anestezi yok
Perşembe benim gnum :)
Kizlarrrr randevum tamam
350 tl rahim filmi anestezi yok
Perşembe benim gnum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?